Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

rozhodování xrv vs. xrv

#1 23.05.2012 19:00:16

wáca
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberecký kraj
Motorka: XRV 750 Africa Twin
Věk: 22
Tel: 723-735-777
11 0

rozhodování xrv vs. xrv

Ahoj bando, rozhoduju se mezi dvěma motorkama a jak se řiká náhoda je blbec třeba o nich budete něco vědět, nebo aspoň řeknete svůj názor.
TADY JE JEDNA
TADY JE DRUHÁ

o tý druhý zatim nemam víc infi, ale čekám až se majtel ozve, zatim se my zamlouvá víc ta první, ale zarážíme to nadměrně odřený víko spojky, který nemaj takhle dodrbaný ani starší ročníky....samozřejmě jsem mu napsal čim to bylo způsobený tak čekám

Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)

#2 23.05.2012 19:10:16

Klasika
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Popůvky
Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
Věk: 40
5 1

Re: rozhodování xrv vs. xrv

wáca:
To víko může být od podkovy na botě. Mám to na své motorce taky....

Mě se líbí na té první najeté kilometry. 80tis u patnáct let staré motorky je uvěřitelných, 47tis u té druhé nikoli...
Jinak afám nerozumím, tak neradím.

....jsem líná jezdit rychle....

#3 23.05.2012 21:25:15

wáca
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
11 0

u mě taky vede ta první

Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)

#4 23.05.2012 22:09:52

Honzan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: xrv. xlv, jawa
Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
Tel: mam
4 0

hele je jasne, ze ta sedivka lezela na obe strany, ale to u tyhle motorky v podstate nic neznamena. Jinak na ni nic zasadniho nevidim. Ja mam na 01 najeto cca necelych 70 a z toho od 2010 stoji v garazi a nejezdi. na druhou stranu na trandaku z 96 mame taky 70... takze tech 50 nebo kolik neni nemoznych, ale je to min pravdepodobny. Spis bych asi veril 150... ma nejaky binec na susplechu, ktery mi prijde jako olej, tak zkontrolovat i po projeti jestli nekde necura...

oranzada - promackla nadrz je od kolen po dopadu skoku (maji to vsichni kdo parkrat skocili a kdo tvrdi ze ne, ten to drzel koulema ;-) ) zbytek vypada ok, viko tipuju ze rozbil a sehnal z jiny motky z ebay apod. nebo je vareny, ale to co tam je neni od bot. Original veci k tomu jsou, takze v pohode...

Ani na jedne nevidim prilis velke domlaceni z terenu a myslim ze ani jedna nebyla jezdena v MX botech - merim to podle sve, kdy 01 je osoupana jak kdyby mela 300 tisic... Na prvni pohled se mi libi oranzova, ale realne bych asi po zkouknuti obou sel do sedive, pokud by byly cca nastejno. Z jednoho prostyho duvodu - sice se poklouzala buhvi kde (tipuju na polnacce lesnacce), ale oranzova na me pusobi ze ji jezdil nekdo vic v terenu ackoliv to tak na prvni pohled neprijde...
optej se na motorky na www.africatwin.cz

#5 23.05.2012 22:24:49

wáca
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
11 0

¨díky za rozsáhlou odpověď, ikdyž jsi mě moc nepotěšil, čekal jsem to spíš obráceně, ale díky.........jinak já měl přesně takhle promášklou nádrž od kolene když na mě spadla motorka

edit: nebo kdy jste o nějaký věděli dejte vědět ;-)

Editoval wáca (23.05.2012 22:25:37)

#6 24.05.2012 09:50:36

wáca
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
11 0

tak toto mi odepsal pán na tu druhou afriku

Dobrý den,
regulátor měněný, destičky přední i zadní měněny, kotouče jsou ok, rozvody a řetězovka dělaný nebyli, ale jsem schopen materiál dodat a ještě dám 4000,- slevu na práci, alespoň budete mít jistotu, že to bude hotoví samozřejmě platí ten olej a filtr. Jinak přední guma má 5 mm a zadní 3,5, čerpadlo za mě měněné nebylo, ale problém s ním nebyl. Motorka je úplně ok, prodávám ji z rodinných důvodů, narodila se nám dcera a já už bohužel nemám čas jezdit 

Kdyžtak mi ještě napište telefon, já vám zavolám, myslím, že se určitě domluvíme, jsem schopen to nechat i udělat.

#7 24.05.2012 10:15:47

Honzan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 0

poruse regulatoru neni problem predejit (nemam cas vypisovat, projdi si technickou sekci na africatwinu), cerpadlo je otazka par kc, servis ti doporucim vilemx z africatwinu. Sice od prahy, ale zname se velmi dobre osobne a je to nejpoctivejsi servisak co znam... 4000 sleva ze zacatku me trosku prekvapuje, ale proc ne, treba fakt potrebuje prodat...

#8 24.05.2012 10:28:53

milanosor
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Hulín
Motorka: Cross prodany :-( , BMW R1150GS ADV
Věk: 34
0 0

Wáca: A co planujes s Afrikou jezdit? Planujes cestovat nebo doma polnacky?Je to supr masina, skoda jen, ze je to uz relativne stara vrana,ale neuveritelni si drzi cenu.

#9 24.05.2012 12:18:10

wáca
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
11 0

tak jsem se dohodli s majtelem telefonicky, že mi přidá nový rozvoďáky, novou řetězovku + olej a filtr na výměnu a cena 70,- ......prý se mu narodila dcera a už nemá čas.....takže pokud v tom nebude ramplovat nebo tak něco tak si jí nejspíš odvezu. Motor prý běží krásně tiše, všechno v cajku, samozřejmě jí projedu a prolezu co se dá.

P.S. můžu na ní odjet domu bez TP jenom na smlouvu ?

....stále ale čekám co a jak napíše ten s tou první, ale pochybuju že bude mít lepší nabídku :-)

ahodlám s tim jezdit jak silnici tak lehkej terén, prostě to na co je ta motorka určená, ale obouvat na drapáky už nehodlám.

Editoval wáca (24.05.2012 12:19:13)

#10 24.05.2012 12:56:32

Wiblyz
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Rakovník
Motorka: TT600S
Věk: 37
Tel: 911 ( chtějte kapitána Kolečka )
1 0

Pokud ma platnou STK, tak muzes odjet jen s tou smlouvou ( samozrejme v ty smlouve musi bejt vsechny nalezitosti jako jmena a udaje zucastnenejch, podpisy a datum ). Presne ti nereknu, jak dlouho se da jezdit jen na smlouvu, ale masinu bys mel mit prihlasenou snad do 14 dnu, takze asi tak.

Větev ti neublíží, když ji před tebou nikdo nenatáhne.

#11 24.05.2012 13:00:55

milanosor
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

wáca napsal(a):

tak jsem se dohodli s majtelem telefonicky, že mi přidá nový rozvoďáky, novou řetězovku + olej a filtr na výměnu a cena 70,- ......prý se mu narodila dcera a už nemá čas.....takže pokud v tom nebude ramplovat nebo tak něco tak si jí nejspíš odvezu. Motor prý běží krásně tiše, všechno v cajku, samozřejmě jí projedu a prolezu co se dá.

P.S. můžu na ní odjet domu bez TP jenom na smlouvu ?

....stále ale čekám co a jak napíše ten s tou první, ale pochybuju že bude mít lepší nabídku :-)

ahodlám s tim jezdit jak silnici tak lehkej terén, prostě to na co je ta motorka určená, ale obouvat na drapáky už nehodlám.

Ja jsem taky jenl vzdy na smlouvu,ale nestalo se mi, ze by me na ni staveli.Asi to neni uplne ofiko,ale kamose staveli aproblem nemel. Hlavne pojistku a spravne vypsane co ma byt

Na nase cesty jsou to super koraby.Ja mam GS1150ADV a je to luxus.Jen si tak proplouvat po tech dirach  wink 

#12 24.05.2012 14:04:07

wáca
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
11 0

milanosor:

soused má XRV a GS1150ADV ale afriku mi nechce prodat parchant, že je to prej nej motorka, co měl, a že jich už měl :-)

#13 24.05.2012 14:08:35

wáca
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
11 0

kur*a...ta druhá je původem z Rakouska a ty jsou škrcený na 33kw :-( takže bohužel, já chci 44kw :-)

#14 24.05.2012 14:40:30

milanosor
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

wáca napsal(a):

kur*a...ta druhá je původem z Rakouska a ty jsou škrcený na 33kw :-( takže bohužel, já chci 44kw :-)

Jak je to skrceny?To mi nerikej,zu by se to nedalo nejak levne poresit.Jestli je to jednotkou,tak to beru?

#15 24.05.2012 15:26:49

wáca
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
11 0

joo kdyby jednotkou tak to taky beru, ale prý se tam musí dát jiný vačky  a31   a5 

#16 24.05.2012 16:32:09

Honzan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 0

wáca: opet staci podle win nastudovat na www.africatwin, pripadne primo vilemx stranky...

na smlouvu jet domu muzes, jen dej pozor at ti pekne navazuje povinne ruceni (cili at borec povinne ma prihlasene a neodhlasi ho, nez budes mit ty sovje..)... Na prihlasku mas 10 prac dni...

#17 24.05.2012 16:32:15

wáca
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
11 0

toto mi napsal na tu první

Víko spojky neni odřený, ale zoxidovaný. Předchozí majitel s tim jezdil u
moře a nechal na tom nějakou dobu zaschnout slaný bahno. Předchozí majitel
byl neskutečný hovado, že to tak musim říct, takže motorka byla dost
zanedbaná. Proto je na tom měněno v poslední době skoro všechno. Nesáh na
to, dokud to jezdilo. Jen olej asi hlídal, nebo aspoň poctivě měnil, protože
motor byl (a je) fakt OK. Je slyšet na neutrál jen klepající spojka (jako u
většiny starších Afrik), což je daný vůlí v soukolí. Když se zmáčkne spojka,
ztichne to. Na provoz to nemá nejmenší vliv, pokud nejste punťa jako já, mě
to deptá, ale servis doporučil nechat klepat.  Rozvody dělaný nebyly, ale
bylo mi řečeno v servisu, že zatim neni třeba, šponovák prej má ještě asi
centimetr (před asi 3000km). Já ho nevyndaval, ale nemam důvod nevěřit,
kterej servis by se bránil výdělku, že jo...

#18 24.05.2012 19:24:18

jungen
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: kousek od litovle
Motorka: nx 650,fzs 1000,gsxr-1100,dkw,nsu
Věk: 35
1 1

tak me se afrika taky libi,byl to muj sen,ale myslim ze je vic motorek a celkem by me chybel vykon u xrv  smile 

Editoval jungen (24.05.2012 19:24:49)

#19 24.05.2012 20:34:47

wáca
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
11 0

to co s tim chci jezdit má výkonu dost  wink 

#20 24.05.2012 23:54:13

Honzan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 0

wáca: spojka klape 80 procentum afrik a trandaku. neresil bych. Me klape od 15 tisic, kdy jsem moto koupil porad stejne...

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů