|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Životnost a revitalizace endura (nejen hondy)#1 10.06.2012 18:36:43
Životnost a revitalizace endura (nejen hondy)Čau, chlapi mám pár hloupých otázek. Editoval rhaon (10.06.2012 18:38:47) offline #2 10.06.2012 18:53:31
Re: Životnost a revitalizace endura (nejen hondy)rhaon: Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. offline #3 10.06.2012 20:08:30
Re: Životnost a revitalizace endura (nejen hondy)Mám teda s XR650r najeto jen cca2500km, ale moto jsem kupaval, když měla nejeto 9000tisíc ale jsem 3 majitel první byl Němec pak kámoš a ted já. Ted k otázkam, spíš než zkušenostma ti zkusim poradit, co jsem kde našel na netu, dobrý rady jsou zde: http://www.xr650r.co.uk/ a zde: http://www.honda-xr650r.com/ u nás toho moc nepočteš moc XR650r tu u nás není a nebo majitelé jsou trožkaři co se týče informací k němu. K otázce č.1 Do elektriky bych se nehrabal, pokud moto startuje jak má svítí atd. jenom prostříkat konakty kontaktolem.Na otázku č.2-3-5 najdeš odpověd v manuálu zde: http://www.ulozto.cz/xpB9mSA/honda-xr65 … manual-pdf A co se týče otázky č. 4 tak jsem se dočetl že je to různé podle toho jak se majitel o moto stará- servisní intervaly a kde s nim jezdí pole, louky, les nebo silnice motárdy nebo po trati atd. jeden majitel psal že mu bez zásahu do motoru jezdilo xero 90 tisíc a stále asi jezdí jinej po 30tisících dělal nikasil,píst atd takže je to různé mě třeba už začíná papat olej cca na 1000km dolejvam 1 litr (přitom nekouří motor neklepe ani žádné jiné pazvuky a jezdí asi furt jak z praku asi na jiné sem nejel takže nemam srovnání)takže se mi na ten hořejšek v zimě bude muset někdo podívat a ted nově se mi při nakopávání jakoby přidře nakopávačka ale na to se už dotazuji v jiném vlákně. Tod vše at ti jinak Xr-ko slouží pro mě je to nej stroj i s občasnejma šarádama s nakopáváním Kdo se bojí,nesmí do lesa :-) offline #4 10.06.2012 20:26:45
Re: Životnost a revitalizace endura (nejen hondy)na xrku 650 mam najeto 35tis ted mam hlavu na repasi a budu davat pistni kroužky a rozvodak Enduro je celej muj život offline #5 10.06.2012 23:09:12
Re: Životnost a revitalizace endura (nejen hondy)
Jj, správná připomínka. V TP je mám, ikdyž nechápu, jak to tam můj prodejce dostal
Eletrika mě už blbne, opravoval jsem kontakty kolem blinkrů a dnes už i kabeláž zadního světla
Kolik jsi zatím do oprav asi dal ? offline #6 11.06.2012 17:23:12
Re: Životnost a revitalizace endura (nejen hondy)rači to nepočitam Enduro je celej muj život offline #7 13.06.2012 12:11:02
Re: Životnost a revitalizace endura (nejen hondy)Toho se právě bojím offline #8 13.06.2012 12:34:00
Re: Životnost a revitalizace endura (nejen hondy)Jinak rád bych udělal vůle v motoru, ale sám si netroufám. Je tady někdo z Moravy či blízkého kololí, kdo se vyzná a pomohl by ? Samozrejme, odmena ho nemine offline |