Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Reakce na Inzeráty

#1 21.09.2011 14:33:42

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Reakce na Inzeráty

... utrženo a přesunuto z vlákna http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=4745

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#2 21.09.2011 14:34:09

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Re: Reakce na Inzeráty

hm,38 je cena mimo,budeš rád,jak to prodáš za 25 smile 

#3 21.09.2011 14:34:35

Fru
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Doma
Motorka: Kawasaki KX 250
Věk: 24
Tel: 158
2 0

Strejda-GC napsal(a):

hm,38 je cena mimo,budeš rád,jak to prodáš za 25 smile 

Dneska ti lidi chcou sumy za takové vylítané bestie, děs. Fotky???

Editoval Fru (20.09.2011 17:19:40)

#4 21.09.2011 14:35:10

FoXR
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 300
Věk: 29
Tel: N6303i bezdotykáč =)
1 0

Strejda-GC:Co by jste si za to představovali pánové ??? a11  za 25 koupíš sotva r.v. 95 a nebo starou ČZ za kterou budou peníze opravdu vyhozený, protože to chlastá jak prase a jízdní vlastnosti jsou na býkovy lepší. a2  Bavíme se o Yamaze YZ 250 z roku 2000. Cením si především papírů který k motorce jsou, a dokazují jak původ tak rok výroby a také to že moto není kradená. Za další si myslím, že stav je až neuvěřitelný vzhledem k ročníku a možnosti využití motocyklu.3 roky starý válec, rám v komaxitu, nové zadní obutí zadní kotouč, kryty páček, přidám ložiska do kol, olej do motoru. Jinak Cena ND je příznivá, a když v tom bouchne člověk se v tom nekoupe za 30000 jako u ostrýho 4-T. Navíc 4-T 250cm3 s padesáti kobylama bych rád viděl. Podle mě za slušný prachy mnoho muziky.

Prosím Vás ! Nemáte něco k pití ? Já mám takovej hlad , že nemá s kým spát...

#5 21.09.2011 14:37:31

motoline.cz
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Věk: 40
Tel: 724938355
10 1

FoXR napsal(a):

Strejda-GC:Co by jste si za to představovali pánové ??? a11  za 25 koupíš sotva r.v. 95 a nebo starou ČZ za kterou budou peníze opravdu vyhozený, protože to chlastá jak prase a jízdní vlastnosti jsou na býkovy lepší. a2  Bavíme se o Yamaze YZ 250 z roku 2000. Cením si především papírů který k motorce jsou, a dokazují jak původ tak rok výroby a také to že moto není kradená. Za další si myslím, že stav je až neuvěřitelný vzhledem k ročníku a možnosti využití motocyklu.3 roky starý válec, rám v komaxitu, nové zadní obutí zadní kotouč, kryty páček, přidám ložiska do kol, olej do motoru. Jinak Cena ND je příznivá, a když v tom bouchne člověk se v tom nekoupe za 30000 jako u ostrýho 4-T. Navíc 4-T 250cm3 s padesáti kobylama bych rád viděl. Podle mě za slušný prachy mnoho muziky.

zlatý voči  usch 

Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc.

#6 21.09.2011 14:38:05

martan
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Hranicko
Motorka: už nic
Věk: 41
Tel: samsung
2 0

Nechci být nějak nezdvořilý,ale proč lidi reagují na inzeráty,když o moto nemají evidentně zájem.Prostě prodavá za tuto cenu a hotovo.
Nechápu to,snad jen, že chcete aby to prodávající měl pořád nahoře,v tom případě je to od Vás hezké. cool 

#7 21.09.2011 14:38:21

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

FoXR napsal(a):

hele,11 roků stará motorka do terénu,nemůže mít takovou cenu,to že k tomu máš papíry (sportovní průkaz) neudělá 10tisíc navíc na ceně.Motorka snad má VIN a z něj zjistíš,který to je rok. Jestli je kradená nebo ne,to je každému na motokrosové trati fuk,tam tě policajti kontrolovat nebudou.
Ten 3 roky starý válec beru, ale kryty,guma,kotouč,ložiska není to co by bylo zrovna terno,tohle je spotřebák.
O tom jak bude vypadat motor,převodovka,spojka a další nemluvě.

Pokud se ti to podaří prodat za ty peníze, tak to bude husarský kousek

smile 

Editoval Strejda-GC (21.09.2011 10:46:26)

#8 21.09.2011 14:39:09

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Já budu hodnotit ze zkušeností a fotek+popisu.

YZ250 2T jsou velmi povedené stroje s dlouholetou historií, tradicí a těší se velké oblibě právě kvůli tomu, že jsou to držáky. Nemá největší výkon ve své třídě a ročníku, ale je to povedená crosska. To dokazuje historie a reference - tady není o čem.
R.v.2000 ale v porovnání s aktuální technikou samozřejmě pokulhává - je tady 11let rozdíl a musí to tak být - tady taky není o čem.
Cena je rozumná v žebříčku nabídky, ale to je cena, za kterou to nabízí k prodeji. V závěru může být poptávka minimální nebo velká a to prodejce nikdy nemůže vědět dopředu. Za cenou je napsáno DOHODA a to znamená, že se mohou kupující a prodávající dohodnout na jiné ceně = cena nebo jednání je otevřené.
Hodnotit tedy cenu není dle mého soudu není úplně na místě.

A OBECNĚ:
Tento web má jako jeden z hodně mála(možná i jako jediný-nevím jistě) možnost diskuse pod inzerátem, ale je tu tato možnost proto, abyste mohli napsat k případnému podvodníkovi koment nebo naopak opět chválou známý servisovaný stroj. Taky je to tu proto, abychom opravili špatný r.v. nebo se veřejně zeptali na věci k prodeji. Psát tady o ceně nebo to, že to někdo neprodá za ty a ty peníze - pánové/dámy není to náhodou řeč o pivu bez piva? To přece žádnej z vás nemůže vědět.

Byl bych rád, aby se v inzerátech nesklouzávalo k tlachání hovadin - to ptu přece nechceme  cool  ano 

#9 21.09.2011 14:39:27

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Strejda-GC napsal(a):

martan:

tak v prvé řadě jsme na fóru, takže diskuze ke všemu a všem je tady na prvním místě.
A tahle debata není nijak negativní ba naopak může potencionálnímu kupujícímu odpovědět na mnoho otázek a nebo si vytvořit nějaký obrázek o inzerátu.
V neposlední řadě to může prodávajícímu otevřít oči, aby pak úspěšněji prodal  wink 

Tak to taky lze brát, ale to jsou věci, na které přijde prodejce sám v závislosti na poptávce - to je jen ekonomika.
Pomoc mu to může, ale otázka je, jestli pomoc tohoto charakteru prodejce žádá.... Kdyby jo, zeptal by se.

#10 21.09.2011 14:42:02

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

martan:

tak v prvé řadě jsme na fóru, takže diskuze ke všemu a všem je tady na prvním místě.
A tahle debata není nijak negativní ba naopak může potencionálnímu kupujícímu odpovědět na mnoho otázek a nebo si vytvořit nějaký obrázek o inzerátu.
V neposlední řadě to může prodávajícímu otevřít oči, aby pak úspěšněji prodal  wink 

#11 21.09.2011 14:42:32

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

ok, beru na vědomí  smile 

#12 21.09.2011 14:43:04

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Strejda-GC napsal(a):

martan:

Naprosto souhlasím s tímto názorem. Ceny motorek jsou ve srovnání třeba s auty totálně přemrštěné, sleduji motoinzerci denně několik roků a někdy žasnu nad odvahou prodávajících. Právě zdejší fórum je fórum především motorkářů a ne nějakých šmelinářů. Proto i reakce na inzeráty by měly být na místě a měly by pomoci mnohdy kupujícímu otevřít oči. Musím být na straně kupujícího, mnohdy jsou to mladí hoši bez jakékoliv zkušenosti a praxe. Prodávající přece už vlastnil motorku a jakési zkušenosti musí mít. Stejně je jen na kupujícím, co je ochoten za moto zaplatit, proč mu ale neporadit. Osobně jsem kupoval i prodával několik motorek, možná jsem koupil draze a při prodeji šel s cenou dost dolů, ale vždy jsem zohledňoval stáří motorky. Ono nasadit vysokou cenu a pak čekat třeba rok není problém. To, co vrazím do motorky se mi nikdy už nevrátí, nějaké GO, tuningové díly a pod. bych vůbec jako plus nebral. Nejhorší na tom je, že motorku prodává vzhled. Každý na to nasere nové plasty a polepy a myslí si, že cena motorky rapidně vzroste. Bohužel se na to nachytá většina kupujících ne 

Odpověď od Raduza:

Tondo, já s tebou v něčem souhlasím a v něčem ne.

Koupíš moto na zkoušku a zjistíš po měsíci, že ti nesedí. Nevíš o ní nic a prodáváš ji s tím, co ti řekl bývalý majitel. A už tvrzení o tom, že "musí vědět" není na místě.
V ČR je ale čančání strojů a stáčení km snad národním sportem, takže šmelináře určitě nehájím a nechtěl bych, aby kdokoliv hájil. Nemám z toho ale v závěru ani obavu, protože jestli si vzpomenete na toho maníka s motorama do RMZ, tak jsme ho vypískali hodně rychle.
Bavím se o normálním solidním inzerátu, ne třeba o tomhle snílkovi: http://motorky.yauto.cz/husaberg-husabe … 51729.html
nebo toto:
ááá, to už panáček vymazal - chtěl 120 za 08 FE550 ve stavu tak max. 70.000,-

U extrémů se jenom
  a23

Editoval viteka 32 (21.09.2011 12:02:33)

#13 21.09.2011 14:43:22

martan
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Hranicko
Motorka: už nic
Věk: 41
Tel: samsung
2 0

Raduz TT600r napsal(a):

Já budu hodnotit ze zkušeností a fotek+popisu.

YZ250 2T jsou velmi povedené stroje s dlouholetou historií, tradicí a těší se velké oblibě právě kvůli tomu, že jsou to držáky. Nemá největší výkon ve své třídě a ročníku, ale je to povedená crosska. To dokazuje historie a reference - tady není o čem.
R.v.2000 ale v porovnání s aktuální technikou samozřejmě pokulhává - je tady 11let rozdíl a musí to tak být - tady taky není o čem.
Cena je rozumná v žebříčku nabídky, ale to je cena, za kterou to nabízí k prodeji. V závěru může být poptávka minimální nebo velká a to prodejce nikdy nemůže vědět dopředu. Za cenou je napsáno DOHODA a to znamená, že se mohou kupující a prodávající dohodnout na jiné ceně = cena nebo jednání je otevřené.
Hodnotit tedy cenu není dle mého soudu není úplně na místě.

A OBECNĚ:
Tento web má jako jeden z hodně mála(možná i jako jediný-nevím jistě) možnost diskuse pod inzerátem, ale je tu tato možnost proto, abyste mohli napsat k případnému podvodníkovi koment nebo naopak opět chválou známý servisovaný stroj. Taky je to tu proto, abychom opravili špatný r.v. nebo se veřejně zeptali na věci k prodeji. Psát tady o ceně nebo to, že to někdo neprodá za ty a ty peníze - pánové/dámy není to náhodou řeč o pivu bez piva? To přece žádnej z vás nemůže vědět.

Byl bych rád, aby se v inzerátech nesklouzávalo k tlachání hovadin - to ptu přece nechceme  cool  ano 

A o to mi šlo,pak se z inzerátu stává několikastránková slohovka a to si myslím,že k inzerátu nepatří.
Myslím,že prodávající sám zjistí,že když mu nikdo nevolá,tak se asi někde stala chyba.

#14 22.09.2012 21:42:46

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Znova oživuji toto téma, které jsem lehce přeberu, aby bylo informačně přehledné.

Protože se mé přání nesplnilo a chování některých členů fóra se i po několikanásobném napomenutí nezměnilo, byl jsem nucen přidat mé přání mezi pravidla. Vzniká tedy dnes pravidlo č. 7, které doufám nebude obcházeno.
http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=2839

Případné porušování už tolerovat nebudu, protože číst nekonečné polemiky o tom, co by inzerent mě a neměl, pak to s ním řešit, to už mě opravdu nebaví - nemám na to čas...
Rozešlu každému do SZ informaci o nově vzniklém pravidle pro jakousi jistotu..

Žádám tímto všechny uživatele fóra, aby se tímto pravidlem opravdu řídili a porušováním mi nepřidělávali kupu práce. Berte ohled na to, že jsem na to často sám a vás je moc. Díky.

#15 28.11.2012 06:58:46

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Dobrý úmysl se nesetkal s pochopením a respektem, já nemám čas, sjíždět inzeráty a mazat+číst nemilé reakce na "cenzuru", tak to uděláme jednoduše:

Inzerátům odeberu při první chvilce nadobro možnost reakcí gp
Zakladatel může pak editovat svůj inzerát a po skončení jeho platnosti mi ho nahlásí a já ho smažu - jako jinde. Pokud se mi později najde chvilka, upravím vše tak, že si inzerent bude moci přidat příspěvky, aby oživil inzerát.

Všichni ti, kteří jste povolené reakce uvítali můžete poděkovat všem nenechavým expertům, kteří nerespektují pravidla/moje přání, obchází je a neustále zasírají inzerci. Obzvláště pak Vitekovi 32(snad se najde jediný inzerát, který nedoplnil o své letité zkušenosti a vlastní názor na prodej  roll - nezapomeň své reakce rychle promazat a pak se hájit a11 ) - Díky kluci, jste fakt "kámoši a parťáci"  stop2   ne   a11

Doufám, že máte ze svého dlouho očekávaného výsledku velkou radost a řádně to tedy oslavte.  beer

#16 28.11.2012 07:46:03

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Věk: 45
14 8

Raduz TT600r:

Jen malý dotaz - chceš to stopnout i u poptávky? To by asi pak ten inzerát neměl smysl ne? Jen nevím jestli je to technicky možné udělat to jen u nabídek.. ou2 

#17 28.11.2012 08:27:39

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Bude to u nabídek.

U poptávky by to ale nevadilo stejně.

Inzerát je kus textu, pomocí kterého nabídce/prodejce sděluje plénu, že něco nabízí/prodává. Zanechává na sebe záměrně kontakt(zde veřejná část končí), aby se mu případný zájemce ozval(zde začíná část soukromá). Veřejnosti není nic do toho, za jakých podmínek se nákup/prodej uskuteční. Dotazy můžete stejně tak posílat mailem, SZ, smskou, FB, ICQ, Skypem, Quipem.... nebo jednoduše zavolat.
Komunikačních kanálů neplacených i placených je dnes opravdu dost.

Zasírat web sáhodlouhou diskusí nezúčastněných o tom, co by kdyby... roll   a11  - všude jsem byl 3 a všechno dobře znám a22  - to je fakt úroveň jak někde na vyšší dívčí.

#18 28.11.2012 08:51:27

FoXR
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Věk: 29
Tel: N6303i bezdotykáč =)
1 0

Zdar pánové, tak s ročním odstupem a novým strojem v garáži bych Vám rád řekl. Koupil jsem XR 400 protože na mě to yz bylo dost ostrý, jezdím spíš enduro. Nakonec jsem ho prodal 32000 Kč po tom je sice každýmu prd, ale nepsal bych to kdyby. Jsem toho teď trochu nelitoval, protože už zase po nějakým 2T pokukuju a 125 je málo. Honda super vším ale je těžká někdy. no nic ale co mě fakt dostalo když jsem se teda letmo díval na inzeráty a plakal nad tím že jsem tu svou krásnou a v kupě yz prodal, tak jsem jí zase našel. Jediný co jsem shledal jinak byl přední blatník a samolepka na tabulce. Cenovka 45000 kč a že nespěchá  a11  Tak to jsem si na tohle vlákno vzpoměl  usch  Jako měli jste částečně pravdu v tom že jsem nadsadil ale kdo to nedělá, když nechce z prodeje vyjít jako oškubaná slepice a mít možnost slevit. Dnes beru slevu jako 10% z původní ceny jak kdy ale tak nějak se snažím to nepřehánět. No nic tak píšu borcoj co na tom dělal a tak když je to za tyhle prachy. a on že generálku všeho atd. No tak jsem psal jako že jestli má díly a nebo faktury že bych měl zájem pokud to doloží a inzerát už tam není a borec nikdy nenapsal  deb1  Mě to hlava nebere ale fakt mě to nasralo na tom YZtu nebylo třeba hrábnou fakt na nic to bylo ve stavu chlapi že mi je ještě dneska líto že jsem si ji nenechal do foroty. zkuste sehnat za 35000kš pěkný YZ jako jsem měl já a já uznám že jsem neměl pravdu při psaní výše zmiňovaného inzerátu. Pokud dobře vím nikdo z Vás u mě nebyl se podívat, takže víte prd o čem ty lidi píšou a co prodávaj. Za dobrej kus já osobně rád zaplatím víc abych se do toho neutopil během týdne co to koupím. Samozřejmě v nějakých mezích. Alespoň můj názor (a to nemyslím těch 45000 kč to je idiot a prej cena pevná nespěchám)  lol 

Editoval FoXR (28.11.2012 08:55:34)

Prosím Vás ! Nemáte něco k pití ? Já mám takovej hlad , že nemá s kým spát...

#19 28.11.2012 09:13:52

cibus
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM SER, KTM 450 EXC
0 0

Plodná diskuse. Co mně to připomíná? Už vím. No přece m.cz!

#20 28.11.2012 10:36:35

Postmann
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: RM-Z 450 2009, ZZR 600
Věk: 34
5 0

Každá věc má svého kupce. A pokud se nepletu tak snad většině tady už osmnáct bylo a mohou se rozhodovat sami jestli mají zájem o koupi nebo ne.  wink  Cenu si určuje prodávající a je na kupujicím jestli je ochoten jí akceptovat.  wink  Pár strojů jsem už koupil, jak silnice tak cross a kolikrát do nich zahučel, ale byla to jen moje volba  wink Nechme na každém, ať se rozhodne dle svého mínění jestli hodlá utratit své peníze za vysněný stroj nebo pohledat něco jiného a vhodnějšího. Možná kolikrát lepší 10 let stará motorka po slušném servisu a pečlivém majiteli než 4 roky jetá motorka po  střelci z republiky co jí po dvouletech raději prodal než se komplet rozpadne a dva roky poté týraná po polých jetá HOBY nikdy žádné závody s novými polepy ve SKVĚLÉM stavu nejlépe 250 ve 4T.  smile  Moc na tyto témata nereaguji jen jsem se začetl a neodpustil jsem si napsat názor. Samozřejmě pokud někdo uvidí motorku v inzerci co vlastnil proč nepodotknout zkušenosti. Ale takové to JSI SE ZBLÁZNIL TO NEPRODÁŠ je myslím nefér. Je to jen a jen prodávajícího věc.  wink  Jo a jen podotýkám nic zde neprodávám  a1 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů