INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Honda XR 400 pro 2
- DJ-VTS
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Honda XR 400 pro 2
Zdravím, chtěl bych si pořidit vyše zmíňenou motorku Honda xr 400, jediné co mně furt drží od koupě je, že nemohu najít žadnou s TP otypovaným pro dvě osoby. Uzavřel bych to hned co jsem viděl na motoinzerci, že to žadná nemá, ale ptal jsem se známeho, který tuhle motorku mněl a ten mi řekl, že v Techničaku mněl 100% zapsané dvě osoby Jenže já nemužu najít žadnou už delší dobu, možná to prodavajicí nebere v potaz a neuvadí to v inzeratu, nevím!!!! Každopadně se vás tady chci zeptat, jestli stím někdo tady máte zkušenost a popřipadě čím se ty XRa pro dva odlišujou nebo jak to poznat, či podle čeho je hledat. Předem Děkuju za informace
- C.J.
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC 450 05
- Věk: 36
13 1
Re: Honda XR 400 pro 2
Většina pro jednoho, i má bývalá. Prý se pro některé trhy dělaly pro 2, ale pro EU utrčitě je otypovaná pro jednoho. Avšak často při přihlášení motorky dotáhlé z venku dojde k tomu, že se zapíše do TP, že je pro dva. I když není a nemá ani stupačky, ale jak úředník slyší motorka, tak automaticky píše "počet míst: 2"..
Pro dva jsou otypované Suzuki DRZ400S.
Být tebou ,tak to neřeším a koupím XR, dokoupím zadní stupačky a hotovo.. Pochybuju, že si při sliniční kontrole někdo všimne, že v TP je uvedeno jedno místo.. A i když jo, tak to ukecáš, že to je asi omyl, protože motorky jsou pro dva
Jinak můžu doporučit konkrétně tuhle http://www.motoinzerce.cz/motorky/honda … 400-r.html A pro offmoťáky bude určitě zajímavá sleva

- Šudy
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: GG EC 300R
- Věk: 21
0 0
nevim jestli bych kurvil xr jizdou ve dvou, jednak se na tom jede dost spatne a jednak co by tomu rekl podsedlak, no nvm, urcite to neni motorka vhodna pro dva
- DJ-VTS
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Šudy:
Ty nejde o to ku..... jizdu, když chci si zajezdit pojedu sám ,ale pokaždé jsem mněl krosa a sralo mně jednak, že nemužu na cestu a hlavně, že se nemužu zvest s přitelkyni třeba jen tak na hřiby... proto schanim XR s otipovanim pro dva, mám o tu motorku velký zájem a když jsem slyšel, že některé jsou otypované pro dva tak bych ji chtěl mít.
- DJ-VTS
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
C.J.:
To stím dovozem by stálo za uvahu, možná by se dalo docilit toho druhého pasažera, timto zpusobem.
DJ-VTS:
si myslím,že model otypovaný pro dva bude drahší tak to řeš metodou odnimatelných stupaček + tohle XR
- MatousekDave
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Bez moto..
- Věk: 18
- Tel: HTC :D
0 0
C.J. napsal(a):Většina pro jednoho, i má bývalá. Prý se pro některé trhy dělaly pro 2, ale pro EU utrčitě je otypovaná pro jednoho. Avšak často při přihlášení motorky dotáhlé z venku dojde k tomu, že se zapíše do TP, že je pro dva. I když není a nemá ani stupačky, ale jak úředník slyší motorka, tak automaticky píše "počet míst: 2"..
Pro dva jsou otypované Suzuki DRZ400S.
Být tebou ,tak to neřeším a koupím XR, dokoupím zadní stupačky a hotovo.. Pochybuju, že si při sliniční kontrole někdo všimne, že v TP je uvedeno jedno místo.. A i když jo, tak to ukecáš, že to je asi omyl, protože motorky jsou pro dva
Jinak můžu doporučit konkrétně tuhle http://www.motoinzerce.cz/motorky/honda … 400-r.html A pro offmoťáky bude určitě zajímavá sleva
http://images.motoinzerce.cz/m/i/607/607458_3.jpg
To je ta z videa, jak se byla koupat?
zajimalo by me jak to xr 400 jede na motardech o proti endurovejch kolech na silnici
READY TO RACE
- DJ-VTS
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
MartyEXC:
Hoši to je pech teď poslední dva tydny jsem se začal zajimat oto XRo zjistil jsem že je jen pro jednoho vzápěti jsem zjistil, že i některé pro dva a teď se jedno zrovna našlo sice na motardech, ale to bych oželel, co mně nadchlo je cena a hlavně to otypovaní pro dva!!!! Ale bohužel honem teď na něj nemám tolik peněz, to je jak naschvál. Mrkněte se : http://www.motoinzerce.cz/motorky/honda … 400-r.html
DJ-VTS:
mazna bych vymenil motardy za enduro kola na xr
READY TO RACE
- suzukimaftej
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: suzuki drz 400 s
- Věk: 19
0 0
DJ-VTS:
Ja som mal XR a v TP bolo zapisane ze je pre 2 osoby - tak som proste kupil stupacky a bolo. Taketo ´´machinacie´´ sa robia pri prepise. Das mu flasku a mas to.
- DJ-VTS
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
suzukimaftej:
A máš ji ještě? Koupim!!!!
- samotar67
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: u Chrudimi
- Motorka: Honda NX650Dominátor
- Věk: 49
- Tel: 776159250
0 0
DJ-VTS: mám na prodej TT350S,foto v galerii info do SZ
.....padám rád a padat umím......
- DJ-VTS
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Diky za nabidku, ale schanim pouze XR.
Koupím Honda XR 400, ve slušném stavu, v TP otipovanou pro 2 osoby. Zkuste nabidnout. Předem Děkuju
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Na zadní straně malého techničáku máš přeci jasně napsané, zda je to pro jednoho, nebo 2, máš tam na to kolopnku. Takže policajtovi stačí kouknout dozadu a je to hned jasné. Pokud budeš mít otypované XR 400 pro 2 , tak není problém.
|