INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
manual yamaha xt350,tt350
manual yamaha xt350,tt350
zdravim,zhanim manual na xt,tt350,mel by byt zhruba stejny,potrebuju slozit do sroubku rozdelany motor,nasel sem tu v diskuzi odkaz na ten manual ale nejde rozliknout,popripade jestli nekdo tento motor skladal,tak bych potreboval radu.
Čím větší kladivo,tím lepší opravář.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: manual yamaha xt350,tt350
Rozebrané to měl uživatel Viteka 32 a na manuál se mrknu...
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
hafmaus: Pokud něco budeš potřebovat, obrať se na Petra- viteka32.
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Věk: 35
- Tel: +421904249455
1 2
mám v 2. PC, ale to máš rám z TT 350
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
viteka 32 napsal(a):hafmaus: Pokud něco budeš potřebovat, obrať se na Petra- viteka32.
panove diky,to jsem necekal tak rychle odpovedi,super ted je to ve fazi ze cekam na obednane dily z part depot-jinak strasne nesmyslny ceny za dily na toto moto,jeste cekam na repas kliky,vybrus valce,a na hlavu,jak se to sejde doma tak zacnu skladat a psat dotazy-jinak jeste vam reknu ze na to co me ta moto prijde za opravu tak bych mel v supr stavu ktm,jinak delam komplet go vseho,ram nove nastrikany,tlumice predek zadek repas od Faltuse-cena 2500-,novej komaxit motoru,loziska krku rizeni atd. zkuste pohledat ten manual dost by pomohl
bobkuuu napsal(a):mám v 2. PC, ale to máš rám z TT 350
tak to nevim,jakej je mezi tim rozdil?jinak podle nadrze by to melo byt xt,
- dejvV
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Všetaty
- Motorka: JAWA PICO ! Praga ED250, Gilera RC600R, AfricaTwin XRV750 RD07
- Věk: +30
- Tel: na požádání
- Web
0 1
hafmaus:
hm tak to jste pěkný vykuk, nato že jste motocykl inzeroval minulý týden na aukru a nepodařilo se Vánm prodat za cenu ktarou jste si vy představoval s tím že je kompletní, a cosikdesi je opravené a nakomaxitované, apod... a že určitě nic nechybí, stačí "pouze a jen složit" ted píšete že sháníte motorové díly...
Život se dá prožít, proflákat, nebo enduro !
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 2
máš pravdu, TT malo ešte trubku navyše= vystužený rám
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
dejvV napsal(a):hafmaus:
hm tak to jste pěkný vykuk, nato že jste motocykl inzeroval minulý týden na aukru a nepodařilo se Vánm prodat za cenu ktarou jste si vy představoval s tím že je kompletní, a cosikdesi je opravené a nakomaxitované, apod... a že určitě nic nechybí, stačí "pouze a jen složit" ted píšete že sháníte motorové díly...
hele blbecku ,za 1.tady nepisu ze shanim motorove dily,nybrz ze sem obednal nove nahradni dily(vymena za stare pane dejv,abyste to spravne pochopil),a cekam na repas a 2.kdyz jsem ji chtel prodat tak jsem vam jasne rekl ze moto je kompletni a pred rozdelanim nomalne jezdilo,ale kdyz si ho necham a ty penize do toho vrazim a ten motor je rozdelanej tak radsi vse zrepasuju(nez ji poskladat a treba za mesic ji znovu rozdelavat) a motorku si necham protoze nema smysl ji pak hluboce pod cenou prodat. A nebud nasrany nejsem blbec abych ti ji prodal za 10 000,a naky keci ze sem vykuk prazacku,si nech,dobre jsi vedel do ceho des pouzita a rozdelana
bobkuuu napsal(a):máš pravdu, TT malo ešte trubku navyše= vystužený rám
kteou trubku to ma navic oproti xt?
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 2
tam kde je vrch zadnej stupačky, odtiaľ až skoro k rámu uplne vzadu ako je koniec (zadné svetlo)
bobkuuu:
tak to by bylo mozny ze je to tt s nadrzi z xt? jak muzu poznat jestli je motor z tt krom vacek,jaky ma rozdil motor z xt a tt?nebo jen ty vacky?
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
dejvV: hafmaus:
hafmaus napsal(a):dejvV napsal(a):hafmaus:
hele blbecku ,za 1.tady nepisu ze shanim motorove dily,nybrz ze sem obednal nove nahradni dily(vymena za stare pane dejv,abyste to spravne pochopil),a cekam na repas a 2.kdyz jsem ji chtel prodat tak jsem vam jasne rekl ze moto je kompletni a pred rozdelanim nomalne jezdilo,ale kdyz si ho necham a ty penize do toho vrazim a ten motor je rozdelanej tak radsi vse zrepasuju(nez ji poskladat a treba za mesic ji znovu rozdelavat) a motorku si necham protoze nema smysl ji pak hluboce pod cenou prodat. A nebud nasrany nejsem blbec abych ti ji prodal za 10 000,a naky keci ze sem vykuk prazacku,si nech,dobre jsi vedel do ceho des pouzita a rozdelana 
Pánové, jste tu oba 2dny i s cestou a hned takhle z ostra? Přečtěte si fofrem pravidla a ještě rychleji upravte své vyjadřování. Urážky a nadávky sem nepatří stejně jako řešení něčích osobních sporů. Doufám, že to nebudu muset psát 2x.
Raduz TT600r napsal(a):dejvV: hafmaus:
hafmaus napsal(a):dejvV napsal(a):hafmaus:
Pánové, jste tu oba 2dny i s cestou a hned takhle z ostra? Přečtěte si fofrem pravidla a ještě rychleji upravte své vyjadřování. Urážky a nadávky sem nepatří stejně jako řešení něčích osobních sporů. Doufám, že to nebudu muset psát 2x.
ok. beru na vedomi ,jen nemam rad kdyz me nekdo urazi,gor kdyz k tomu nema duvod. jinak at se vratim k tomu proc jsem psal nema nekdo ten manual,ze bych mohl zatim studovat nez prijdou dily,
ViTTek napsal(a):hafmaus:
Já mám manuál na TT 350, ale je bohužel na disku nefunkčního kompu. Kdyby to hořelo tak to nějak udělám
uz to doutna byl bych ti vdecnej
- volodaj
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Martin
- Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
- Věk: 32
5 1
Ja ho mám tiež. Keď sa vrátim z práce dom tak ti ho sem dám, nech sa ViTTek nemusí trápiť s nefunkčným PC.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Takže vyřešeno? Díval jsem se a taky tam něco mám....
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 2
ja idem pratať uhlie mám ho 20km odtiaľto v 2. PC, asi TT350 XT som nezohnal máš ho už? napíš VIN do najakej Yamahy v ČR, popros ich, a odpíšu Ti čo je to... slováci neodpisujú... ja mám XT 350
|