|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 2 problem s hrideli!!! pomoct!#21 12.09.2012 15:32:06
Re: problem s hrideli!!! pomoct!dudydrz: Editoval LukysXR (12.09.2012 15:35:07) offline #22 16.09.2012 10:26:07
Re: problem s hrideli!!! pomoct!CHLAPI JE TO VENKU!!!! SLAVA.... tak jsem konecne sundal tu hridel, byla tam nejaka na pevno. byla pravda ze se musi pouzit hruba sila + dubovy drevo. Nechtelo se mu ale prece jen je dole, nahore je videt ze to bylo nejake prirezle k tomu lozisku nebo tam to hlavne drzelo, ale porad se to stale dobre otacelo. ale co uz je dole :-) ten jeste jeden dotaz, potrebuju vyndat jeste hridel z kyvky, ale dalsi problem je ze jednu stranu te hridele jsem povolil matku a z druhe je total nejaka na srac... tak potrebuju vedet jestli kdyz povolim jen jednu stranu, jestli tu hridel vyklepnu z druhe strany celou ven, nebo je tam jeste nekde pres zavit? ale nemela by byt ne? radsi se informuju nez budu delat :-D offline #23 16.09.2012 10:31:28
Re: problem s hrideli!!! pomoct!pokud jsi povolil matku, tak by měla jít ven.... na žádným dalším závitu by držet neměla... ale na 100% se ji pokus protočit, při nejmenším ji alespoň trochu uvolníš... já ji na malým DR měl tak zažranou v bloku motoru, že s ní nešlo ani protočit a podařilo se mi při tom zničit jeden ořech z gola sady - praskl - žádný mlácení, jenom jsem se ji snažil protočit... pak ji zase vyklepnout Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!! offline #24 16.09.2012 10:42:46
Re: problem s hrideli!!! pomoct!Tak osa kyvky u XR400 bývá lahůdka, nechci strašit, ale často nezbývá než hodit celý rám pod lis a zažranou hřídel vytlačit lisem, bylo tady toho už o tom napsáno hodně.. Matka je na pravé straně, tedy u brzdového pedálu. Povolit jde jen ji a pak hřídel vymlátit směrem k řadicí páce. Schválně to píšu takhle, protože ono to bývá zažrané tak, že s tím nejde pohnout vůbec nikde. Hřídel se má jednou ročně vytáhnout a promazat. Jenže na to většina sere a tak to podle toho vypadá. Je to zažrané v místě, kde prochází motorem. V těhle případech bývá nejjednodušší lis nebo hřídel vedle kyvky rozříznout. offline #25 16.09.2012 10:48:25
Re: problem s hrideli!!! pomoct!C.J.: offline #26 16.09.2012 10:54:20
Re: problem s hrideli!!! pomoct!Řešilo se to zde.. offline #27 05.10.2012 18:03:01
Re: problem s hrideli!!! pomoct!tak konecne hridel je venku! dala opravdu zabrat par lidem. jinak 14dni se do ni strikal sprej atd... mlatilo a stale nic. pak se vzala palice s hlinikem a stale nic, spise byla obava o motor kdyby nahodou to uskocilo, celkem nebezpecny offline |