Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

ENDURO/MX Chemička

#961 27.05.2012 17:12:16

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: North Tristan Kingdom
Motorka: KTM EXC 250 06
Věk: 25.0
Tel: černý
17 0

Re: ENDURO/MX Chemička

Strejda-GC napsal(a):

C.J.:

on tam měl sebou někoho cizího? já k němu zítra jedu,tak ho upozorním.......další věc je,že si tam začal jezdit sólo i bez nás  heh11 
tak se možná připravte,že pak u Vojty zkončí výrazné slevy  a7 

a11 Dane Vojta přece takový není

Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...

#962 27.05.2012 18:04:20

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Tristan:

v to doufám,že s ním bude rozumná řeč  ano 

#963 27.05.2012 18:43:50

Kužel
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 125 05'
Věk: 37
3 0

další poznatek, byl jsem a procházce s rodinkou podél Odry při cestě tam jsem potkal u Galvanovny dva maníky v "uniformách" jak lezou hráze stezky u Odry do lesa a šli po trati na cestě zpět jsem je viděl pod mostem a šli směrem k chemičce zase po trati. Měli stejné ohozy a přijeli v Jeepu GrandCherokee, tak to už asi nebyli žádní ořežpruti jako ti dopoledne.

#964 27.05.2012 19:38:18

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 450 05
Věk: 36
13 1

a33 

#965 27.05.2012 20:17:21

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

no uvidíme co se bude dít,zatím napíšu všem o kom vím,že tam jezdí,že je zákaz jízdy na okruhu z důvodů vypořádaní se s pozemky Libros a kolem Galvanovny a8 

#966 27.05.2012 20:38:51

Kužel
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Strejda-GC:
to nedělej já si tam chtěl příští víkend otevřít stánek s buřtama   usch 

#967 27.05.2012 21:24:43

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: gasííík
3 0

Strejda-GC:
Chlapy, Vojta tam mel jen toho kluka jak jeli s nama spolu poprve. cool  cool  cool 

Ludo a ja budu tocit pivo ano  ano 

Editoval motohellrider (27.05.2012 21:26:29)

#968 27.05.2012 22:34:30

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: gasííík
3 0

chlapy, 16.6. se maje krysomanie č.4 v Orlové. Je to v nedeli a je to zavod dvojic.

Co vy na to? Nedame si to?

Editoval motohellrider (27.05.2012 22:34:54)

#969 27.05.2012 23:53:14

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Panove, at nevznikne nejaka dezinformace,byl jsem tam dnes a byl se mnou kamarad co si koupil motku tento tyden,jeli jsme posledni at nezdrzujeme atd. ,jeli jsme jedno kolo.Druha vec byla ze byl s nama jeste kluk ktery s vama byl uz davneji,jeste s dalsim klukem na bergu,jsou i na videich z drivejsi doby,alespon ten husar urco,videl jsem ho tam. vim ze tam chodi jezdit uz minimalne od lonska,ale s kym nevim,vim ale urcite ze s nekym kdo jezdi pravidelne(aspon ten husar urco)Shodou okolnosti mi v patek volal jestli nejedu v sobotu nebo v nedeli a ma  snama jet na ukrajinu tak jsme se na rano normalne domluvili a jeli. Vim ze tam jezdi delsi dobu(drive nez ja) a Vojtu zna taky. Tak at to neni na Vojtu,ze ho tam dnes privedl.. Mozna to byla souhra nahod,ale fakt to bylo dnes jak na okruhu- mrda lidi...

#970 28.05.2012 00:08:31

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Jarynn:

já vím o koho jde,to je Lukáš,to je v pohodě  smile 

celkově jde o to,že už je nás tam hodně vidět v tom počtu v jaké se tam jezdí a člověk nikdy neví koho tam může potkat někde za zatáčkou nebo nedej bože v protisměru  a31 a další věc je,že se řeší co bude s haldo,kterou kopil Libros a stále ještě není vyřešen majitel Galvanovny,takže aby nás nečekaly nějaké závory či jiné zákazy  ne 

fakt by byl průser,přijít o enduro okruh,protože by nám na ježdění zůstala jen MX trať se starým enduro okruhem a to by nás přestalo hodně rychle bavit  a19 

#971 28.05.2012 00:20:43

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

Strejda-GC:

JJ,jasne to ma logiku, ono to clovek fakt normalne asi nevnima,ale jeli jsme to kolo skoro 2 hodky,fakt pomalinku a za tu dobu nas predjela miliarda lidi ,krome nasi skupiny,tu jsme potkali az pod mostem.Kdyz si vezmes ze by jsi stal nekde u drazky,tak kolem tebe co 5 min nekdo profici a to uz nekoho fakt zacne srat. Vcera jsem tam byl na chvilku a potkal jsem tam nekoho s 11 letym klukem(pesky u 2 brodu) Nevim kdo to byl,neznam ty lidi,ale podle reci asi nekdo z Hostalek,ze tam jezdi x let a vyjizdel okruh,tak jsme kecali a rikal ze ma zitra rande s reditelem Librosu ohledne jezdeni....Jo rikal ze u tocny nemame vyjizdet a cestu ze to vynasi blato na asfalt a pak zbytecne moc lidi vi ze se jezdi,ze mame jezdit prez ten bordel v lese,ale to my stejne jezdime a1 

#972 28.05.2012 07:34:04

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
13 1

Strejda-GC napsal(a):

..protože by nám na ježdění zůstala jen MX trať se starým enduro okruhem a to by nás přestalo hodně rychle bavit  a19 

No včera jsem ho ráno objel, snad po roce?  lol A sranda je, že je na spoustě míst zarostlý trávou, evidentně tam nikdo nejezdí. Jak je sucho, tak si mi to tam i líbí. Příště si tam hodinu obkroužím a budu zničený jako po třech hodinách na velkém okruhu  usch 

#973 30.05.2012 18:22:22

Kužel
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

http://www.motoinzerce.cz/motorky/ktm/6 … acing.html

menší kvíz : uhodni kdo prodává ?   a14  ugh1 

#974 30.05.2012 18:28:59

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Kužel:

aha,tak Pete končí  roll 

#975 30.05.2012 18:51:58

Je to tak chlapci.
Finishuju.
Neco se ve mne zlomilo. Nemuzu ted riskovat vice nez je nutne nejake zraneni. Navic rodina, ale casove a psychicky i firma si to zada a zaslouzi.
Za chvili jsou zně, za mesic se mi narodi druhy syn a nevidim moznost dale takhle fungovat.
Mozna jednou se zase vratim, ale aktualni a momentalni rozhodnuti uz padlo a tak to je.
Jezdilo se mi s Vama moc pekne a za veskerou pomoc kdykoliv a kdekoliv vam srdecne dekuju.

Ted je ale prioritou byt s rodinou (bohuzel kvuli prace cim dal mene) a makat makat makat.
muj sen je byt za vodou a tomu se proste musi neco objetovat.
Ale kdybych mel asi v motosportu nejak nekdy pokracovat, tak to bude spise v kabine auta nez na motorce..
Urcite ale nepretrham vazby na lidi tady.
Rozhodne jsem rad za Tristana, Raduze, Kukyna, Vittka i Cj.

Raduzu: Za par tydnu me ocekaveh s lahvinkou nebo soudkem piva. Domluvim se s klukama a dorazime. Ocekavam selatko nebo neco na grilu  smile  tongue 

#976 30.05.2012 18:59:55

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
13 1

Rodina má vždy přednost, ale žít bez motorky?  a30  Neblbni, co budeš dělat po sezóně, až bude čas? I od rodiny si musíš odpočinout, věř mi, jinak se zblázníte oba dva  lol 

#977 30.05.2012 19:08:27

C.J.:

Tento rok sezona jen tak koncit nebude. Pocitam az tak na konci Listopadu.
Na odreagovacku pak mozna sbalime pinkle a pojedeme jen na par dni nekam do teplych kraju.
Uvidime.
Pak prijde Leden a bude se pokracovat.
Na odreagovacku zacnu od pristiho tydne chodit do fitka na odplaveni endorfinu a to bude max, cemu se budu pro zabavu venovat.
Taky je tu barak a ten si zada udrzbu.
Chci postavit plot, opravit strechu atd. a to sekani travy....
Neda se nic delat. Uz je to tak.

#978 30.05.2012 19:34:14

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

Tak to mne mrzi pane,myslel jsem ze jeste mrknem na tu Vratimovskou haldu....Kazdopadne az prodas,budes si nechavat vozik? Porad po necem pokukuju,ale nevim na kolik motek ho mas,vim ze jsi nedavno psal ze jsi ho konecne dodelal,na 1 je pro mne malo ale kdybys ho nahodou prodaval dej vedet mrknul bych na nej. Jinak si to ale dobre rozmysli,mi je skoro 40 a tyhle rozhodnuti(prodat motku ze nemam cas a jsou jine priority) uz jsem zazil nekolikrat a vzdycky to skoncilo tak ze jsem drive nebo pozdeji neco koupil . V konecnem dusledku jsem akorat vzdycky ztratil na prodeji balik a stejne jsem to bez dvou kol nevydrzel. Koupi EXC nastartovala uplna blbost-mlademu jsem koupil pitbika a prujezdnost terenem kam me to vzdycky tahlo byla lepsi nez na mem XT lol  Takze jestli to mas v hlave,za chvilku jsi stejne zpatky ano  ale bude te to stat prachy a spoustu nervu ze nejezdis stop2 

#979 30.05.2012 20:24:51

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Jarynn:

jasný,Pete vypadá,že už si vybral svou cestu smile 
já z vlastní zkušenosti vím,že jsem taky loni na podzim blbnul,protože jsem byl ve finanční a osobní krizi a nakonec mi pomohl od všeho Luděk (Kužel), takže jsem se hned na jaře vrátil ještě z větší vervou  heh2  a jsem za to moc rád,že můžu trávit čas po boku vás všech tady  ano  ano  ano i když to stojí peněz a času  a29 

(sentimentální okýnko  lol  lol  lol  lol )

#980 30.05.2012 21:14:24

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

Strejda-GC:JJ,asi to nesmime tak prozivat lol 

REKLAMA