Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

ENDURO/MX Chemička

#1341 30.07.2012 23:16:43

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: východní skoro Pragl
Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2

Re: ENDURO/MX Chemička

C.J. :
Chvílemi jak tu čtu tvoje povídání, tak mi přestává chutnat svačina smile
Prošel sis teda dobrou zkouškou odolnosti tak doufám, že už to bude jen lepší. Hlavně aby jsi tu nohu mohl třeba za rok používat v rámci možností jako dřív a nemusel řešit nějaký nesmysly že něco nejde.
Tak hodně zdaru v léčbě a ať se vyhýbáš komplikacím. ano 

K tý motorce: Osobně si nemyslím, že je problém ve výkonu ale spíš v podvozku. Měl jsem EXC300 03 a ač jsem nechal udělat s podvozkem maximum co bylo v silách známého ladiče, stejně byla ta motorka pořád nervózní jako prase. Taky jsem kvůli tomu měl několik nehezkých pádů včetně pochroumaných žeber.
Kdybys tedy měl na výběr, tak jdi raději do co nejnovějšího stroje i za cenu menšího výkonu a pravděpodobně pak nebudeš řešit tolik krizovek. Alespoň já to tak mám.

Dej koním pít...

#1342 31.07.2012 07:38:13

kawas
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Věk: 53
0 0

CJ:

Taky preju brzke uzdraveni - ted uz to bude v pohode  a pres tyden se urcite stavim a pokecame.

4 Semis : Jak hodnotis EXCF 250  big_smile nechybi ti vykon ? , myslis ze bych si hodne pomohl prestupem z EXC 450(04) na tuhle 250F (08) hlavne co se tyce podvozku -jsem lehky jezdec tak snad vykon by moc nechybel .

#1343 31.07.2012 08:09:18

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: gasííík
3 0

kawas:

Nejel jsem na 250 4T, ale co jsem vidél o vikend jak to jede, jak to malo zere, tak me to jen utvrdilo, ze pokud 4T, tak jedine 250  ano  ano 

Tím , ze to nema tolik koni, tak se to tak nezahrabava a nestavi furt na predek ve vyjezdech.

Editoval motohellrider (31.07.2012 08:09:54)

#1344 31.07.2012 08:29:08

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

kawas:

hele,už začínáš být jak Pete a19  usch 

#1345 31.07.2012 08:50:28

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 450 05
Věk: 36
13 1

Opět díky všem za podporu, dneska mám ještě naordinován absolutní klid a já se stejně nedokážu ani pohnout, ta bolest v koleně je naprosto šílená. Tak s návštěvou počkejte, teď bych to stejně jen protrpěl.  smile

Na noční tady byla ta super sestřička - "starostlivá babička", neměl jsem nárok na tablety proti bolesti a říkala, že ony by stejně na to vůbec nezabraly, ale pak mi udělala mix tramal s ibalginem a na půl hoďky to bylo lepší, tak jsem hned usnul.V 23.00 injekce tramalu, usnul jsem, ale v 0.30 už bolestí zase vzhůru, poledoval jsem vždy spal max 30min, po třetí mi dala další injekci, i když už jsem na to opět neměl nárok, usnul jsem hned, po čtvrté mi přišla změřit tlak, tak se divila, že jsem se probral, prý mi tu injekci namíchala hodně silnější. Prostě poklad.  smile  Nevím, jestli jsem taková citlivka nebo jestli už po těch 10ti dnech už tablety na tělo už tak neúčinkují, ale je to fakt šílené.

A vůbec, co plánujete návštěvy, když se za chvíli uvidíme na trati  wink 

#1346 31.07.2012 09:05:04

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

C.J. napsal(a):

A vůbec, co plánujete návštěvy, když se za chvíli uvidíme na trati  wink 

jasně  ano na tvou počest,až přijedu z dovolené,vysekám u Librosu nový výjezd  cool lokalitu jsem už vybral,teď jen aby to šlo vyjet  heh2 
ale ještě musím vyřešit BOTY,páč moje TCX jsou už prostě KO ne 

#1347 31.07.2012 09:46:35

kawas
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Strejda-GC napsal(a):

kawas:

hele,už začínáš být jak Pete a19  usch 

Ja ti dam Peta ty darebaku s nim me nesrovnavej  on je vyssi level (ocekavam jeho navrat  big_smile ) , jenom se mi necekane naskytla prilezitost vymenit moji 450 za 250 F  ale mam strach ze servisu ty ventily na to stoji balik a muselo by se to urcite pretryskovat +hodit ladak - seriovka je nic moc .

#1348 31.07.2012 10:02:19

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

kawas:

jo,Pete mluvil stejně,musí se to přetryskat,musí to mít laďák,jinak s tím nejde vůbec jezdit heh2 na hovno motorka  lol 

#1349 31.07.2012 10:09:51

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Strejda-GC:

Mas nejaky novy vyjezd? Prozrad kde big_smile 

Kawas :

250 je pro decka, vubec to nejede a do kopce se to musi tlacit lol  lol 

To radsi segru v bordelu nez brachu na 250  lol  lol  lol  lol 

Editoval motohellrider (31.07.2012 10:10:54)

#1350 31.07.2012 10:15:33

kawas
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Strejda-GC napsal(a):

kawas:

jo,Pete mluvil stejně,musí se to přetryskat,musí to mít laďák,jinak s tím nejde vůbec jezdit heh2 na hovno motorka  lol 

No jeste uvidim zas ta 450 co mam je ve vybornem stavu a byla by ji skoda -je fakt ze muj jizdni styl je vylozene oddechovy  big_smile 
Jinak jedes ted o vikendu Orlovou a nekdo s tebou zavodit?

#1351 31.07.2012 10:23:52

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

kawas:

Orlovou nejedu,páč jedu na dovolenou,velkým adeptem na závod v Orlové je Luďa   ano 

12.8.2012 se jede v Petrovicích u Karviné motokros republika,tak se jedeme s Luďkem podívat na pořádnou střelbu,se můžem domluvit všichni smile 

#1352 31.07.2012 11:31:58

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Strejda-GC:

To je fajne, v Petrovicich jsme jeste nejeli lol  lol  lol  lol 

Asi budu ale muset naladit podvozek na tvrdo a1  a1 

#1353 31.07.2012 12:54:36

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
6 2

kawas:

Já myslim že ty podvozky od 08 vejš jsou o poznání lepší, takže co se podvozku týká tak bys určitě spokojenější byl.
Celkově je ta motorka díky tomu klidnější a víc to šetří jezdce.

Moje dojmy z EXC250F jsou asi takové. Na rychlost to má výkonu dost. V MX bych byl schopnej využít výkon 450 jen na některejch tratích, ale celkově jsem asi stejně rychlej jako předtím. Musim mít ale opravdu přesně zařazeno, ne jak u 450 kde to pobralo i o kvalt vejš. smile
V enduru je výkonu víc než dost, jen ve výjezdech nejde praktikovat ubrání plynu, pak znovu přidat a čekat že to zatáhne. To 250 už se v prudkym kopci z nižších otáček nesebere tak abys třeba přejel kládu, takže s tim chce počítat a buď spojčit, nebo podřadit. Přetryskování a výfuk je u malýho 4T asi dost potřeba, kort ta KTM je tim známá, že jinak to neni žádná výhra.
Na triálky jsem trošku sklamán, tam je 2T jednoznačně lepší. Tohle má přecejen min o 8kg víc než jakejkoli dvoutakt a hlavně to má ty kila i trochu víc na předku. Bohužel kvůli chráničům chladičů mám ještě malinko omezený rejd, což mě taky dost sejří. Koumám, že to rozřežu a převařim. Je tam ještě trochu prostoru.
Spotřeba je perfektní. Žere to jak sekačka. smile

Dej koním pít...

#1354 31.07.2012 13:02:21

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: North Tristan Kingdom
Motorka: KTM EXC 250 06
Věk: 25.0
Tel: černý
17 0

Semis: jen se musim zastat toho že

Přetryskování a výfuk je u malýho 4T asi dost potřeba, kort ta KTM je tim známá, že jinak to neni žádná výhra.

ukaž mi motorku ktera je na tom líp? snad k takov emotorce nechceš rovnat zvěrstvo  jako je wr 250 a11 
jinak exc 250 4T je fakt paradni svezení davkovaní vykonu jako poedle pravítka trakce od spodu taky super Kawas na tve ježdění budeš max spokojen když se naučíš používat spojku a plyn tak si to budeš užívat. do kopcu to leze jako na pasech a rozjezdy proti kopcy taky super.

Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...

#1355 31.07.2012 13:34:35

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

kdyby jste se chystali jit potesit maroda dejte vedet,snad uz bych mel byt od zitrka v ov.. Ja mam nejvic stejne v merku ktm freeride ale ta cena  heh11 ,ale nejprve se musim trochu naucit jezdit a pak se uvidi.mozna to bude v te dobe uz vybehovka tak to nebude stat takovy ranec big_smile

#1356 31.07.2012 13:48:25

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
6 2

Tristan:

No WR250 jsem vlastně při výberu zamítnul hlavně proto, že už je poměrně zastaralá.
Kamarád co má WR250 řikal, že když se svezl na Gas Gasovi EN250F, což je vlastně upravený WR, tak nechápal co to je za rozdíl. Ten Gasik je prej ve všech směrech o poznání lepší. Jak váhou, tak výkonem i ovladatelností. On neni žádnej šmrdlal, takže to od něj můžu brát jako dostačující argument k tomu abych měl vybráno.
Jinak teď jsme s kámošem zkoušeli rozjezdy v sypkym bordelu do kopce. U toho mojeho EXC250F jsem měl trošku problémy s nedostatečnym zatíženim zadního kola. Musel jsem se fakt natahovat dozadu abych to dostatečně zatížil a měl nějakou trakci. U toho 2T je to lehčí, pač má celkové víc váhy vzadu.

Jarynn:
Třeba musíš nejdřív koupit jinou motorku aby ses naučil pořádně jezdit smile
Třeba by ti pomohla právě slabší motorka.
Já teda nevim jak jezdíš, ale ne nadarmo nutěj trenéři jezdit mlaďochy co nejdýl na slabejch motorkách ať se učej to pořádně vodit a pak teprve jít na silnou motorku.

Dej koním pít...

#1357 31.07.2012 14:50:13

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Semis:
ja to zas tak nehrotim,vem si ze je mi skoro 40
a je to moje prvni ostra motka,doted jsem jezdil jen tezke motky,ale zase jsem vlastne snad od 10let s malyma prestavkama ´porad na necem jezdil.takze zavodnik ze mne asi uz nebude,mam to na zabavu,vyplach mozku-proste relax.nejezdim rychle a ani nebudu vykon 450mi neva,ale uvital bych nejake kilo dolu u motky i u mne big_smile proste jsem si koupil motku za par korun ze uvidim jestli to  zvladnu fyzicky a pak se dal uvidi.no a vidim ze 2 hodky endura mi davaji vice nez cely den na ceste,bavi me to i kdyz budu jen smrdlal.uvazoval jsem pri vyberu o 250 ale vyhrala velkaajsem spokojen.kazdopadne mam 04 a at uz to jednou vymenim za cokoliv 2010 a vys bude to vzdy obrovsky skok technologie a tedy velke plus pro jezdce ..

#1358 31.07.2012 16:57:44

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
17 0

Semis:

Ty španěli ještě jakš takš respektuji je přijde mi sice na těch motorkach vše takove poloviční ale budiž gas než japonec nebo ital.
muj nazor at už chceš plnohodnotne enduro at už na cestovaní nebo hard nebo SM stejně skončíš u KTM je to dotažene do konce vem si jakykoliv model od KTM at uz enduro nebo SM  a postav k tomu rovnocenou motorku jine značky tak budeš mít problem a to se nebavím o šířce výběru v kubaturach.

#1359 31.07.2012 17:27:16

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Tristan:

Kubo, chtelo by to trochu rozsirit obzory ä ne byt tak zaujaty a11  a11  a11  a11 

Dnes jsou rozdily mezi znackami minimalni a spise se hraje o ego. Pred 10 nebo 5 lety to bylo jine,ale dneska....

Aby to pak nebylo jako jedine oktavka pico lol  lol  lol  lol 

#1360 31.07.2012 17:35:45

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
17 0

když vidím ty papírove chladiče na gasu i když stojí polovinu tak vím proč ta motorka je levnější stejně tak voditko řetězu hydraulickja spojka ktera šikmo tlačí na pístek a je toho víc. nejsem zaujaty jen to na mě už z technickeho pohledu pusobí jinak. měl jsem dost času na to abych si vybral dyl než jsem chtěl.
nejde mít nezaujaty nazor když si mužeš vybrat ze dvou značek z toho co hledaš

Editoval Tristan (31.07.2012 18:08:45)

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů