Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Opravdový marketing

#61 12.01.2013 00:15:48

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Plzeň
Motorka: BMW R 1150 GS,BMW K 1200 GT,Triumph 955i RS
Věk: 51
Tel: funkční
0 0

Re: Opravdový marketing

Williams: Převod 13/51, výfuk utlumen z WR, lehce otryskován na menší karburátor, zkoušel jsem i vyřadit akcelerační pumpičku - to ale bylo spíše na škodu, jezdil i težší zapalko z WR..........................no - enduro z toho udělat nejde, ale trošku se to přiblížilo tongue .......a i podvozek při nastavení na nejmekčí je pořád dost tvrdý a chce hlavně rychlost. Takže u mě asi bude jakákoli změna vždy jen krokem vpřed lol 

#62 12.01.2013 00:19:56

Tainix
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Blansko
Motorka: Kawa KLE
Věk: 29
2 0

Není jednouší a možná i levnější sehnat enduro, než přeďelávat 426ku ? Pokud už sháníš, nebrer to špatně ale na VV "MX" se radši vyprdni  deb1 

Je to sice off topic ale v tomhle vlákně je to vlastně jedno  lol 

#63 12.01.2013 00:42:47

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

YZ 426 nepředěláš - a na tyto úpravy mě stačilo pár kousků nářadí a těsnicí tmel pod víka, vyvolat doma hádku a utéct do garáže. A finančně asi tak dvě svačiny pro havěť a dvakrát nejít na pivko smile 
Takhle to funguje OK. Když se potřebuješ podhrabat na vycházku, vyvoláš uměle hádku a máš volno........když o volno požádáš, tak holka má koncert na housle, kluk důležitý zápas v hokejbale, školní besídku, skautskou akci a nebo je v domácím rozpočtu nadbytek financí potřebných zrovna nyní utratit v supermarketu.  a2 

#64 12.01.2013 00:55:27

Tainix
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
2 0

Brůča napsal(a):

Když se potřebuješ podhrabat na vycházku, vyvoláš uměle hádku a máš volno........když o volno požádáš, tak holka má koncert na housle, kluk důležitý zápas v hokejbale, školní besídku, skautskou akci a nebo je v domácím rozpočtu nadbytek financí potřebných zrovna nyní utratit v supermarketu.  a2 

Tak tohle mě naštěstí netrápí  a22 na druhou stranu si toho ježdění asi o to víc vážíš, když se k tomu konečně dostaneš  a23 

#65 12.01.2013 03:01:23

Brůča: 426 nejlíp zklidníš, že hodíš výfukovou vačku u zub "napřed", to je rozdíl mezi továrním nastavením WR a YZ (se sací vačkou nehýbeš, jen výfukovou pootočíš proti směru hodin o zub), pro kontrolu by mělo být mezi horními ryskami vaček 13 zubů... pak správně nastavit akceleračku aby stříkala cca 0,5-1s ("BK mod" kdy se jen skrz doraz vahadla pumpy dá šroub aby se dal nastavit)... a asi nejlepší a nejdražší je koupit jiný poladěný CDI...

Třeba to má všechno hlubší smysl. Nesnaží se nám náhodou do podvědomí vštípit zkratku VV, aby jsme pak volili Věci Veřejné? Nebo je to agent, který připravuje čínskou invazi do ČR? Jsou tedy motorky jen záminka? Nechtěl náhodou kandidovat na prezidenta a v tom videu je podprahová reklama? Nebo je to opravdu agent VV7? Máme se bát číňanů? Nebo Věcí Veřejných? A co na to Jan Tleskač?

Editoval Williams (12.01.2013 03:19:30)

#66 12.01.2013 09:46:30

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

badyšot napsal(a):

y to byla firemní reklama a tohle video jsi sem umístil s tvým posměšným kometářem proč? Jako výsměch? Trochu to na mne tak působí. Má-li být toto založené vlákno dobrou reklamou serveru OFFMOTO, tak za mě teda rozhodně palec dolů ne  Chápu, že jsi mu smazal reklamní vlákno, ale proč si založil toto jako posměšné vlákno mi moje hlava trochu nebere a19 

Bydy, to není ani tak výsměch - to bylo pro pobavení  heh2 
Já už neřeším to, že je to zrovna tento případ o motorce. Jen jsem se fakt pobavil a chtěl to předat dál, abyste se pobavili taky. Je to jako ve vlákně sranda videa...

Info o prodejci už je kapitola jiná.
Já nikomu škodit nemám v úmyslu, neboj. Navíc si prodejce škodí sám sobě - já se přiznám bez mučení, že takhle kwalitně bych to asi ani nedovedl  heh2 .  cool   ano 

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#67 12.01.2013 09:53:45

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Williams napsal(a):

Třeba to má všechno hlubší smysl. Nesnaží se nám náhodou do podvědomí vštípit zkratku VV, aby jsme pak volili Věci Veřejné? Nebo je to agent, který připravuje čínskou invazi do ČR? Jsou tedy motorky jen záminka? Nechtěl náhodou kandidovat na prezidenta a v tom videu je podprahová reklama? Nebo je to opravdu agent VV7? Máme se bát číňanů? Nebo Věcí Veřejných? A co na to Jan Tleskač?

A kuuurec, že by už?
No ta konverze videa taky nebyl špatnej nápad heh2 

#68 12.01.2013 10:00:22

kawas
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Věk: 53
0 0

Me se treba pred par lety libila zkouska od ne zrovna amateru  big_smile na kopii CRF 450 -Tokens 450 co se hojne nabizela na Slovensku -motorka vypada ze jede slusne , ale nejak se po ni slehla zem a prodejce uz ji nenabizi .
Takove video treba beru ze to nekdo projede a rekne hned svoje pocity a nazor a i jde videt ze se jim na to nejelo spatne , ale co bylo prezentovano v tom od profidirektu je tezky ulet a nepovedena  reklama .

http://www.youtube.com/watch?v=C3ElLx_m … HA&index=4

#69 12.01.2013 10:06:03

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

xfany napsal(a):

Raduz- Nelzi, jsi nastvany ze ti tu motorku nesveril na test. Sveril ji Bohousovi ano .

Áááááá, ty jsi mě zase odhalil  mad  mad  mad  a6 
Co budu kurwa dělat?
Čeká mě ostuda, pranýřování, kdo ví - možná i žiovot ve věži a6 

lol   cool   ano 

A námaha je k ničemu, HačaBerg forever heart  heh2 

#70 12.01.2013 10:42:09

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

kawas:Výrobce je pořád stejný, jen obchodní název je jiný.
Na Slovensku Tokens, v ČR je to hold VV, v Brazilii Backfire, v Německu Borossi..................a jinde Monstra, Odes atd.
Dříve i výrobce byl jiný lol - přesto, že se to vyrábí pořád na jednom fleku, ale asi se už Číňan poučil, takže výrobce už jen Asiawing a obchodní název jaký chceš. Kdyby jsi to chtěl dovážet ty a s Číňanem se dohodl o zastoupení, klidně tě to nechá prodávat pod názvem třeba KAWAS lol 

A vzhledem k tomu, že je to identický stroj, pravděpodobně pojede v Čechách stejně jako jim jezdil Tokens na Slovensku ano 

#71 12.01.2013 11:00:40

Tainix
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
2 0

tady ten zázrak máte, když by se sešlo 5 bláznů (minimální odběr 5 ks) tak si to můžete koupit cena cca 60 táců
http://www.alibaba.com/product-gs/69722 … cycle.html

#72 12.01.2013 11:12:33

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

+doprava
+ clo
+ DPH!!!!

Za 60 je to veselejší než za 100, ale to bys musel kontejner a po vodě, aby se ti to vyplatilo...

Pak by ses dostal tam, kde je pan PD - musíš to tu prodat... a5 

#73 12.01.2013 11:16:29

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Tainix:K této ceně dopravní kontejner, zaplatit DPH, dovozovou STK a přihlášení do provozu...............myslím, že těch pět bláznů by asi opravdu byli blázni chtít do dovézt ne 
Pod cenu za kterou se to tady prodává se dostat jednoduchým způsobem nedá................ale otázkou je výdrž, spolehlivost a funkčnost tohoto stroje. Nakonec i ceny ojetin jsou srovnatelné se značkovým zbožím - za dva roky -50%ceny. A je jedno, jestli to je KTM, Yamaha nabo VV. Bohužel u značky přijdu za dva roky o kilo, tady jen o pade lol 

#74 12.01.2013 11:20:27

Tainix
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
2 0

To je mě jasný že + DPH, + CLO, ale třeba přihlášení do provozu by nebylo potřeba, když by se s tím jezdilo jen off, nemyslel jsem to jako kšeft pro někoho, to určitě ne, ta cena za kterou to tady prodává je fakt tak na hraně

#75 12.01.2013 11:31:21

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

BIGSHOCK SHINERAY team děkuje všem ůčastníkum srazu na přerovské motocross trati  za ůžasný přístup nejenom k ježdění  a testovaní Shineray 250 MX ale i celkovej přístup a  ochotu vyzkoušet nové věci  všem mohu doporučit tuto zkvělou partu lidí kolem endura motocrossu atd.

Rád bych do začátku poděkoval všem účastníkům a mezi nimi také borcům z Klatov, kteří poskytli zázemí a veškerý potřebný servis k předváděcí akci stroje SHINERAY XY 250. Připravenost byla na úrovni, provedení celé akce a domluva taktéž, zbytek zítra.

Před třemi lety jste se byli schopni domluvit na nějaké akci společně - já v té době věděl o enduru jen to, že je to obuté do drapáků - podle reakcí všichni byli spokojení a teď to nějak vázne. Škoda, já potom musím všechno shánět sám a pracně - takhle kdybych přijel na nějakou podobnou akci, svezl bych se, poslechnul názory ostatních......to je dobrý, to je špatný, to se ještě dá, to se bude muset předělat atd........a ne jen číst papouškování od lidí, kteří to viděli jen na fotce a k fundovanému jim stačí říci, že to vyrobila Čína. Myslím, že tam by měl dovozce zaměřit svojí pozornost..........na nějaké hobby pojezdy a místní závody s možností jeden stroj vyčlenit na ojíždění potencionálními kupci.

#76 12.01.2013 12:01:58

Ládínek
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Praha
Motorka: XT 600
Věk: 50 + 10
5 0

Má pravdu ten chlapec. Čínský pokrok se zastavit nedá. a2 

Moje XTčko žije tam, kde končí asfalt.

#77 12.01.2013 12:06:15

Faryn
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Rožnov:Pr
Motorka: Gas Gas 450FSR
Věk: 35
Tel: 608713226
Web
3 0

kawas:Koukám na video které mělo být jen pro vlastní potřebu a11 
           Moto bylo dobré jen nebylo opravdu jasné jestli je to Honda nebo Tokens a1 

Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.

#78 12.01.2013 12:07:10

Vencam666
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: sever Čech
Motorka: Yzf450, rmz 250
Věk: 46
Tel: Přenosný
0 0

A jak tedy dopadlo to testováni na které byli všichni někdy na podzim zvaní???

#79 12.01.2013 12:09:46

Brůča: Do firmy jsem nakoupil čísnký vysílačky (Wouxun). Je to kvalita za neuvěřitelnou cenu, 2 roky jsem jednu vozil v rezervy, kam mi zapadla a dostala dost zabrat. Nedávno jsem jí našel a stále funguje. Je to čína a kvalita, takže zas tak nedůvěřivý nejsem.

Na rovinu, neplánuji si teď kupovat motorku. Takže by mě to vlastně ani nemuselo zajímat. Ale témat s Profidirektem je tu hooodně. Ze začátku byli všichni celkem otevření, jenže došla trpělivost. Ten stroj je prezentován strašným způsobem. Navíc na m.cz má Profidirekt už dávno ban, protože stále zakládal nesmyslná témata. To je Offmoto ještě celkem vstřícné. V tom posledním tématu cca půl roku zpět myslím, zazněli celkem šikovné nápady. Ale nezdá se mi, že by si to někdo z nich vzal k srdci.  a20 nedůvěřuji jim a proto si ten stroj nekoupím, i kdyby to byla KTM, Yamaha, tak od takového prodejce bych si jí nekoupil.

v tom tématu zmínil, že tyhle předváděčky už nechce dělat, protože si to z těch lidí stejně nikdo nekoupí... totální hloupost a blbost tohle říkat... má pravdu, třeba nekoupí, ale třeba jejich známý shání levný stroj a může mu ho doporučit ne? Když dělá předváděčku normální značka, tak kolik si myslí, že si to asi lidí koupí 5-10% ani to ne. Ale rozjede se reklama, která se už rozšiřuje sama. Myslím že to všichni známe "Kámoš na tom jel a je to fakt dobrý, prej ho to překvapilo. atd..." Prostě dokud Profidirekt nic neobětuje, nic nezíská. A obětovat svůj produkt je to nejsnadnější co jde udělat.

edit: ono už je tady totiž poslední místo, kde se to v motorkářské komunitě aspoň trochu řeší... a i špatná reklama je reklama  cool 

Editoval Williams (12.01.2013 12:17:28)

#80 12.01.2013 14:02:27

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Williams:

jj, tenkrát na začátku jsme ho podpořili a udělal si malou ostudu s podvozkem, ale to šlo řešit. Nepoučil se.
Když tenkrát sliboval 450ku, tak ji nakonec nedovezl - 1. zklamání.
Ohledně ND nám vykládal pohádky a pak u stolu jsme ho přivedli až ke kápnutí božské - 2. zklamání
Další akci odmítl - 3. zklamání
Prezentace tady na webu šílená - nabídl jsem pomocnou ruku a odmítl - 4. zklamání
A pak už jen cesta dolů - neuposlechnutí nařízení admina, reakce v inzerátech jako kafemlejnek a ajedna výmluva vedle druhé.
Poslední nabídla k testu mota dopadla tak, že jsem si ji měl koupit  heh2  Tady jsem kapituloval.

Ostatním:
Marketing obcházet nejde - bez toho dnes nic na trh nedostanete.
SŠpatná reklama se šíří 10x rychleji než ta dobrá.

A jak psal Williams, od tohoto pána UŽ ani ponožky.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů