Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Praha-Motocykl 2012 Výstava-Strašný

#21 07.04.2012 10:19:12

Simansky
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: České Budějovice
Motorka: YAMAHA WR 250 R
Věk: 25
Tel: 728 951 329
3 0

Re: Praha-Motocykl 2012 Výstava-Strašný

No já jsem byl na výstavě v Brně. Jako musím říct dobrý, ale nebylo to ono. Nejvíc mě dostaly ty klobásy. a1 Ty jsem tam fakt nečekal, ale podle toho co jsem tu čet, jak to vypadalo v Praze, tak Brňáci to měli  ano 
Jinak na čem se tu asi shodneme, já nejraději vzpomínám na svou první návštěvu v Praze(asi v 18 letech), kdy tam stály ještě oba pavilony. To jsem tam s kámošem byl půl dne, až jsme se konečně nabažily a jeli dom. Letos to Brno po dvou hodinách nám stačilo.
Výstavy je třeba sloučit a ty vietnamce vytlačit. Pak to snad bude zase ono. smile 
Docela mě překvapil důvod ješitnosti Pražáka, že přeci nepojede do Brna lol Má to po dálnici co by dup. Já si to seru po okreskách až z největší vesnice klidně do obou našich velkoměst a nemám s tím kromě ceny benzínu problém. smile 

Protože rok má jen 52 víkendů.

#22 22.02.2013 13:26:20

Re: Praha-Motocykl 2012 Výstava-Strašný

tak jsem zjisti ze letos budeme mit opet na vyber ze dvou moto-veletrhu a31  a30  nebudeme muset resit jestli Brno nebo Praha, protoze v Praze jsou ve stejny termin obe akce. kterej kokot tohle vymyslel a11 
zkoumal jsem stranky obou akci Holesovice i Letnany a nikde nemaji zverejneny seznam vystavovatelu. myslim ze je to zamerne kvuli konkurenci. tak se chci zeptat.
je tady nekdo kdo tam bude mit stanek, nebo se tam nejak motat jako vystavovatel, nebo treba nohata krasavica. nekdo takovy by uz mohl mit inforace kde bude jaka firma.  na obe akce rozhodne nepujdu a tak by me zajimalo jake znacky a kde budou vystavovat. mam predstavu co bych chtel videt jenze se nemuzu dopatrat kde to bude ustajeny.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů