INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Koupě šrotu
Re: Koupě šrotu
Boss(cz) napsal(a):no že jsem sem vůbec něco psal, klasika na tomto fóru, místo rady mi hromada moraváků jenom řekne že jsem debil. nevim no já na to mám trochu jinej názor. Jenom abych to upřesnil, tak těch 20 km nebylo ani 20, hodil jsem to tak obrazně, bylo to cca 15 min jízdy a to ještě upřesním že žádná kudla na trati, ale jenom normální projíždka po louce a lese, ten co si to koupil na tom ani neumí, takže rozhodně žádnej omezovač atd. Ale díky vašim názorům alespon vim jak se mám chovat až budu prodávat mojí motorku, hlavně ad to odjede za roh a pak si naser debílku... díky za názory offmoto opět nezklamalo
já myslím,že takhle psát může jen debil zkus radši jiné fórum,kde ti všichni pochválí investici 20tisíc do naprosté vraždy 20roku staré,která má cenu možná 10 litrů ano,lidi jsou kurvy a někteří se snaží prodat šílené věci a pak si mnou ruce,jak někoho podělali - dnes bohužel je taková doba
každý kdo viděl ten inzerát,tak si klepe na čelo.....
co cheš tady radit,když nemáš kupní smlouvu,tak nemáš prostě šanci to oficiální cestou vyřešit,takže ti nezbyde nic jiného,než si to s týpkem vyřešit osobně
tak pokud nemá žadnou smlouvu v ktere ja napsane řadně všechny potřebne udaje tak pak nevím proč tu něco takoveho piše že koupil šort bez pořadne smlouvy mu nci neodkaže on řekne že takovou motorku nikdy neměl
Auto se používá jen když nejede motorka.
- YZ 450
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: VVP Libavá
- Motorka: SV 1000S,KTM 525 EXC,KTM 990 Adventure
- Věk: 41 let
- Tel: 732 913 143
1 0
Williams napsal(a):třeba na motorkářích, ti určitě poradí líp
šance na výhru je nulová, on ti řekne, že to netušil, nebo se to obrátí proti vám, že jste třeba zapomněli dát olej do benzínu... pokud ti ve smlouvě nic nezaručil, tak máš smolíka,...
ale na druhou stranu jste naivní, aneb nejsme tak bohatí, aby jsme si kupovali levné věci... to je taky jedna ze stran českého národa
a než začneš někomu něco dokazovat, tak si uvědom, že existuje i presumpce neviny. nehledě na to, že ani nevíte co se vlastně stalo, ale už tu děláš závěry...
Ja su moravák a tade se řiká,LACENY,2x. PLACENY Tak to prostě je...
Lepší být první v pekle,než druhej v nebi.. Vzít za plyn umí každý,ale ubrat ho jen ti nejlepší!
- Kopy
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Litomyšl
- Motorka: Opěr DRak 350 SM :-) dřív XR 600 sm a DR 350 sm
- Věk: 23
- Tel: 732 900 022
1 0
Já to vidim tak že to že se kousne motor se určitě i tady na fóru stalo dosti lidem. A Ti se o ten motor starali. Tyhle motory jsou pily a nemůžeš čekat že Ti budou sloužit až do smrti. Inzerát je určitě klamnej nadruhou stranu jsi sám napsal že na motorce je všechno v hajzlu tak nevim jak jsi mohl doufat že motor bude výjimka? Jak už jsem psal motor tu zadřelo spousta lidí kteří se o svůj stroj starali takže věřit že motorka která se skoro rozpadá, bude motorově sloužit je naivita. Jak už Ti tu řeklo spostu zkušenějších motorkářů: Do motoru nevidíš a s investicema musiš počítat. Prodávající Ti prodal motorku která sice nebyla nic moc ale jela! On sám nejspíš netušil k čemu se v motoru schyluje protože se o něj nikdy nestaral. Když jsi viděl v jakym je stavu proč jsi ji nejdřív neudělal nějakej servis? A to že Ti všichni radí to samé o něčem svědčí nemyslíš? Navíc Tvoje reakce nezní nijak příjemně a místo poděkování za názory se do lidí a offmota navážíš. Nediv se potom že jsou lidi nasraní!
Editoval Kopy (18.06.2012 20:41:04)
chudák kluk, hledá tady nějaké spolutrpící, aby si spolu zanadávali na prodejce, a ono nikdo
Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc.
Pokud máš smlouvu a v ni je napsáno:Kupující je obeznámen se stavem vozidla a tím kupuje použivanou věc. Můžeš se stavět na hlavu a nic nenaděláš,ještě aby Tě borec nedal k soudu za urážku nebo něco podobného.Bacha na to Já co koupil starší ať auto nebo motorku všude to bylo na smlouvě napsané i taktéž prodávám,jen pro jistotu.Do motoru nevidíš,buď to vydrží nebo to klekne.S cenou můžeš hýbat při koupi než podepíšeš.
Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.
- Fru
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Doma
- Motorka: Kawasaki KX 250
- Věk: 24
- Tel: 158
2 0
Co na to dodat, nekupovat šroty r.v. 1992. Všechno je vyje.ané. Pokut to chceš udělat tak aby jsi pojezdil, bude to stát 30. Raději měl přidal 15k a koupit něco kolem roku 2000. Tyhle šroty nemají budoucnost.
http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … z-250.html
Jinak, proč se to zadřelo poznáš až to rozhodíš. U 2t je to hned, chcípne to, střelí do výfuku a je KONEC. Zažil jsem to 2x. Většinou to udělá přetažený interval ojnic, vyletí spodní ložisko nebo píst. Když je vylítaný, má takovou vůli, že se kousne kroužek o kanál, urve to kus pístu a taky je to KO. U 2t pomůže pouze co 30-40 mth rozhodit, proměřit ovalitu válce, dát nový píst.
Teďka do toho narve 10 a bude skoro na ceně toho YZ 250 po ÚDAJNÉ GO kterou doloží. Pořád bude mít šrot r.v. 1992 úplně vylítaný pouze s funkčním motorem. Za mě prodat a koupit něco novějšího.
Editoval Fru (18.06.2012 21:06:50)
CJ napsal: uzavírají za podmínek dále dohodnutých tuto kupní smlouvu. ....... Kupující prohlašuje, že je řádně seznámen s technickým stavem motocyklu včetně technické dokumentace a je seznámen s obsluhou a údržbou motocyklu. Kupující bere na vědomí a souhlasí s tím, že motocykl je prodáván jak stojí a leží, že se jedná o ojetý motocykl, jehož stav a opotřebení odpovídá stáří a způsobu použití. Prodávající prohlašuje, že si není vědom dalších závad, skrytých vad, ani jiných skutečností, které by ovlivňovaly provozuschopnost nebo bezpečnost provozu motocyklu, a uvádí, že jím uvedené údaje o stavu motocyklu jsou pravdivé. ...
A přes tohle vlak nejede! Jestli je to ve smlouvě máš smůlu. Já kopil TTR s tím,že mi borec řekl o vadě motoru,byla i při nastartování dosti slyšitelná.Koupil sem jen proto,že si to dokážu dát do kupy a na novou nemám.
Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Hele a kamos jezdil na benzin co tam byl, nebo dolejval?
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- error
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: KL :)
- Motorka: YAMAHA DT 125 R (99)
- Věk: 19
- Tel: SExARCs
0 1
Boss(cz) napsal(a):no že jsem sem vůbec něco psal, klasika na tomto fóru, místo rady mi hromada moraváků jenom řekne že jsem debil. nevim no já na to mám trochu jinej názor. Jenom abych to upřesnil, tak těch 20 km nebylo ani 20, hodil jsem to tak obrazně, bylo to cca 15 min jízdy a to ještě upřesním že žádná kudla na trati, ale jenom normální projíždka po louce a lese, ten co si to koupil na tom ani neumí, takže rozhodně žádnej omezovač atd. Ale díky vašim názorům alespon vim jak se mám chovat až budu prodávat mojí motorku, hlavně ad to odjede za roh a pak si naser debílku... díky za názory offmoto opět nezklamalo
počkej, jako tim chceš řict co?že moravaci tady nesmi nic psat a je to jenom pro čechy? nechapu..nejvic trapne kecy toto
a k te motorce, tady prostě neni co řešit...jestli nemaš kupni smlouvu si v pasti uplně, a myslim si že kdyby si ji měl tak taky nemaš vyhrano a těch 22 tis vam nikdo zpět neda, s tim snad ani nepočitaš ne? a vubec nechapu to, jak si to popsal...všechno je v hajzlu, ale vy na to sednete a jdete jezdit a neřikej mi že 15 min před zadřenim motoru neměla nějaky podezřely zvuk...
a vubec, jestli se ti tady nelibi je spousta jinych stranek a for kde mužeš tema Koupě šrotu řešit do aleluja, určitě ti jinde poradi lip, a hlavně lidi z ČECH
.......pojedem tudma...  -kdo maže, ten jede :-) - 
- Fru
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Doma
- Motorka: Kawasaki KX 250
- Věk: 24
- Tel: 158
2 0
error napsal(a):Boss(cz) napsal(a):no že jsem sem vůbec něco psal, klasika na tomto fóru, místo rady mi hromada moraváků jenom řekne že jsem debil. nevim no já na to mám trochu jinej názor. Jenom abych to upřesnil, tak těch 20 km nebylo ani 20, hodil jsem to tak obrazně, bylo to cca 15 min jízdy a to ještě upřesním že žádná kudla na trati, ale jenom normální projíždka po louce a lese, ten co si to koupil na tom ani neumí, takže rozhodně žádnej omezovač atd. Ale díky vašim názorům alespon vim jak se mám chovat až budu prodávat mojí motorku, hlavně ad to odjede za roh a pak si naser debílku... díky za názory offmoto opět nezklamalo
počkej, jako tim chceš řict co?že moravaci tady nesmi nic psat a je to jenom pro čechy? nechapu..nejvic trapne kecy toto
a k te motorce, tady prostě neni co řešit...jestli nemaš kupni smlouvu si v pasti uplně, a myslim si že kdyby si ji měl tak taky nemaš vyhrano a těch 22 tis vam nikdo zpět neda, s tim snad ani nepočitaš ne? a vubec nechapu to, jak si to popsal...všechno je v hajzlu, ale vy na to sednete a jdete jezdit a neřikej mi že 15 min před zadřenim motoru neměla nějaky podezřely zvuk...
a vubec, jestli se ti tady nelibi je spousta jinych stranek a for kde mužeš tema Koupě šrotu řešit do aleluja, určitě ti jinde poradi lip, a hlavně lidi z ČECH
Jojo na M.cz mu poradí, určitě. Jak se mu nelíbí tak Co řešíš? Máte vraždu tak bud nasypat 30k a mít starý šrot nebo prodat a koupít sí trojkolku.

Editoval Fru (18.06.2012 23:33:11)
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Pánové... už to tu začíná sklouzávat k urážení
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
nevim proc se prazak sere do moravaku co si koupil to ma,veci laciny dvakrat placeny,beztak jste tam nedali olej
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
Fru:
nevím kde bereš jistotu že 04 motorka .. tudíž osm let stará bude v pohodě provozu schopná bez nějakého zásahu U krosek tuhle záruku nemáš ani u rok staré a nutno počítat s investicí pokud pak člověk nechce dopadnout špatně. Ale souhlas s tou cenou já koupil RM 125 za 15 s tím, že do toho budu muset něco nasypat...
Suchman :
Myslím, že první kdo tu začal urážet je sám zakladatel vlákna. A upřímně nevím co přesně chtěl za radu a co čekal, že mu tady na to rozumně smýšlející návštěvníci tohoto fora řeknou.
taky jsem tak dopadl koupil jsem 250 rv.87 totální šrot za 25 litru totální mladická nerozvážnost ,už bych to nikdy neudělal.i když to ttr nebyla taky žádná voňavka.
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Boss(cz): Tak co kluci, už jste alespoň sundali hlavu a zjistili, co se událo. Je to otázka chvilky, třeba to nemusí být nejhorší.
|