|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Údržba bubnových brzd#1 09.08.2013 01:17:19
Údržba bubnových brzdČau, sundaval jsem zadní kolo, tak jsem si říkal, že když už to mám sundaný, tak bych mohl udělat něco taky se zadní brzdou, kterou mám bubnovou..Jakou údržbu na nich děláte..? Pakny mám asi vzít čističem brzd ne..? Potom mám vzít čističem i ten protikus o který pakny brzdí ne..? Editoval Genius (09.08.2013 01:24:39) offline #2 09.08.2013 01:25:29
Re: Údržba bubnových brzdGenius: Ride to live and live to ride!:-) (Jezdím,abych žil a žiju,abych jezdil) offline #3 09.08.2013 01:40:46
Re: Údržba bubnových brzdPakny mám vzít jemným smirkem..? Néé hrubým..? Taky se mi stalo, že po utažení táhla zadní brzdy (aby se páka nepropadla tolik a brzdilo to dřív) zadní brzda v nízkých rychlostech pískala..:-/ Myslíš že tímhle tím ten problém vyřeším..? offline #4 09.08.2013 10:44:58
Re: Údržba bubnových brzdPoradí někdo..? offline #5 10.08.2013 01:47:05
Re: Údržba bubnových brzdZdravím,zeptám se tady,abych nezakládal nové téma.Já mám také problém se zadní bubnovou brzdou.Když máčknu na páku brzdy,tak brzdí, ale má strašně dlouhý chod.Jde s tím něco dělat..?Mám jednoklíčovou brzdu.Když přitáhnu tu matku na tom táhlu,tak zase dře obložení o buben.Nevím si rady.Díky za rady offline #6 10.08.2013 07:25:43
Re: Údržba bubnových brzdPokud nejsou čelisti a buben moc jeté stačí ůdržba jak bylo popsáno.Jestli je to vydřené a máte možnost je nejlepší na soustruhu vycentrovat jemně líznout vnitřek bubnu a dát nové obložení.Potom vše řádně vyčistit,odmastit,seřídit a brzda bude makat jak za mlada.Bacha na technyckej benzín zní to sice neuvěřitelně ale je mastnej #7 10.08.2013 10:26:27
Re: Údržba bubnových brzdNo právě že moc jeté nejsou :-\ Ale páka se strašně propadá než začne brzdit. Po utažení dře, což nesmí ne? Nejde to třeba nějak doladit přesazením brzového klíče? offline |