Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Rozdělání motoru

#1 04.09.2012 16:32:40

OndraMZ
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Exc250 17
0 0

Rozdělání motoru

Ke konci nedělní vyjížďky jsem si všiml že při vymáčknuní spojky slyším takový divný zvuk ale né nijak hlasitý. Tak jsem vyráhl lamemy a sundal spojkový koš. Koš má po horním obvodu rýhy (večer mohu dodat fotky). Potom jsem jen tak vytáhl táhlo spojky které vychází na levé straně motoru (je k němu připevněno lanko spojky) a jelikož byl konec od oleje tak se na něj přilepila jehlička z ložiska. Toto mě opravdu zaskočilo. Určitě mi dáte za pravdu že bude lepší motor rozpůlit a proto bych potřeboval kontakt, doporučení na někoho kdo by byl ochoten motor rozpůlit a přijít na to co se vlastně stalo. Já osobně jsem toto nikdy nedělal a nemám odvahu se sám do tohoto pustit.

#2 05.09.2012 20:53:06

OndraMZ
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Re: Rozdělání motoru

Tak už vím které ložisko se vysypalo. Další problém je jak obě ložiska dostat ven? přístup je pouze z vrchu přidávám foto o co se vlastně jedná.

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/2620_bez_nazvu.jpg

#3 05.09.2012 22:14:43

Mišák ttr600
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: TT600R
Věk: 31
19 1

pokud jsou ložiska hyn,tak rozpůlit a vyměnit už všechny preventivně,ať to nemusíš půlit zachvilku znova.

Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.

#4 05.09.2012 22:22:18

OndraMZ
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

No jo jenomže nevím kdo by mi to tady u nás udělal  a8 chtěl jsem sezonu dojezdit a v zimě nechat udělat preventivně ložiska, gufera a ojnici

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů