INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Reakce na Inzeráty
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: Reakce na Inzeráty
Velice hezky řečeno - souhlas. Už jsem se rozhodl. Není-li možné někoho zastavit(i přes řečené i psané slibování, že se na to už vys..re) přáním, domluvou, prosbou a v posledním pokusu ani pravidlem, co mi zbývá?
Dvě možnosti: 1. Uživatele poslat k šípku - najde se jiný a zase s tím budu bojovat. Můj čas není nekonečný. 2. Zakázat reakce - zvedne se vlna nevole, jaký já jsem to zase tyran, ale to je to poslední, co bych bral na zřetel. Lidi si budou psát soukromě a v případě opravdového podvodu je tu tlačítko NAHLÁSIT a stačí uvést důvod.
Bude-li mít někdo tak zákeřný nápad, že to zase bude obcházet nějakýma tématama o rádoby reakcích na inzeráty, pak už nemám jiné volby a bude muset opustit tyto stránky. Nepopulární, leč funkční.
Jak jsem psal - když se neumí lidi chovat ke svěřeným právům, musí jim být odňaty. Jak říkají ti skřítci v Třech veteránech: Dali jsme vám dary.... a kohopak jste poveselili/potěšili? Nikoho...
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
cibus napsal(a):Plodná diskuse. Co mně to připomíná? Už vím. No přece m.cz!
A tomu chci bránit Je to pod úroveň, je to prostě plné jakési závisti a kdečeho - bude to zakázáno a šmitec.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Janek:
Víš Janku, nemůžeme se lidem plést do všeho. Pokud jeden nabízí za cenu X zboží Y, tak si to najde/nenajde kupce. Pak se musí čekat nebo jít s cenou dolů, popř. si to nechat. Volba je na majiteli a ne na nás. Nám do toho nic není. Tady to není FuckBook nebo jak se to píše
Jestli někdo chce poradit a pomoct s výběrem - pomůžem Schání-li někdo konkrétní kus+info o něm - pomůžem Cena je ale na kupujícím/prodávajícím. Tak funguje trh odedávna. A funguje. Ideální prodej je takový, kdy jsou spokojené obě strany a mohou dojít spokojenosti tehdy, když nebudou hamižní a ulhaní. To my tady ale neovlivníme - naše reakce akorát lidi naštve.
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM lc8 ADV
- Věk: 32
5 1
Raduz: Co takhle nechat volbu na inzerentovi? Někde při zadávání inzerátu by bylo jen zaškrtávací políčko zda povolit, či nepovolit diskuzi. Já jsem totiž třeba rád, když se v mém inzerátu diskutuje.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Jde o živost vlákna a o to, že se tím vlákno udržuje na TOP pozicích - chápu. Uvidíme, co vymyslím s programátorem...
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM lc8 ADV
- Věk: 32
5 1
Raduz TT600r:
Nejen o živost, ale zodpoví se tak mnoho otázek, které mě při zadávání inzerátu ani nenapadne zmiňovat a ty odpovědi vidí i lidi co by se na to přes SZ nezeptali.
A myslím, že je jedno jestli to oprávnění diskutovat bude přepínat to jestli se jedná o nabídku či poptávku a nebo zaškrtávací tlačítko.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Kašli na to - prostě tady byla možnost, stála mě dost nervů a času, nepovedlo se to ukočírovat, tak nasadíme autopilota...
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Noend napsal(a):Raduz TT600r:
Nejen o živost, ale zodpoví se tak mnoho otázek, které mě při zadávání inzerátu ani nenapadne zmiňovat a ty odpovědi vidí i lidi co by se na to přes SZ nezeptali.
A myslím, že je jedno jestli to oprávnění diskutovat bude přepínat to jestli se jedná o nabídku či poptávku a nebo zaškrtávací tlačítko.
Myslím si, že v tomto má Noed naprostou pravdu. Zatím mi to připadá, že zde hájíme za každou cenu jen prodávajícího. Některé příspěvky právě můžou pomoct volbě kupujícího při výběru. Pokud není kupující znalec, ale naprostý laik, tak kupuje jen dle vzhledu a to je o ničem. Fungovalo to tu normálně x let bez problému, nikomu nevadily komentáře a najednou za poslední 2 roky se z toho dělá problém, vymýšlí se stále nějaké pravidla a zákazy. Tak rovnou zrušme sekci inzerce a bude klid. Míst na inzerci je dost. Toto měl být pohodový veb , ale začíná se ubírat směrem, který možná odradí dost lidí.
tenhle web je udelan predevsim jako diskuzni a inzerci tu mame jen jako doplnek. a tudiz, prodavajici ma moznost volby dat si sem inzerat ci ne. je to web diskuzni tak musi pocitat s tim ze se jeho inzerat prodiskutuje. nestoji-li o to aby byl jeho izerat prodiskutovan at si ho sem nedava. ma kupu dalsich moznosti motorkare, motoinzerci, bazos, aukro, atd.... sem ho prece davat nemusi. je tady spousta zaregistrovanych uzivatelu kteri si zde zalozily ucet jen proto aby zde mohli vyvesit inzerat, a az vec prodaji uz sem nepachnou. ja osobne kdyz vidim u inzeratu ze dotycny tu ma 2 prispevky do diskuze je mi hned jasne o jakeho uzivatele jde - prodat a pryc.
takze za me zadne omezovani, spis bych podani inzeratu podminil tim ze vlozenim inzerent souhlasi s tim ze inzerat muze byt diskutovan. pokud nesouhlasi inzerat zde nevyvesi, vyvesi si ho jinde.
i ta diskuze pod inzeraty je plodna, - jako potencialniho kupce me upozorni na veci ktere se do inzeratu radeji nepisou. u inzeratu se rozeberou odlisnosti rocniku kdyz se inzerujici o par let sekne se starim motorky, vyjdou najevo vyrobni nedokonalosti jednotlivych modelu a rocniku, atd, atd... - jako potencialni prodejce si udelam predstavu kolik asi muzu realne chtit za model ktery je na inzerci a i ja ho mam v garazi a vrta mi v hlave cervicek ze ho taky casem prodam.
tohle vsechno je diskuze ktera sem patri, i kdyz je to treba diskuze ktera muze prodavajicimu nevonet. dam sem priklad, ti deleregistrovani si jiste pamatuji na pripad kdy jeden ze zde zaregistrovanych clenu tady koupil XT za asi 8000Kc a obratem ruky ho zde prodaval za 15000Kc, kdyz ho na to ostatni upozornily pustil do sveta historku o narozeni dcery a dozvedeli jsme se o tom jen diky diskuzi u inzratu
Editoval kick-start (28.11.2012 17:25:06)
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Noend: Tak to se omlouvám, už se to nestane
Radůz: Je to tvůj veb, je to tvé přání a tvé pravidla, ale pravdu má jak Noend , tak kick- start, který to ani líp napsat nemohl. Tady se máme bavit a diskutovat, ne mít určené nějaké koleje, to nesmíš a to musíš. Člověk toho má plně zuby z života, samé nařízení slavné vlády, čím dál větší diskriminace...
- adis
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: beta 450RR
- Věk: 31
2 0
mooc se mi libi,co tu kluci napsali,protoze tady nastal diktat jednoho a jeho ovecek , jejich nazoru.
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lišov u Č.Budějovic
- Motorka: 2ks Honda XRV 750 Africa Twin, jedna se sajdou a jedna sólo
- Věk: 35
2 0
Já taky souhlasím s tím co napsali kluci. Nic bych neomezoval. Když mi někdo napíše,že jsem debil a prodávám něco za nereálnou cenu,tak si ho vyřeším sám(slušně v rámci pravidel). Pokud už na to nebudu mít sílu někoho řešit,tak si požádám o smazání inzerátu a dám si ho jinam,kde mám stejně větší šanci na prodej,neboť tam ho uvidí víc lidí než tady. Jestliže někdo někoho uráží a napadá,tak to není problémem jen inzerce,ale všech příspěvků a na to máme tlačítko "Nahlásit" Je jasný,že čím víc lidí,tím je to složitější ukočírovat,aby se to nezvrhlo do stupidity,která se děje třeba na motorkářích,ale to už je osud. Když je někde několik tisíc lidí,tak už to nikdy nebude tak jednoduchý jako když jich bylo pár stovek.
Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja 
- Hogista
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: BMW GS 650 Dakar, KTM EXC 520
- Web
2 0
V dnešní době je omezovat, nařizovat a přikazovat módní, tak místní všemocný krutovládce přeci nemůže zůstat pozadu, ne? Když si někdo dá inzerát na diskusní fórum, tak asi může očekávat, že se u něj může diskutovat, když si to nepřeje, tak si dá inzerát na bazoš a tam mu budou chodit dotazy: prodáš to o xy levnějc? Tady v diskusi napíše ne, neprodám a ušetří si x mailů se stejnou otázkou...
Kdo se bojí, nesmí do lesa!
- Leorim
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jaroměřice nad Rokytnou
- Motorka: TT600R
- Věk: 25
- Tel: Nokia x6
4 0
já bych byl pro udělat to tak ,jak už někdo psal-aby si prodávající sám určil jestli chce komentáře k inzerátu nebo ne...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Převedeno odsud: http://www.offmoto.com/viewtopic.php?pid=128622#p128622
viteka 32 napsal(a):Co to tu píšeš za nesmysly. Přečti si mou reakci na tento inzerát a řekni, co konkrétně je na ní nevhodného. Dej se trochu do hromady a neotírej se tady veřejně o mne. Nemám důvod vůbec cokoliv mazat a natož se obhajovat Na diskuzi k Mikagenově feldě nevidím absolutně nic závadného, je úplně zbytečné z toho dělat vědu a nějaké závěry. Tohle fórum je především diskusní web a i k inzerátům diskuse patří.
Pohromadě celkem jsem, snad jen malý sopílek a kašílek, ale to přejde. Pokud ti připadá můj příspěvek jako nesmysl, domnívám se, že jsi nepochopil, že diskuse (v tvém podání) pod téměř každý inzerát nepatří. Je to asi těžké pochopit a ještě těžší se podle toho chovat. Ani po roce snahy se mi to u tebe nepovedlo. Když to nerespektuješ, musí přijít opatření – neber to osobně, o žádné otírání zde nejde. Když to bude dělat někdo jiný, budu postupovat určitě stejně, spíše rychleji. Nad tebou spíše držím celou dobu „deštník“. Dokázal jsi mi, že zbytečně, tak už ho prostě jen dám pryč. Vše píšeš veřejně – odpovídám veřejně. Týká se to nejen tebe. Jiní se ale očividně poučili(ne všichni), ty ne. Děláš si to sám, píšou ti to i ostatní, píšou to mě, mě to už nebaví řešit dokolečka jak s dítětem.
Ještě jsem uvažoval doplněk v administraci, že bych konkrétním osobám (je vás totiž cca 10 z toho ty jednoznačně vedeš) „okleštil“ práva a tím ponechal všem ostatním, kteří nemohou tvé jednání ovlivnit, práva jako doposud. Tím v podstatě spravedlivě usměrníme nepřizpůsobivé uživatele pár kliky myší a bude po trampotách. Třeba se časem nad věcí zamyslí, pochopí, možná… Uvidíme, co to bude stát, páč do toho cpát zbytečně/nesmyslně nehodlám. Najde-li se další neukázněnec nebo na požádání odešle svůj výplod přes jiného uživatele? Jedno varování a pak už jen klik = vyřešeno. Jak jednoduché, účinné.
Neměl jsem moc času se v tom hrabat, ale tato myšlenka se mi líbí čím dál více. Celou tu dobu jsem to utnout nechtěl právě proto, že tu nejste sami a dalších tisíc lidí za vaši neukázněnost „trpět“ nemusí. Bojoval jsem za to už s Markem, který to chtěl utnout – táhne se to už moc dlouho. Už tenkrát… žádné poslední dobou . Jen si vzpomeň... V kombinaci s možností volby diskuse pod inzerátem ANO/NE by to mohlo velké části vytěsnit srajdy z inzerce a mohla by být opět funkční a smysluplná jako kdysi. ANO/NE by ale mohli zneužít Unterwassermani a tím si zajistit klid – máme tady ale tlačítko NAHLÁSIT a to rychle vyrozumí admina – ten už se postará. Celý tento kolotoč není ve snahou bránit něčí podvodnou činnost. Právě naopak.
Tondo, máš-li něco na srdci vůči mně (jako osobě), jsem k dispozici na dostupných komunikačních kanálech takto: Telefony 6:15 – 15:15¨ (pak jsem mimo signál – ten u nás naštěstí není) Pevná – jsem-li v dílně, neslyším ji přes hlasitou hudbu a rachot a jsem tam skoro pořád ICQ a Skype po 17:00 do „hodně pozdě“ Stav vidíš – upřednostňuji skype(mám volné ruce) E-mail kdykoliv Dopis/koresponďák kdykoliv - dojde to dřív než sms Je-li to ke mně jako k adminovi – klidně můžeš i veřejně. Rád zodpovím dotazy ohledně webu...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Řešení je na světě a nebylo to tak těžké.
Reakce pod inzerátem je jeden z benefitů naší inzerce. Nesprávné zacházení s tímto nástrojem vede k tomu, že tento nástroj nebude takovému uživateli dále nabízen. Výjimka je sekce "UKRADENÉ MOTO". „Omezení“ se dotkne pouze a jen těch, kteří odmítli respektovat pravidla. Ostatní je mají ponechána, abychom nemuseli nic zakazovat.
Toto vlákno dost jasně vymezuje mantinely, kde se jak reaguje/nereaguje.
První porušení = napomenutí. Opakované porušení = přeřazení do kategorie uživatelů s nižším počtem práv. Pokus o další nějaké obcházení = individuální přístup.
|