INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
ENDURO/MX Chemička
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: ENDURO/MX Chemička
Včera mi po zasedání vylíčil Kukyn situaci - hleděl jsem jak puk(neměl jsem čas velice něco číst). C.J., držím ti palce, přeju rychlé uzdravení a když pán Bůh dá, tak i návrat do sedla. Na hovadiny se teď vykašli - ty počkají. Poruba na popáleninovém(vlastní zkušenost) taky nic moc. Popálenému se zavázanýma rukama(hotový boxerky) donesou rohlíky a tavenej sýr, hodí na stolek a snaž se chlapče.... Prostě nepochopitelné, co se to děje. Hygiena(mytí) taky tak... Prostě docela překvápko. Ale zase dali do kupy tak, že to dnes není skoro vidět.
Po neděli se za tebou stavíme, ať máš chvíli taky rozptyl. Drž se
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: kde jsou dobří lidé
- Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
- Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
- Tel: mám
Že je ve špitále špína a bordel ještě neznamená, že je špatnej. Ale pokud špitálu nevěříš z medicínského hlediska, pokud si doktoři protiřečí, pokud mění symptomy a názory, to už je asi špatně. Volám kámošku primářku, aby mi poradila nějakej špitál na Moravě pro Tebe, ale nebere foun, bohužel. Praha by asi pro Tebe byla z ruky? JJsi schopný převozu? Zkus zapojit rodinu a kámoše, ať rozjedou pátrací akci po dobrým špitále na zlámaný nohy. Vím že v Hrabyni bylo rehabko, tam jsem jezdil, ale o špitálech v MS fakt nevím nic.
život je pes a my jsme jeho patníky
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
C.J. Drž se , špitály nejsou nikdy nic příjemného. Přerovská nemocnice je vyhlášená na Ortopedii. Kamarádovi tu dávali dokupy nohu z motorky(auto mu nedalo přednost). Měl to ošklivé a teď v naprosté pohodě. Druhému dávali dokupy ruku v Brně, nějakej profík, co se specializuje na sportovce a také dobré. Už zase může závodit a dokonce vyhrává :-D
Editoval Motors (26.07.2012 10:05:17)
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
Vlk napsal(a):Že je ve špitále špína a bordel ještě neznamená, že je špatnej.
Volám kámošku primářku, aby mi poradila nějakej špitál na Moravě pro Tebe
myslím,že nejzkušenější ortopedi jsou v nemocnici v Karviné
- C.J.
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC 450 05
- Věk: 36
13 1
Tak nejraději bych to doklepal vše už zde.. Navíc rodiče tady jezdí za bábi, která leží o 2 patra výše, takže to mají při jednom. Zítra se pobavím s tím "známým" doktorem, dám na jeho doporučení. Naštěstí jeden hřeb je OK a drží, nedrží horní a tenpůjde "jednoduše" ven a nahradí ho jiným. Kost už je předvrtaná, takže to bude mnohem jednodušší, jen asi budou muset přišroubovat každý fragment kosti, což původně dělat nechtěli. Tak mi pak chtěji dát sádru na celou nohu, takže úplně bez hybnosti, což asi zase odloží rehabilitaci a ukoušu se tady nudou a vztekem. Ale zase můžu být rád, pokud nohu zachrání a já si tadyještě vymýšlím
Tady jsem natočil zvukovou kulisu, co poslouchám od šesti od rána..
http://www.youtube.com/watch?v=eNZrBbmgcnI
- volodaj
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Martin
- Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
- Věk: 32
5 1
C.J.:
Chlape držím palce nech sa rýchlo vyliečiš. Čítať tieto tvoje zážitky je skoro ako zlý sen. Tiež som ležal mesiac v nemocnici po páde na cestnej motorke. Vykĺbil som si po páde bederný kĺb, ešte v tú noc repozícia + navŕtanie trakcie zo závažím do nohy nech ju to naťahuje. Ráno CT a zistenie, že z kĺbu je odlomené, ďalší deň ďalšia operácia a skrutkovanie. Pri tom sa zistilo, že je to vnútri dosť slušne dotrhané a celý kĺb vyživuje jedna tenká cieva ostatok je na kašu. Jediné šťastie, za dobrého doktora, ktorý vedel čo robí. Počiatočné prognózy boli také, že budem chodiť len s palicou. Našťastie sa nenaplnili, hybnosť je síce trochu obmedzená, ale donedávna som s tým hrával futbal, ten som zabalil a bez problémov jazdím na bicykli (túto sezónu nejakých 1000 km viac menej len u nás po horách). Takéto zážitky ako ty našťastie nemám. Väčšina personálu ochotná, doktori na úrovni, možno aj preto, že to je Fakultná nemocnica.
Týždeň som strávil na JIP a tam teda nič moc, deň noc vozili nových ľudí, niektorí slušne rozsekaní. Drž sa, viem čo to je ležať tam mesiac a ja kvôli trakcií bez pohnutia z postele. Telo má neskutočnú schopnosť zotavovať sa, hádam sa ti podarí skoro sa dať dokopy.
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
C.J.:Mezitím se ukázala i manželka s dcerou a zatím se nerozvádí Držím ti palce, ať se dáš brzy do kupy, ale na toto mi nedá nereagovat. Chce to čas, vše se uklidní a vrátí do starých kolejí. Asi před 10 lety jsem měl 5 leté období úrazů. Zlomený levý kotník- 3 měsíce včudu, za rok na to vyhozený oravý kotník ven z kloubu, nestačily pomalu 4 měsíce neschopnosti. Za půl roku na to jsem to sotva ustál, nadvakrát zlomená čelist, zdrátované 2 měsíce dohromady, jídlo brčkem. Po roční pauze jsem udělal harakiri s motorovou pilou, jen to štíplo, ale rozsekaná pravá půlka pobličeje, chirurg mne dával přes 2 hodiny dohromady, asi 30 stehů. Pohrál si s tím dobře, nyní to ani nepoznáš. Tehdy, když za mnou přijela manželka na návštěvu, tak se ve dveřích otočila a odešla. Už to nedokázala unést. Když za 3 dny přišla podruhé, měla s sebou i papír na rozvod, sice prázdný. Ale ustáli jsme to, dala mi nůž na krk, už žádné úrazy, ale život se s tebou nemazlí, takže slib jsem nemohl do dnešního dne dodržet Sice se snažím seč mohu, ale náhoda je někdy blbec, třeba nyní ta ruka na motorce
- C.J.
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
13 1
Koukám, že podobným peklem (a někteří i mnohem větším) si prošla spousta lidí, tak to přece nevzdám.
Dneska mi zatím bylo nejhůře, nebyl jsem schopný se probrat, stále jsem usínal a "ztrácel" se. Po vizitě jsem dostal hned nitrožilní výživu. Operace je domluvena na pondělí. Vše budou dělat od znova. Vytáhnou šrouby, hřeb (je tam jen jeden dlouhý), nahradí ho tlustším a kratším a sešroubují na více místech. Pak jsem se začal ztrácet ještě více, takže nakonec tady byl pěkný blázinec a hned jsem dostal krevní transfůzi, čímž se mi rychle ulevilo, dokonce jsem pak (sice s velkým donucením) do sebe narval celý oběd, včetně salátu. (A to teda zrovna dneska nic moc dobrý nebyl.) Jelikož jsem už 6 dní nebyl na velké, tak do mě lili od rána nějaký sirup a dílo se podařilo, na vozíčku mě zavezli na záchod pro invalidy kde jsem se krásně vys... Když jsem viděl umyvadlo, tak jsem nevydržel, sedl si na vozík a poprvé od neděle jsem si aspoň pořádně opláchl obličej, neuvěřitelná úleva, nemůžu se dočkat, až budu moct i do sprchy, to by člověk nevěřil, kolik radosti můžou tyto běžné věci přinést Celkem potěšen "výkonem na míse" jsem si sám přesedl z vozíčku na postel a bez rozmýšlení jsem intuitivně zpřelámanou nohu sám dál pomocí rukou nahoru, až pak jsem zůstal stát jako opařený, že to šlo a že to ani nebolelo (chvíli předtím jsem měl tabletky na tlumení bolesti, ty ještě zobu hojně).
Dokonce se usmálo (na mě) štěstí a pacient, který měl nadstandard objednán onemocněl a operaci odkládá.
Takže nějaký pokrok je, škoda že celkem vhniveč a od pondělí začne vše nanovo. Ale snad si tentokrát dají více záležet, zřejmě mě bude operovat jiný chirurg.
- C.J.
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
13 1
viteka 32:
Já mám manželku taky zlatou, že mi v podstatě vše toleruje a vždy stojí při mě. Úrazy se mi celkem vyhýbaly, asi v 19ti jsem se proletěl vzduchem na silniční GPZ400R v cca 120km/h, klouzal jsem se přes 100m po asfaltu, na první pohled jen odřeniny, pomalu jsem ale přestával hýbat levou rukou, takže odpoledne mě vezla na pohotovost a rozštípnutá lopatka, chtěli mi dát krunýř, ten jsem odmítl, protože výsledek by byl stejný jako s ortézou (za předpokladu, že s rukou nebudu hýbat). Hrozilo že to praskne až dokonce a propíchnutí plic. Ale to byl lehký úraz, jen jsem se sám neoblékl. Horší byly rozmlácené a zbroušené kolena na kost, to bolelo 3 měsíce a celou dobu se o mě musela starat,mýt mě, oblékat mě.. To jsme ještě nebyli svoji. Shodou okolností (tady na výběr moc není), jsem s lopatkou byl tady na chirurgii. Na kontroly jsem měl taky chodit taky - čekat na ambulatním příjmu mezi krvácejícími lidmi přivezenými rychlou.. Po druhé kontrole, kdy už vše vypadalo dobře, jsem už tady na další kontrolu nedorazil.
Dva roky na to jsem měl na stejné motorce na silnici pád v 90km/h, když mi do cesty přepadl 90ti letý cyklista, prostě neudržel balanc. Trefil jsem kyčlem obrubník, hodilo mě to na druhou stranu cesty a jsem dostal ránu opět od obrubníku do palce. Odvezla mě rychlá, ale jen odřeniny a palec v dlaze, jen naštípnutá kůstka.
Pak jen cca 2 roky na to malý let přes řídítka na jawě 350, když jsem jel přes zasněžené pole a v cca 40 jsem trefil pod sněhem hraniční kámen a přeletěl jsem přes řídítka, ale odnesla to jamka kloubu na palci levé ruky. Pradoxní bylo, že se mi to stalo v době nemocenské, kdy jsem byl doma se chřipkou. Ale jen dlaha.
Pak před třema rokama opět na "terénní" jawě jsem po doskoku dopadl na přední kolo, roztančila se a vymrštila mě jako býk proti udusané jílové zemi, pád na rameno. Domů jsem jsem dojel, ale bylo mi jasné, že to odnesla klíční kost, takže 6 týdnů doma. To už jsme byli s manželkou svoji a měli jsme tehdy půl roční dceru. Ale oni to mě nějak od moto neodradilo, hned po srostnutí klíčku jsem si jel pro XLR250. Pár měsíců na to jsem koupil vysněné GSXR 1000. Na tom už manželka se mnou nikdy nejela a přísahala, že ani nikdy nepojede. Ale dovolila mi ho, stejně jsem ho po dvou sezónách prodal.
Teď vůbec nemá smysl uvažovat o další "moto budoucnosti", jawky si tedy určitě nechám, to jsou každodenní pracanti, ale i pokud se noha zahojí, tak jsem zvědavý, co bude dál. A co vše ještě žena snese.
C.J.:
aspoň nějaké dobré zprávy
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Ty vogo sice se neznáme,ale přeji ti brzké uzdravení, já jsem ted doma z naraženýma žebrama, ale to je samozřejmě proti tvému úrazu, jako kdyby jsem si zalomil nehet u nohy.Když to co tu píšeš čtu, běhá mi mráz po zádech člověk si platí zdravotní a ještě připlatí za nadstandart a oni se k němu chovaj jak k nákýmu povlu, jen kdyby se to stalo nákýmu poslanci, politikovi, prezidentovi to by tam lítali jek naprcaný bělice, je to fakt hnus nicmeně, ješte jednou přeji, co nejrychlejší návrat k všemu, co tě do úrazu bavilo bez omezení zlom vaz.
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- C.J.
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
13 1
Já mám hlavu vzhůru, teď mi je fajn. Je u velice příjemná sestřička, taková hodná babička, starala se, jestli nemám propocenou košili. Ale pak ji kolegyně sdělila, že žádné čisté nejsou Tak ji odpovidám že vím ,že jsem ráno uzmul poslední. Jak jsem už psal, dokonce se mi ztartil osobní přiřazený chladicí sáček, ale proč se zbytečně trápit, stojí to pár korun, takže mi ho zítra mladá donese z lékarny, ještě ji napíšu ať koupí 2 noční košile.. Jsem to řekl i sestřičce, evidentně se jí ulevilo, šlo vidět, že se cítí hrozně, že mi chce pomoci ale prostě němá jak.. Prostě kde je zdravotnictví všichni víme.. Tak jen doufám,že doktoři aspoň umí operovat, poprvé se moc nevytáhli
|