Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Opravdový marketing

#21 11.01.2013 14:59:39

Re: Opravdový marketing

viteka 32:

Turke jí ještě neprodal, je zde asi na protiúčet http://www.vvmx450.eu/enduro.htm za 55000,-. Je zde uvedená jako model 2012, ale vzhledem k tomu, že ji Turke kupoval na podzim 2011, tak to asi bude chyba.

Ale co se dá srovnat s opravdovými držáky je asi jen ta cena, třeba XR 400 je cenově skoro stejně a1  a1 

Editoval mkrata (11.01.2013 15:04:05)

#22 11.01.2013 15:34:02

Vencam666
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: sever Čech
Motorka: Yzf450, rmz 250
Věk: 46
Tel: Přenosný
0 0

viteka 32 napsal(a):

Včera jsem ve 14,30 přišel z práce a první téma bylo od profidirektu zmiňovaná VVMX 450. Než jsem stačil pročíst další témata, už tam nebyla ano 
Stejně by se to hned zvrhlo v nesmyslnou debatu o ničem, jak minule. Jen nechápu, kde Lukáš přišel na tu cenu 55 tis. Kč za rok starou motorku a ještě k tomu se zárukou a30 
Na podzim tu Turke prodával svoji rok starou VVMX 450, ale za cenu o polovinu vyšší a druhá na motoinzerci byla taky rok stará za myslím 75 tis. Kč.
Že by po půl roku tak rapidně klesly jejich ceny, když ceny ostatních motorek si stále drží cenu? Buď se jim nedaří s prodejem nebo s kvalitou to až takový zázrak asi nebude. Bohužel minulé vlákno vyšumělo do ztracena, od té doby o VVMX 450 jsem se nikde nic nedočetl ne 

Od té doby co téma VVMX vyšumělo už tady není žádná sranda usch

#23 11.01.2013 16:41:20

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Plzeň
Motorka: BMW R 1150 GS,BMW K 1200 GT,Triumph 955i RS
Věk: 51
Tel: funkční
0 0

Konkrétně jsem na stroji, který je na prodej za 55000Kč jezdil celý víkend. Také jsem se svezl na modelu 2013 a rozdílů ve prospěch nového stroje je tam poměrně dost. Vzhledem k možnosti odpočtu DPH si raději 30 připlatím za funglovku. Nejsem testovací jezdec, jezdím vlastivědu a pro můj způsob pohybu terénem je to stroj, který mě mile překvapil. Video komentovat nehodlám, mě zase dokáže pobavit fundovaný názor člověka, který to zná jen z fotek a z videí. Jsem zvědavý, až budu mít možnost pojezdit Turkeho model 2013. Jsem ale rád, že je možnost si takový stroj pořídit.........ono v cenové hladině okolo 100 000Kč za funglovku toho moc není.
A co se servisních úkonů týče - je to stejné jako Honda CRF 05, takže nemusím mít informace od prodejce, umím si je najít sám.

#24 11.01.2013 16:52:37

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Janek:Myslím, že by nebyl problém dohodnout pojezd na Turkeho stroji - jen bychom museli na Sumavu - ono utratit peníze za něco, co by nemělo fungovat dle tvých představ není umění. Já měl možnost koupit Turkeho ojetinu dříve, než byla na inzerci.............ale dospěl jsem k názoru, že v mém případě vyšší cena za funglovku je pro mě výhodnější. Je to bohužel stroj, který vzhledem k rychlé ztrátě hodnoty je lepší asi dojezdit do smrti, než po sezóně, či dvou prodávat. A já i kdybych měl v ruce stroj mistra světa lépe jezdit nebudu lol 

#25 11.01.2013 17:02:54

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Dát 100tyček za 8let starou koncepci stroje, která je vyrobena "kdo ví kde" a "kdo ví jak"? roll 
S prodejcem, kterej není schopen  ee2 ... ale to už bych se opakoval....
A když se to vysype, ty částky za díly jsou sice nižší, ale kam se dostaneš za 2 roky provozu?  a11 
Není lepší Berg 450 za 80?

Přeju šťastnou ruku při výběru  wink   cool   ano 

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#26 11.01.2013 17:20:52

BOLDA
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Bučovice
Motorka: KTM EXC 250
2 0

Raduz TT600r:

ano 

#27 11.01.2013 17:30:51

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Ano. Berg je a vždy bude lepší stroj. Jenže pořizovací cena funglovky kdo ví kde a kdo ví jak a ojetého berga je srovnatelná, provozní náklady nikoliv. Za 80 000 Kč si pořídím berga, který s největší pravděpodobností neodjede 200mth jen se spotřebákem(protože už bude mít mnoho MTH za sebou)............ale čínan ano. To vím zcela určitě, pár jsem jich viděl.
Riziko, kdy si pořídím značkový stroj, a hned se do něho vysypu částkou 30+ je hodně vysoké - stačí si tady pročíst pár příběhů (koupil jsem výhodně, týden pojezdil, zaklepalo v tom a jsem na tom hůře, než kdybych....)
Jde o to, co člověk očekává. Já se chci vozit v hodnotách dnešního ježdění........a na to mě číňan vyhovuje, dokonce jsem byl lepší než na mojí Yamaze. A chci se vozit za rozumné peníze...........a i když vezmu v úvahu dvakrát větší poruchovost číňana oproti značkovým strojům a porovnám cenu ND, mám jasno. Ale jak jsem psal - neumím jezdit rychle, neskáču, jezdím vlastivědu a pro takový typ jezdce je berga škoda - jeho vlastnosti bych stejně využít nedokázal.

#28 11.01.2013 17:37:26

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Pak ti fandím  cool   ano 

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#29 11.01.2013 17:53:17

Bitrin
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Pole,louky,dům-S.Morava
Motorka: SHERCO 510i; Suzuki Kingquad 700; Jawa 250
Věk: 24
Tel: Nokia
6 0

No jako já si taky myslím že za 50 tisíc by se to už dalo.Těžko říct no,třeba by to nebyla zase až tak strašné.I když jak jsem viděl ty výrazy jak to chválili uplně jsem jim to četl z očí i kldyž vlastně oni radši do té kamery se ani nedívali,ale uplně z nich vyzařovalo,(vůbec motorku nebrat,je to něco strašného,po jízdě se tam vždy něco vysere prostě hrůza:-D :-D,jsu tu jenom kvůli penězům) asi tak nějak bych to viděl.

Ride to live and live to ride!:-)
(Jezdím,abych žil a žiju,abych jezdil)

#30 11.01.2013 17:57:48

mirbubak
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: ktm exc 200
Věk: 27
Web
3 1

Brůča:

možeš napsat nějake reference na tuto motorku aporovnat to třeba s yamahu yz  co vlastníš?

#31 11.01.2013 18:02:16

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Jak jsem psal Jankovi - není umění utratit peníze za něco, co nebude fungovat dle tvých představ - no a číňan moje představy splnil. Tím samozřejmě nelze tvrdit, že splňuje představy ostatních. Beru to jako sportovní nářadí.
Mám horské kolo - nemusím mít špičku za cenu stotisíců, abych měl radost z jízdy.
Mám carvingové lyže - nemusím mít ..........atd.
Takhle se dá pokračovat do nekonečna - nebudu profi cyklista, nebudu profi lyžař, nebudu profi endurák, ale asi budu mít radost z jízdy.
Ano, až zjistím, že mému zlepšování brání technika, bude nutno provést změnu...............bohužel i stroj vyrobený kdo ví kde a kdo ví jak je lepší než moje jezdecké schopnosti. Já jen zjišťoval, jestli ten stroj bude vyhovující mým představám bez ohledu na marketing, reklamu, prezentaci a pod.
Na druhou stranu nechci mít doma skládačku nebo ukrajinu, nebo třeba jasanky lol - takže proto se o tento stroj tak zajímám a zatím to jako průserové nevidím.

#32 11.01.2013 18:11:27

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Kdyby to bylo složené se značkových věcí tak se tomu dá aspon trochu věřit.  hmm Někdo si prostě koupí troje boty za dva litry já si rači za dvojku koupím jedny na které se můžu spolehnout ano Na naučení jízdy a servisu to bude dobré ano  ano 

#33 11.01.2013 18:18:12

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Janek:Asi by se dalo pojezdit i tam, kde to znáš. Je to na domluvě. Bohužel s výdrží stroje je to ve hvězdách - já viděl jen stroje okolo 200mth a ty byly OK a jeden co odjezdil rok motokrosu a endura, ten byl zase naopek KO lol Zatím stroj s 500mth není.........a myslím, že i když to bude shodné s Hondou, že to asi jako berg nedá. Oproti CRF to má nižší kompresi, takže zase je to motorově měkčí a nemuselo by to tak rychle odcházet...........jenže to ukáže až čas. Na druhou stranu ventil za 300, válec za 3900 a pod se tyto ND přesouvají do kategorie spotřebák lol 

#34 11.01.2013 18:48:33

mirbubak
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: ktm exc 200
Věk: 27
Web
3 1

čína je dycky zmetek a nikdo mě to nevymluví,od jiste doby sa začaly karbce jedne firmy na motorove pily dělat v číně a kvalita spojena s vydržu dříve věhlasne značky sla do hajzlu a tak to bude aj u tohoto stroja co na tom može byt dobreho,,,,jinak kdo viděl top gear tušim 18 řada jak testovali kopie evropskych aut tak  to tam moc chvalou neoplyvalo

#35 11.01.2013 18:56:40

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

mirbubak napsal(a):

Brůča:

možeš napsat nějake reference na tuto motorku aporovnat to třeba s yamahu yz  co vlastníš?

Už jsem to tady někde psal, tak jen v rychlosti.
Motor měkčí (byl tam membránový podtlakový karburátor) pro enduro lepší než zbytečně ostrá Yamaha.
Podvozek měkčí - mě vyhovoval více - Turke s tím i skákal a na dorazy nechodil (jenže je o cca 25kg oproti mě lehčí)
Jízda byla taková plavnější a nebyl jsem tak vycukaný jako z YZka.
Na záda to šlo krásně plynule, ale vrknutí před třeba stromem, nebo strouhou jsi musel udělat dříve než na YZ.
Přední brzda sice brzdí, ale musíš zabrat jako kráva ne - na dva prsty to nebylo ani náhodou.
Špice v kolech se povolovaly a když jsi je nezkontroloval, tak byly schopné i prasknout..........to na Yamaze neznám.
Start pákou - pouze z maximální horní polohy - jinak to nechtělo chytnout.
Starter působil líně - (prý slabší aku)
Elektrosvazky místy nekryté.

To byl 2011 s podtlakovým karburátorem s výfukem Creptus - najeto cca 3000km.

Poté jízda (opravdu jen velmi krátká) na modelu 2013 - karburátor Keihin - okamžitá reakce na vrknutí, spojka měla upravený spodní klíč (prodloužen) a šla lépe jak hydraulika na KTM, zvedalo se to i na trojku.
A co jsem okouknul - tak špice silnější, větší chladiče, digi tacho, rychlejší startér lol .........těch změn je prý více, ale ty vidět nejsou, takže o nich psát nebudu - rentgenové oči nemám a věřím jen tomu, co si ošáhám a nebo co vidím.

Yamaha je taková divoká - ve výjezdu buď jde na zadní, nebo se udusí......takže pořád honit spojku. Když ustřelí v zatáčce, tak po ubrání se rychle kouše .......jsem vycukanej a pořád se cpe nahoru a chce, abych měl koule ne špuntu. Jenže tam, kde jiní mají koule já mám břicho, takže při zrychlení mám prdel na zadním blatníku a přední kolo v luftu.......jsem rád, že se držím. Číňan byl nějak línější, nebo težší na předek, nebo se tam jinak sedělo - nevím, ale jelo se mě lépe.

Ale jak jsem psal - nejsem žádný profi jezdec, jezdím vlastivědu a mám strach - už dlouho srůstám.

#36 11.01.2013 19:04:21

foxdive
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: UH
Motorka: exc 300
Věk: 31
8 6

mirbubak:

chlape ale dneska je skoro vsechno z ciny lol a v tom top gearu hlavne ukazovali ten skok za 5let

Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce
život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby smile

#37 11.01.2013 19:10:43

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Srovnávat věc pro radost s věcí denní potřeby je tak trochu mimo mísu. Neznám nikoho, kdo by chodil bos, ale znám spoustu lidí, co motorku nemají. big_smile 
Když ráno vstanu, vlezu na dvoře do auta a večer z něho vylezu, nepotřebuji boty s podrážkou od Vibramu. Ale když jsem denně chodil se psem za každého počasí, měl jsem (a ještě mám) boty desetkrát dražší, než křusky od větví.

A to jsou ty priority - mě by třeba čínan vyhovoval, jiný by byl znechucen..............proto jak se říká - osobní zkušenost je nepřenositelná. Budete-li něco opravdu chtít zjistit, stejně vám nezbyde nic jiného, než si to jít osahat na vlastní kůži..........jinak to vždy bude  - jedna paní povídala.

Jeden říká dobrý, druhý říká špatný - jen mě mrzí, že je to spíše o papouškování ostatních názorů, než osobní zkušenost.

#38 11.01.2013 19:28:27

zachvat
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Jindř. Hradec
Motorka: Husaberg Fe450
Věk: 43
1 0

Brůča napsal(a):

Srovnávat věc pro radost s věcí denní potřeby je tak trochu mimo mísu. Neznám nikoho, kdo by chodil bos, ale znám spoustu lidí, co motorku nemají. big_smile 
Když ráno vstanu, vlezu na dvoře do auta a večer z něho vylezu, nepotřebuji boty s podrážkou od Vibramu. Ale když jsem denně chodil se psem za každého počasí, měl jsem (a ještě mám) boty desetkrát dražší, než křusky od větví.

A to jsou ty priority - mě by třeba čínan vyhovoval, jiný by byl znechucen..............proto jak se říká - osobní zkušenost je nepřenositelná. Budete-li něco opravdu chtít zjistit, stejně vám nezbyde nic jiného, než si to jít osahat na vlastní kůži..........jinak to vždy bude  - jedna paní povídala.

Jeden říká dobrý, druhý říká špatný - jen mě mrzí, že je to spíše o papouškování ostatních názorů, než osobní zkušenost.

Na tuto motorku je to opravdu tvůj nestraný názor, nebo jsi v tomto nějak zainteresován? Dle toho, jak moc se to snažíš obhajovat mi připadá, že s tím máš něco společného .....

Já nesoudím tak ani tak, dle videa a mojich předsudků nic moc, ale třeba to dokáže překvapit .........

#39 11.01.2013 19:35:14

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

#40 11.01.2013 19:38:05

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

zachvat: Zainteresován nijak nejsem - živím se rukama a jedná se pouze o můj názor. Nakonec je dohledatelné, že už o tomhle stroji sháním informace cca rok. A pořád mám názor, že jich mám málo lol - ale asi zase nejvíc tady na fóru tongue 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů