Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Jako začátečník

#21 06.06.2012 15:52:32

error
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: KL :)
Motorka: YAMAHA DT 125 R (99)
Věk: 19
Tel: SExARCs
0 1

Re: Jako začátečník

wejinkaa napsal(a):

Čus, chtěla jsem se zeptat jaká motorka je pro mě jako začátečnici nejvodnejší přemýšlela jsem zatím nad tou mini crosskou yikes) dík  a1 

jestli se na ni vlezeš tak neni problem big_smile
jestli chceš svoji prvni motorku, sežeň si fichtla... ano  lol  gp 

.......pojedem tudma... smile
-kdo maže, ten jede :-) -                                                           

https://email.seznam.cz/imageshow/iZkdewGUZY4UEvpZtcmoHY3Pc7lZuxu8B3xsZeUmZa4GQqXWfS0q_zhvAvFE-w59YYcaCW8

#22 06.06.2012 16:19:48

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

wejinkaa napsal(a):

Čus, chtěla jsem se zeptat jaká motorka je pro mě jako začátečnici nejvodnejší přemýšlela jsem zatím nad tou mini crosskou yikes) dík  a1 

Nenapsalas nic o sobě- věk, zkušenosti, na čem jsi do teď jezdila.
Další otázkou je, co budeš chtít jezdit, jestli po tratích nebo enduro, příp. silnici.
Jinak klidně mohu napsat, že na enduro třeba Beta 450- jezdila na ní kámoška, která má i s výstrojí snad 40 kg a nemohla si ji vynachválit. Teď přesedlala na cross YZ 250.

#23 09.06.2012 20:56:11

Pavel66
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KX 250F
0 0

wejinkaa:

No jestli myslíš pitbike tak si to rozmysli-znám pár lidí co je koupili a litovali-nic to nevydrží. Jak začneš jen trochu rychlejc jezdit tak začne praskat rám,brejle...o tlumičích se nedá ani mluvit-jak když tam nejsou. Já mladýmu koupil radši tovární krosku KX 60,pak 85-tam máš jistotu že to vydrží. Samozřejmě v závislosti na věku a váze...

#24 10.06.2012 18:42:23

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
Věk: už veterán
Tel: asi 100x deně :-(
1 0

Mišelín napsal(a):

Zak hoši jdu se pochlubit  big_smile  dneska první trenink na 450... no.. čekla jsem ze to budu zvládat lepe  big_smile  po 20 minutach... sem uz lezel na zemy  hmm  trošku se mi splašila... a čeká mě ještě tvrdá dřina  a2 

To dáš, já mám to samé za sebou, začal jsem v únoru a ještě žiju a nic mě nebolí, a to pominu, že jsem proti tobě starej kokot. Moto ležela už 100x  big_smile  Hlavně to chce v klidu a pořádně si to nejdřív ošahat, pak je to ůžasná motorka. Na trati je to bitva ale pořádná, přeci je je to těžký stroj. Stejně jí ale zbožnuju  lol  lol  lol 

umím prd, ale strašně mě to baví lol

#25 10.06.2012 18:43:47

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
Věk: už veterán
Tel: asi 100x deně :-(
1 0

wejinkaa napsal(a):

Jak tu píšou kluci, nejdřív trošku řekni co chceš jezdit a zkušenosti. Nicméně osedlat se dá všechno, když používáš hlavu.

umím prd, ale strašně mě to baví lol

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů