INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Utopená TTR
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Re: Utopená TTR
Flash:
Postup správný rozeber airbox a karbec a vypláchni je...
Připrav se na to, že moto pojede, ale na válci zůstanou od písku stopy a půjde rychleji do kytek...
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- Flash
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: TTR 600, XT1200z
- Tel: 775779108
0 0
Suchman napsal(a):Flash:
Postup správný rozeber airbox a karbec a vypláchni je...
Připrav se na to, že moto pojede, ale na válci zůstanou od písku stopy a půjde rychleji do kytek...
dík za radu.
takže vypustit sračku, dát novej olej co jsem sehnal asi za 80Kč litr (taky nějakej sráč), vypláchnout to 2x tímto novým olejem s novým olejovým filtrem, pak nalít normální slušnej olej opět s novým filtrem, rozdělat karbec a airbox (vyčistit, vyfoukat) a složit zpátky ?
s těma stopama.. to myslíš že už jsem je udělal jak to běželo nebo že tam prostě zůstane i po těch výplaších a bude se rychleji opotřebovávat ?
If you see the flash, it's already too late :-)
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM lc8 ADV
- Věk: 32
5 1
Flash:
Tak určitě se do válce dostal s vodou i nějakej bordel, takže to trošku poškrábat mohl, ale s tím bych si zas tak hlavu nelámal, ten bordel tam už jistě není a jistě se tam nedostal přes filtr nějakej extra brusnej matroš. Já jsem jezdil s XL dva roky s dírou v airboxu a kdo ví jak dlouho s tím jezdil předchozí majitel, jelikož díra byla hodně dobře skrytá pod baterkou..... Výbrus na tom motoru byl dělanej 2007 a já díru objevil asi v r. 2010 a po těch třech letech kdy XL spotřebovalo jedny pístní kroužky na každej rok, byl válec furt jako novej. Díru jsem opravil, koupil další kroužky a motor další dva roky jezdil bez jakýchkoliv známek modrého kouře z výfuku Pak jsem motorku se stále funkčím motorem prodal na ND. Tyhle motory nejsou nějaký vořezávátka, který by nějaký to smítko ve válci rozhodilo. Sám jsem se tomu divil, ale opravdu, válec krásnej, nic mu nebylo.
Editoval Noend (09.05.2012 11:00:22)
- C.J.
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC 450 05
- Věk: 36
13 1
Na proplach je ideální třeba už vyjetý olej, jestli si vzpomínám, tak kolega musel olej propláchnout 4x, než byl olej OK..
- Flash
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
C.J. napsal(a):Na proplach je ideální třeba už vyjetý olej, jestli si vzpomínám, tak kolega musel olej propláchnout 4x, než byl olej OK..
když já vůl do těch 8 litrů vyjetého oleje co jsem měl dal asi litřík petroleje a ještě nějakýho ředidla.. to už použít nemůžu...
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: xrv. xlv, jawa
- Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
- Tel: mam
4 0
Flash: chudera mala, stara... Olej na proplach zkus poptat v nejakym moto servise kde ti odlejou... uvidis co z toho pak potece... ttr ma nastesti zemedelsky vule, ale pokud tam bylo hodne pisku, a probehne celym motorem, je otazkou jak na tom pak bude zbytek.
Nicmene moje rada je proplachnout motor (radeji vickrat), klidne bych sundal a vycistil karbec, airbox a hadice... a jezdit, kontrolovat atd...
Urcite ji to neprospelo, ale zase to neco snese...
Edit: jestli mas olej za 80 kc, vyplachni tim a posli mi do sz kde jsi ho sehnal - potrebuju udelat podobnou proceduru...
Editoval Honzan (09.05.2012 11:30:27)
- Flash
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Honzan napsal(a):Flash: chudera mala, stara... Olej na proplach zkus poptat v nejakym moto servise kde ti odlejou... uvidis co z toho pak potece... ttr ma nastesti zemedelsky vule, ale pokud tam bylo hodne pisku, a probehne celym motorem, je otazkou jak na tom pak bude zbytek.
Nicmene moje rada je proplachnout motor (radeji vickrat), klidne bych sundal a vycistil karbec, airbox a hadice... a jezdit, kontrolovat atd...
Urcite ji to neprospelo, ale zase to neco snese...
Edit: jestli mas olej za 80 kc, vyplachni tim a posli mi do sz kde jsi ho sehnal - potrebuju udelat podobnou proceduru...
pošlu pak pm až mi to přijde ať to je 100%...
ale hlavne to udelej co nejdrive at ti to nechytne lisku!!!
- Flash
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
motohellrider napsal(a):ale hlavne to udelej co nejdrive at ti to nechytne lisku!!!
čekám na filtry.. přijdou snad zejtra tak to udělám zejtra.. na lišku doufám že tam je ještě dost oleje a že to konzervuje
- Flash
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Hugila napsal(a):není to v Oldřichově?
jo je
Flash napsal(a):Hugila napsal(a):není to v Oldřichově?
jo je
...jojo, kaluže v Oldřichově jsou zákeřné ...tam je lepší se jim vyhýbat, než je projíždět
|