Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Lednička do auta

#1 14.06.2013 17:59:31

beachbitch
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM sxf 250
3 1

Lednička do auta

Zdravím

mám  dotaz né uplně související s moto ale jedná se mi o vození na závody, takže svým způsobem to souvisí s motorkama.

Jde mi o to jestli někdo vozíte třeba na závody když jedete dodávkou/ osobákem  ty "ledničky" na 12v do zapalování ?

Jestli by někdo dokázal poradit jaká má smysl jaká ne. Koukal jsem ceny se pohybují 1000kč a výše.

A co by mě zajímalo nejvíce, kolik to tak žere a jestli si můžu dovolit nechat to běžet celý den bez strachování se, že bych pak nenastartoval.. Baterku mám snad 60ku nějakou a bosch takže snad žádná marketovka  lol 

Díky za postřehy ..

#2 14.06.2013 23:05:28

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
Věk: už veterán
Tel: asi 100x deně :-(
1 0

Re: Lednička do auta

Ty levný kondenzační moc nefungujou, to je spíš takový jen o pár stupňů níž než je okolí, ve 30st v autě ti to dlouho chlad neudrží.
Já mám tuto http://www.nakupka.cz/vyrobek/kompresor … n=AU-04329
ta už má kompresor a máká to luxusně, i ve vedru to je schopný namrazit stěny a udržet pití ledový, u okrajů to dokonce zmrzne. Má to nastavení teploty a nastavení stupně ochrany akumulátoru, aby jsi právě pak nastartoval. Mám vyvedenou zásuvku z druhý baterie co mám v T5 na Webasto a vydrží to běžet i několik dní v kuse, ono pokud už je to ochlazený, tak to zase tak často nespíná, co jsem vypozoroval. Teď jsem na KTM festivalu s tím v autě i spal a OK, nebudilo mě to.
Jen ta cena  sad  já měl trošku jinou, nebyla fungl nová  ugh2 

umím prd, ale strašně mě to baví lol

#3 14.06.2013 23:11:46

slugger
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: jih Českých Budějovic
Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
Věk: Třicítka v háji...
Tel: 732 506 125
5 1

To už máš lepší, koupit měnič a vrazit o dodávky obyč malou lednici...

Proč mám ničit gumu na asfaltě a11
Protože GasGas
Kdo to ruší lesa klid?!

#4 14.06.2013 23:22:08

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Taky to tak jde, jen musiš hlídat, aby jsi pak nastartoval a halvně aby to utáhnul měnič, nevím kolik W maj ty kompresory v ledničkách.

#5 14.06.2013 23:27:27

beachbitch
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM sxf 250
3 1

asi jsem zapomněl dodat že se jedná o škodu octávii první generace 1.6 hatchback big_smile   dobře nechám si dále zdát o vychlazeném pití po ruce  a1    

při hledání ledničky jsem náhodou narazil na toto http://www.2hmoto.cz/cz/963-vysokotlaky … asy-washer   to vypadá zajímavě otázká co to umeje a ta cena tedy  ne 

#6 14.06.2013 23:35:20

slugger
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: jih Českých Budějovic
Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
Věk: Třicítka v háji...
Tel: 732 506 125
5 1

Já myslel že do dodávky heh2 

Proč mám ničit gumu na asfaltě a11
Protože GasGas
Kdo to ruší lesa klid?!

#7 15.06.2013 08:35:19

ledničku mám z penny za 5tičento, záruka dva roky, žere tuším 38W ano . Je to nějaký noname šmejd, který funguje na peniterciální článek, nebo jak se to jmenuje. v podstatě jedna strana desky hřeje, jedna hcladí., Ta co chladí fouká větrák dovnitř. Funguje to dobře, a je to v podstatě nerozbitné co se týká životnosti. Ochladí o cca 8-10 stupnů proti okolí, ale takhle to nikdo ani nepoužívá. Na cestu do toho jebnu zamraženou PETku a pak nahážu co chcu vychladit. To už jsou jiný grády. To chlazení pak udržuje jen teplotní rozdíl uvniř-venku. Kdybys tím chtěl chladit klasicky jak v ledničce, tak by to dlouho trvalo. Pokud do toho chceš vrazit velký prachy min. 5000, tak má smysl kompresorová, ale když se podíváš na testy těchto ledniček, zjistíš, že fungují tak dvě v ceně kolem 8 litrů a máš to i v outdoorovým boxu. Pokud by to bylo do dodávky, dal bych měnič, který má 300w a myslím, že by to nějaku malou starou calexku utáhlo, ale jen za chodu motoru. Pokud to máš na občasné přejezdy a vychlazení nápojů, řešil bych to variantou, kterou jsem šel já. zapnout hoďku před výjezdem, hodit ledovou petku a vychladit obsah. Baterku nezlikviduješ ani když to necháš běžet bez motoru tak dvě  tři hoďky, pak už bych měl strach. a když do toho pořád nepolezeš, teplotu ledík udrží rozumnou i kdž to vypneš ano2 

#8 15.06.2013 10:40:14

driftak
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: XR650R FE 501
3 0

Už sem taky přemýšlel o ledničce, pro mě spíš na víkendové cestování.. Docela se mi zamlouvá http://www.obautodily.cz/eshop/cestovan … 8425.eshop
A mužeš si v tom ohřát i řízek..  ugh2 

Editoval driftak (15.06.2013 10:41:38)

#9 15.06.2013 21:36:30

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Zítra v Uštěku předvedu, jak funguje lednička do auta, má být vedro, tak se ledově vychlazené pití bude hodit  a1 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů