INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
yamaha yz 250 f 02
- Carlitos13
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ústí nad Labem
- Motorka: 1090 adv r
- Věk: 40
- Tel: 731309504
0 0
yamaha yz 250 f 02
Ahoj,mam takovej menší problemek,po složení jde moto špatně startovat dělal se píst atd,tak jsem se chtěl zeptat jestli nemá někdo návod na rozvody,dali jsme tovše podle značek,pist horní uvrat,vačky správně,kilnery vodorovně zároven s hlavou podle manualu,ale neví někdo kolik je cepíku mezi těma vrchnima kilnerama? to už je poslední možnost co to muže dělat,díky moc všem za pomoc
Re: yamaha yz 250 f 02
Carlitos13:
Tak jestli jste to dali všude na značky a dali jste tam napínák a sedělo to tak to tím asi nebude..A co myslíš těma Kilnerama..??
Editoval Jawson (04.07.2012 12:26:26)
FULL GAZ..! Ride fast or be last.. Není důležité mít omezovač v motorce,ale v hlavě..
- fiko7
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kolín
- Motorka: KTM sx 250
- Věk: 21
0 1
Carlitos13:
Co myslíš tím špatně startovat? jakože to nejde nastartovat a nebo že startovací páka jde ztežka? když sem měl taky yamahu 250 4t tak jeden umělec kterýmu sem to dával na servis tak strhnul šrouby v hlavě a pak je zalepil jenom do Loctitu,ale když sem to přivez tak to mělo stršne velkou kompresi,bylo to tím že ty šrouby se povolily a ty vačky taky a ta jedna začala vydírat do hlavy drážku,když sem to pak dal jinam (k Čepelákovi) tak se všechno vyřešilo,takže u tamtoho nejdřív 30 tisíc pak sem vyvařil vodu na enduro závodech a zadřelo se to takže asi 5 tisíc a u čepeláka 28 tisíc,po 2,5 mth spadnul levej sací ventyl (měli najeto asi 25 mth) a rozmlátil celou hlavu,když mi Jirka Řek že by ta oprava vyšla asi na 40-50 tisíc tak sem to radši prodal nepojízdný za 28 tisíc
fiko7:
A byly to origo titanové ventily nebo náhrada-oceláky..? Taky jsem měnil na YZ 426 komplet ventily oceláky ale zůstaly původní pružiny,které jsou pro titany a stačil dát jednou omezovač a ventil byl dole..Ale oprava nebyla tak strašná jak píšeš okolo 40tis...Mě vyšla na cca 2500,-..Protože ventil nepadnul úplně dolů ale zůstal viset a rozmrdalo se zdvíhátko,vodítko,ventiĺ+klínky..
FULL GAZ..! Ride fast or be last.. Není důležité mít omezovač v motorce,ale v hlavě..
- fiko7
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
Byla to 2005,je to asi 2 roky zpátky,všechny díly se dávaly originál Yamaha.Dneska už bych do staršího (jetýho) 4t nešel.
fiko7:
Aha,to se pak nediv že by oprava vyšla na tolik prachů když by bylo vše origo yamaha..
- fiko7
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
Jawson:
tak hlavu neseženu od někoho jinýho a hlavně nová stojí 24 tisíc,šlo by to i poslat z ameriky,to by vyšla asi na 16,ale ty originál díly se pak poznaj ve vydrži a taky ta cena u japonců není o moc dražší jako třeba u KTM
Fru:
to nemusí být tím, že by to měly být krámy . tady borec na 450 hondě dal nové ventily a po deseti hodinách to tam spadlo a je to hobík žádný střelec a ventily to byly titanove.. to je holt osud ty ventily 
- Carlitos13
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
fiko7 napsal(a):Carlitos13:
Co myslíš tím špatně startovat? jakože to nejde nastartovat a nebo že startovací páka jde ztežka? když sem měl taky yamahu 250 4t tak jeden umělec kterýmu sem to dával na servis tak strhnul šrouby v hlavě a pak je zalepil jenom do Loctitu,ale když sem to přivez tak to mělo stršne velkou kompresi,bylo to tím že ty šrouby se povolily a ty vačky taky a ta jedna začala vydírat do hlavy drážku,když sem to pak dal jinam (k Čepelákovi) tak se všechno vyřešilo,takže u tamtoho nejdřív 30 tisíc pak sem vyvařil vodu na enduro závodech a zadřelo se to takže asi 5 tisíc a u čepeláka 28 tisíc,po 2,5 mth spadnul levej sací ventyl (měli najeto asi 25 mth) a rozmlátil celou hlavu,když mi Jirka Řek že by ta oprava vyšla asi na 40-50 tisíc tak sem to radši prodal nepojízdný za 28 tisíc
Jde nastartovat,někdy studená jde na potřetí,někdy na podvacátý,tepla někdy chytne s ochuzovačem hned,někdy vubec,?komprese je jak u 450,šrouby tam jsou všechny v pohodě,včera jsme to měly rozebraný,ja už jsem tam ted taky přes třicet k
- Carlitos13
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Jawson napsal(a):Carlitos13:
Tak jestli jste to dali všude na značky a dali jste tam napínák a sedělo to tak to tím asi nebude..A co myslíš těma Kilnerama..??
vše to sedělo,kilnery jsem myslel ty tečky (znacky) jak jsou zároven s hlavou,pak tam jsou ještě vrchní tečky podle kterých se dá odpočítat članky,u 450 v manualu to je i u suzy i počet,ale u 250 yamaha nee
Carlitos13:
Áha,no ale myslím si že by to se starší 450 mohl sedět..Ale řek bych že v tomhle chyba nebude..Co svíčka..? Zkoušels vyměnit..? Karbec vyčištěný..?
- Carlitos13
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Jawson napsal(a):Carlitos13:
Áha,no ale myslím si že by to se starší 450 mohl sedět..Ale řek bych že v tomhle chyba nebude..Co svíčka..? Zkoušels vyměnit..? Karbec vyčištěný..?
450 ma větší řetízek,svičky mam 3 nový,karbec cely,rozebraný vyčištěný,alednes jsem zjistil,že tam musím přidat štelovakem volnoběhu a pak to po par šlápnutí chytne,takže zřejmě málo vzduchu?už jsem z toho na prášky
|