INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Sraz OFFMOTA 2012 II
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
Re: Sraz OFFMOTA 2012 II
Raduz TT600r:
Tak 15:30 bych tam teoreticky mohl být, uvidíme jak mi to půjde. 
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Motors napsal(a):Raduz TT600r:
Tak 15:30 bych tam teoreticky mohl být, uvidíme jak mi to půjde. 
Jasan - to se domluvíme. 15:15 se pro nás otevírá rokla. My vyrážíme v 15:00 od nás a kolem té půl/třičtvrtě tam určo budeme, když se někde teda nezadrbeme
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Raduz TT600r:
Takže přijedete od Čekyně? Budu čekat 
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
NiMMiC:
tebe by tam ani nevzali srazy pro bergare delaj v praze vitam te tady konecne znamy ksicht sory za ot
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Pěknej víkend všem a na večer se stavte na pokec
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Pátek uzavřen, žádné ztráty nejsou hlášeny... Jde se na
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Dneska pěkné poježdění. Snad jsme Vás moc nebrzdil. V kolik zítra dorazíte po vyjížďce na základnu? To bych se stavil pokeat. Vzal bych noťasa na fotky a pokud seženu tak i projektor.
- Prďa1
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Hodonín
- Motorka: TM300 EN (Daytona955i)
- Věk: 30+
- Tel: 777593176
- Web
1 0
Jo akce dobrá hlavně hezké počasíčko bylo ale i přesto vydržely stroje i jezdci
- Bitrin
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Pole,louky,dům-S.Morava
- Motorka: SHERCO 510i; Suzuki Kingquad 700; Jawa 250
- Věk: 24
- Tel: Nokia
6 0
Tak za sebe můžu říct, že super poježdění a pro mně zase velká zkušenost navíc, hlavně ze sobotní slunečné vyjížďky ,voda v potoku byla teplá, asi nějaký horký pramen,tak že mi to pěkně ohřálo nohy .Sice jsem jel na nejtěžším stroji,ale jezdilo se mi parádně a teprve teď poznávám co se s tím dá dělat, když to jezdec umí ovládat.Jen v jednu chvíli jsem pocítil, že to moje TTR je těžšké a to jak jsme asi chtěli sbírat šípky v tom trní .A vítěz srazu?Tak to bych řekl, že je Hanes ,bez něho by byla nuda .
Ride to live and live to ride!:-) (Jezdím,abych žil a žiju,abych jezdil)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
No, já bych to hodnotil spíš tak, že překvapil hlavně Bitrin s TTRkem, protože výjezdy jezdil po zadním a sjezdy po předním.
Jinak počasí bylo prostě endurové a nebýt té pokakané spojky, nenašel jsem žádný větší problém. Vyjížďky se (řekl bych) docela povedly a o pikantnostech nechám mluvit ostatní. Zjistil jsem, že se mi asi pokazil vypínač v hlavě, kterej včas zarazí hloupej nápad, který očividně nemůže dopadnout dobře.
Kluci, díky ještě jednou - byl to super vékend. Uklidili jste tak, že toho na mě s mojou zbylo opravdu jen málo a běhanice kolem toho tedy skoro nebyly. Fakt DÍKY.
Na konec jara připravíme zase nějakou akcičku.
Akci hodnotim velmi dobre a opravdu jsem po vikendu spokojeny jak s organizaci, tak i grupou prima lidi - hlavne Hanes a jeho vyvrtka & ruska hymna. I kdyz mne predseda tahal za usi, gulasek nakonec byl, strikajici klobasky taky a promitani - vse proste na jednicku. Chci hlavne podekovat nasemu Radouzkovi za obrovskou pomoc pri praci na mem WRaku. :-D i kdyz ta jeste nekonci a on se v ni bude rad jeste stourat. Obdiv Bitrina, co na TTRku vytvarel. Kdyby mel ostrou, tak uz asi jenom lita misto jezdi.
Celkove velmi povedene, slivovicky bylo bezedno, takze kazdy vypil, kolik se mu zachtelo. A domaci dobra.
Priste zase nebudu chybet. ;-)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Report:
Start kolem 14:45, přes různé nástrahy velkoměsta, cestou nescestou rovnou na roklu. Tam malý pojezd. Zkouška startu nebo přepálení lavice vedlo k zastavená hovadin starosty, protože hrozil úraz, kterému unikl jen o vlásek a to 2x za jedno kolo. Následovalo přibrání zbytku startovního roštu a odjezd na druhou polovinu výšlapu. Návrat za tmy přes nějaké brodíky apod. Večer papačka z grilu, pivečko a nutné zlo – slivovička. Večerní představení Hansa opět nezklamalo. O to větší překvápko bylo po jeho probuzení, když pohlédl do zrcadla. Více z fotek. V sobotu nás čekalo deštivé počasí a to takové, že pršelo soustavně, ale ne tolik, abychom nevyrazili. Po snídani přišla příprava a opatření proti nepřízni počasí a start. Z různých variant zvítězil odjezd na slíbenou D1. Pominu různá úskalí svodidel, přípojných pruhů, pána v zeleném apod. Přejdu k backflipu Prdi, po kterém jsem se kácel smíchy k zemi a dlouho jsem to rozdýchával, různé zahazování strjů, když už přišel velký stoupák, ježdění výjezdů na 300ot/min po zadním, sjezdy po předním , zlomená páčka, nefunkční spojka u stroje KTM , malé zástavě Vítkova srdce, když ve sjezdu potkal Libora v protisměru, Libor, který trefil někoho prakticky pokaždé,servisní stojan z lávky uprostřed potoka, následné lázni v potoce, protáčející se rukojeti na obou stranách apod. Prostě byla zima, ale sranda. Večer Gulášek s pětima knedlama, ja? Cibulka, pivečko, pečený jelita, buchta ří barev, slivovička, projekce na 2 pokusy, ale v závěru dorazila technika i s obsluhou a vše dopadlo dobře. V neděli se posnídalo, uklidilo, rozloučili jsme se, opravili Kukynovi NTB, dali nějakou baňku, pivko a rozešli se. Ztráty hlášeny nebyly . Z nářadí byla potřeba jen přezouvačka a montpáky + jedna duše, která přezouvání ve zdraví nepřežila.
Příští rok zase něco připravíme ;o) Ale tu lávku doufám už opraví….
|