|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?#1 02.02.2009 21:22:13
ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?nazdar, chcem sa spytať ake mate skusenosti s objednávanim dielov napr. cez internet alebo telefon. Totiž to chcem si objednať diely na TTRu z čiech z jednej predajne ymaha, chlapik chce aby som mu dopredu zaplatil za tie diely sumu jednotilivich dielov + poštovne, a až ked on bude mať peniaze na učte tak potom mi pošle tie veci, podľa vas je to v poriadku? okrem šeku ktory posielam nemam žiadny doklad. offline #2 02.02.2009 21:37:21
Re: ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?já objednávám v Yamaze v Olomouci. Buď osobně nebo přes e-mail, nikdy sem neměl problém. Ale když je vyšši částka, tak chce aspoň nějakou zálohu. Ale kdyby se to mělo posilat poštou tak by asi taky chtěli celou částku aji s poštou. Protože pak si to člověk rozmysli, nevyzvedne si to a oni budou mit na skladě dily kterych se jenom tak nezbavijou.. ![]() offline #3 02.02.2009 21:55:43
Re: ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?tak že sa nemam ničoho bať pri pladbe vopred? ja tie veci objednávam z Lipníka n/B, no a osobne pre tie peniaze keby k niečomu došlo asi by sa mi tam neoplatilo isť offline #4 02.02.2009 23:11:20
Re: ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?Tak já myslim že by se snad nic stat nemělo. Záleži co je to za firmu. Řekni že chceš potvrzení o patbě mailem, napiš si nějakou poznámku aji do toho jak budeš platit přes učet a pak když se něco náhodou stane, tak se máš čim ohradit ![]() offline #5 02.02.2009 23:21:04
Re: ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?objednavam veci z www.zizi.cz a platiť budem šekom, cez učet je to o nejaku stovku drahši prevod offline #6 02.02.2009 23:26:45
Re: ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?tak od toho taky bude nějaky potvrzeni, ne? O zizi.cz nějak moc nevim. Ale někdo tady o tom psal, tak by to snad měla byt slušná firma ![]() offline #7 16.02.2009 15:15:36
Re: ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?Mé zkušenosti s objednáním dílů v Honda Lety je vcelku dobrá, ale!!! Vem za ní offline #8 16.02.2009 19:04:53
Re: ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?nazdar, tak dnes mi došli tie veci čo som objednal z www. zizi.cz Som veľmi spokojny s touto predajňou. Sú tam ochotný pracovníci ktory vedia poradiť. offline #9 16.02.2009 20:16:01
Re: ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?Petan> lidi z Honda - LETY znam a myslim ze to jsou celkem schopny lidi ... cili tento kix nechapu .... ale jestli jim to takhle poslali primo z hondy podle VINka, tak jsou v tom tihle nevinne offline #10 16.02.2009 21:59:06
Re: ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?
Souhlasím lidi jsou tam v pohodě - lítali tam 3 mechanici + majitel oklo mojí motorky. Vem za ní offline #11 16.02.2009 22:03:44
Re: ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?petan> helejd se ... my ted resili PRVNI reklamaci na Yoshimuru .... i samotni japonci rikali ze TO PROSTE NENI MOZNY, ze tohle se unich stat nemuze ........ jak vidime - muze .) offline #12 17.02.2009 06:57:24
Re: ake mate skusenosti s objednavanim dielov na motorku?S firmou Žitník(www.zizi.cz) jsem v kontaktu a vedu jednání o reklamě vs slevě pro vás všechny a je to na dobré cestě. Pokud někdo něco chcete, dejte mi vědět a uvidíme, jak todopadne. Já budu pro sebe dělat příští týden větší objednávku, taxe klidně svezte se mnou Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224 offline
Stránky: 1
|