|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Obrousene stopky ventilu#1 10.09.2012 22:47:49
Obrousene stopky ventiluNa jedne hlave motoru u ktere jsem menil gufera a ventily,byli stopky ventilu na konci,cili ve styku s vahadlem, zkracene-obrousene az na horni zarez pojistnych obroucek,cili cca 3 mm materialu fuc. Byla na nich videt stopa-jamka od serizovaciho sroubku vahadla.Cim to mohlo byt zpusobene? Mala vule ventilu? offline #2 11.09.2012 10:03:46
Re: Obrousene stopky ventiluMalá vůle ventilů offline #3 11.09.2012 10:09:50
Re: Obrousene stopky ventilua možná taky problémek s mazáním, ale to by musely být stopy hlavně na vačce Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc. offline #4 11.09.2012 18:50:14
Re: Obrousene stopky ventiluU mě je to vlastní zkušenost. Koupil jsem DR 350 v tomto stavu. Přišlo mi divné proč mi teplo ze svodu skoro opaluje nohu offline #5 11.09.2012 19:31:20
Re: Obrousene stopky ventiluzvlastni,ale co to zpusobuje? ...byvaly majitel pry servisni intervaly dodrzoval a ventily pry vuli spravnou mely. Ventil sel vysunout dobre,delku od talire k zarezum byla normalni,prumer driku take,jen proste odshora byl zkraceny az k zarezu hornimu.No kazdopadne do hlavy jsem dal nove ventily,sedla v poradku ,vahadla take,serizovaci sroubek delkou normalni ...a prodal,zatim zadnou negativni vazbu od majitele noveho nemam a je tomu uz tak rok... offline |