|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Rozdělání motoru#1 04.09.2012 16:32:40
Rozdělání motoruKe konci nedělní vyjížďky jsem si všiml že při vymáčknuní spojky slyším takový divný zvuk ale né nijak hlasitý. Tak jsem vyráhl lamemy a sundal spojkový koš. Koš má po horním obvodu rýhy (večer mohu dodat fotky). Potom jsem jen tak vytáhl táhlo spojky které vychází na levé straně motoru (je k němu připevněno lanko spojky) a jelikož byl konec od oleje tak se na něj přilepila jehlička z ložiska. Toto mě opravdu zaskočilo. Určitě mi dáte za pravdu že bude lepší motor rozpůlit a proto bych potřeboval kontakt, doporučení na někoho kdo by byl ochoten motor rozpůlit a přijít na to co se vlastně stalo. Já osobně jsem toto nikdy nedělal a nemám odvahu se sám do tohoto pustit. offline #2 05.09.2012 20:53:06
Re: Rozdělání motoruoffline #3 05.09.2012 22:14:43
Re: Rozdělání motorupokud jsou ložiska hyn,tak rozpůlit a vyměnit už všechny preventivně,ať to nemusíš půlit zachvilku znova. Nejpěknější zásah do přírody je drapákem. offline #4 05.09.2012 22:22:18
Re: Rozdělání motoruNo jo jenomže nevím kdo by mi to tady u nás udělal offline |