INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
pouze ktm exc 300
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Re: pouze ktm exc 300
viteka 32:
v pohode ja uz jenom 3kilo nic jinyho on u toho inzeratu pouzil jednu z mojich fotek
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- Helmut
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Strážnice
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 88
- Tel: chytřejší než já
1 0
foxdive:
Od koho máš ten šusplech?
Jedu. Doufám. Improvizuji. Padám.
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Helmut:
jestli myslis pod motor tak vlastni vyroba
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- Helmut
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
foxdive:
Vypadá hezky... Neměl by si chuť při dlouhých zimních večerech vyrobit ještě jeden kousek a prodat ho Helmutovi. Stejně budeš celou zimu sedět u pálenice...
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Až jsem měl husinu, supr hudba a supr stroje Na videjku je vidět všestranost 300exc, ale taky to tam kočírujou rádný střelci
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
viteka 32: prave ze on zacal zkouset motokros a ten podvozek exc na to nema a enduro ho tak nebere,pred 14koupil suzuki RM250,jinak motorove si rozumeli jeste zaplace prikladam foto te RM
Editoval foxdive (20.12.2012 23:26:20)
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Helmut: tezko rict,nemam uz matros,se zeptam kamose jestli neco nema
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Před nedávnem mě kontaktoval kluk, který mě nějak dohledal a koupil si mojí bývalou EXC300 od kupce co to bral ode mě. Všichni co jí pamatujete, tak asi víte v jakym byla stavu, kort po tom co jsem na ní přes zimu udělal kompletní repasi všeho co mi přišlo pod ruku. Nicméně ten klučina jí po mě měl něco přes rok a zřejmě něco zanedbal, protože novému majiteli začalo cvakat v motoru. Rozhodili to a zjistili chycené spodní ojniční oko. Mimo to mu to prý nějak nejede uplně jak by mělo. Tak si říkám co s ní ten předchozí kluk dělal, že to stihl za rok takhle poznamenat i přes to, že opticky vypadá furt stejně. Dokonce má na tom furt ode mě dělané polepy. Že by šetřil na oleji do benzínu, nebo nečistil vzducháč? ....nechápu škoda motorky.
Dej koním pít...
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Semis: tos mel 2003?tezko rict cim to muze byt,v podstate cimkoliv,nemels ju od novoty ne?kolik to melo nalitano asi taky nevis,ja znam jednoho cloveka co dorasuje motorku do par mesicu takovym zpusobem ze to snad nikdo nechape
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
foxdive:
Od nový jsem jí samozřejmě neměl, ale dělal jsem na ní i GO motoru. Píst, ojnici, ložiska atd. Spíš jsem se pozastavoval, že to zvládnul za rok vyhuntovat ikdyž to evidentně nebyl žádnej střelec.(spíš naopak)
Dej koním pít...
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Semis napsal(a):foxdive:
Od nový jsem jí samozřejmě neměl, ale dělal jsem na ní i GO motoru. Píst, ojnici, ložiska atd. Spíš jsem se pozastavoval, že to zvládnul za rok vyhuntovat ikdyž to evidentně nebyl žádnej střelec.(spíš naopak)
\myslím si že tak jak většina lidi jezdi na 2T ve spodku a podtáčí ten motor tak to je smrt pro ojnici a neděla mu to dobře at je to jak chce je to pořad jen motor a ten musí jit pořad po lehku aby netrpěl. pokud je chytla jen ojka a píst ne tak bych se ani nedivil kdyby to bylo tím ||Semisuv agregat byl luxusně udělany takže bych to viděl že byl někdo vemeno
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Tristan: tak zadny motor nema ras podtaceni,kdo vi co se tam odehralo
- DUTOHLAV
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Věk: 45
- Tel: jablečný
3 0
Schanim hlinikovej kryt pod motor za rozumnej peniz je to na EXC300 r.v.2009 Kdyz by se nekomu valel doma,nebo o nejakym vedel,dik.
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
sem dneska trosku vylepsil vyzdobu na stromku
Editoval foxdive (23.12.2012 20:22:17)
- Helmut
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Pánové. Co tam máte za svíčky? Jezdím na NGK BR7ES, nebo NGK BR8ES teď z hlavy nevím co je v roku 2002. Má ji tam už nějaký pátek a chtěl zkusit něco jiného. Koupil sem tu samou do zásoby a když ji nasadím na faju tak okem vidím, že háže značně menší jiskru než ta stará typově stejná svíčka. Odtrh mají stejný...
Co tam máte vy?
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
- Helmut
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
foxdive:
8ecm? Jak říkám, tady od stolu nevím přesně co tam mám. Jak se dostanu na garáž tak budu chytřejší.
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Helmut:
podle manualu je tam ECM ja ju jezdim i v 07ce,podle me je stejna jak ES akorat to ECM znaci velikost svicky-je na vysku mala
|