INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Čím si vozíte motorky
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Re: Čím si vozíte motorky
kornout:
ty CR sou v poho problemy delaly PDcka,hlavne to nebrat s filtrem pevnych castic
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
kornout:
koukám že se vyznáš... T4 mi táhne až od 2500-2800 otáček je to normální? Jsem zvyklej že turbo bere už od cca 1800otáček.
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
- Věk: už veterán
- Tel: asi 100x deně :-(
1 0
foxdive: CR bez DPF nedělaj, ale tam už je to celkem OK, PDčka s tím měly problém, ale to je dáno konstrukcí a principem vstřikování, to je celej průser u PD s DPF. Prostě nedaj naftu, když není zmáčklej vstřik. Suchman: ty máš 102PS verzi???? Tam je ještě obtokové turbo, je možný že je pomalejší náběh, kvůli naftě, nebo váze. Kolik to má naběháno? Musel bych to vidět na VAGu za jízdy, jaký to hází hodnoty.
Editoval kornout (10.06.2012 18:35:01)
umím prd, ale strašně mě to baví 
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
kornout:
skoro 300 tisíc, zkusím ti udělat log
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Chlapi Vaneta nee ,mel jsem to ve 2,3D a pokud teda nejste masochisti a milionari tak uprkem pryc! Nehorázné ceny dilu,rychlost max 100km/h ale to uz potrebujete klapky na usi. Mozna tak jeste v benzinu,ale vyhnul bych se tomu obloukem.Treba lanko na tachometr 3500,kc a vsechno takove sranda ceny Spotreba cca10l/100km Nakonec jsem ho prodal za par penez a byl jsem rad ze to zmizlo. Jo jeste u techto motoru se lamou klikovky,tak 4 z 10 na to dojedou,muj mel taky ulomenou,koupil jsem motor a chtel to dat kamosovi na ukrajinu,ale seslo z toho a zustalo mi to 2roky doma. Vyvazel jsem s tim bordel z dilny,a kdyz jsem to nekomu daval kdyz mi dovezl auto na opravu ,tak jel radeji tramvaji
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
kornout:
to sem nevedel,kamos ma CR sice ne transpika a filtr tam nema,tak nevim druhy znamy ma 2,5 5ti valec,najeto pres 600tis a nedelal na nem vubec nic,krom spotrebaku,az ted minuly tyden mu odeslo cerpadlo
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
- Věk: už veterán
- Tel: asi 100x deně :-(
1 0
Tak to má štěstí. EURO5 bez DPF nesplní, je tam přísný limit na pevné částice. EURO6 už tak hrozný nebude.
umím prd, ale strašně mě to baví 
Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Mišelín:
Tenhle vozejk ale poměrně těžká váha, ne? To se už musí oktávka celkem zapotit. Navíc co vím, tak se mu nechce ani moc zatáčet, kort když to má člověk otáčet někde na parkovišti ručně. Mimochodem koukal jsem že už se začínaj prodávat přívěsný vozíky s max povolenou rychlostí 130km/h. To by se mi líbilo.
Dej koním pít...
- Mišelín
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Suchdol u Kutné Hory
- Motorka: Suzuki RMZ 450, rok 2006
- Věk: 21
- Tel: 725187682
0 0
Semis: Právě že ne! Váha vozejku je nejakejch 160kg! tím že to má dvě osky... tak je celá váha pouze na vozejku, a nepřenáší se na záď auta. Takže prostě jenom tahneš Co se týče otáčení ručně na asfaltu, tak to je dobrá fuška, hold musíš víc zabrat. Jinak oktávku mám SDIčko, dali sme tam 3 motorky a 4 lidi do auta a jelo to pořád, tyhle motory nemají extra výkon, ale když to naložíš pořád to jede statečně! :-)
Full Gas? A sem mrtvej.. 
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Mišelín:
To jsem netušil, že je takhle lehkej. Já mám ještě od Agadosu Handy 7, ale nevím kolik váží. Rozhodně jsem myslel, že to bude kolem 300kg prázdný, ale nikdy jsem to nevážil. U něj je ale škoda, že neni o 10cm delší. Pak by se tam vešla motorka hravě i na délku. Takhle musí být lehce šikmo, takže dvě už jsou dost problém a tři nehrozej 
Dej koním pít...
|