Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

KTM Freeride 350

#1821 13.01.2017 22:20:11

Maloch2
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Nové Osinalice
Motorka: Freeride 250R 2015
Věk: 41
0 0

Re: KTM Freeride 350

No jo, asi mi nic jiného nezbyde. Potíž je v tom, že nikoho neznám kdo to má.
Myslel jsem jestli tu není někdo kdo to aktuálně má, nebo někdo, kdo má dlouhodobější zkušenost.

#1822 13.01.2017 23:06:50

MotoDriver
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Mechov
Motorka: 250f
Věk: 40 a víc
Tel: mám
13 0

Je to barva, kterou mám prostě rád
Modrá je dobrá, už je to tak.

#1823 14.01.2017 05:54:26

kamikazor napsal(a):

AJP FANS CZ:

Ampéry mám na háku, tam skoro žádný proud neteče smile Jen těch 12kV kope, stejně jako paralyzér smile

Hlavne je to detinska picovina.
Prasklou / vadnou fajfku poznas nejvic prave ve vlhku, ale to staci i kdyz je jen spatne utesnena nebo mas zacpany odtok v hlave .... nebude to delat za sucha na skocich.
Jestli nemas v okoli ovy nikoho sikovnyho, komu bys to sveril, tak je mi to líto. Cekat s odstranenim zavady na jaro je mazec  lol 

#1824 14.01.2017 07:47:12

Maloch2
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

MotoDriver napsal(a):

Maloch2:

Zkus počíst

http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=7641

Tady ty články jsem četl až do konce a nejsem z toho moudrej z toho důvodu, že je to tak 50/50 co se týká jestli jo nebo ne, další zase že je lepší na motokros a na pole, další že na hard a do roklí(to jsem já) a potom taky, že když to není Z-start tak se to dost sere.
Tak nevím, kdybych si ji tak mohl na pár dní někde půjčit ,to by byl ideální stav, jenže to se asi nestane. ee2 

#1825 14.01.2017 08:05:56

kamikazor
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM Freeride 250
0 0

Janek:

Zrovna letos mi čekání na jaro nevadí, jdu za chvíli na meniskus kolene smile
Dík ale za tipy s fajfkou a hlavou. Podivné je, že se to za mokra takhle hodně změnilo k horšímu. Už si přesně nepamatuju, jestli mi to předtím dělalo za sucha. Vím, že bylo teplo, ale sucho potvrdit nemůžu. Zkusím to sledovat.

Editoval kamikazor (14.01.2017 08:11:37)

#1826 14.01.2017 12:37:08

Maloch2 napsal(a):

MotoDriver napsal(a):

Maloch2:

Zkus počíst

Tady ty články jsem četl až do konce a nejsem z toho moudrej z toho důvodu, že je to tak 50/50 co se týká jestli jo nebo ne, další zase že je lepší na motokros a na pole, další že na hard a do roklí(to jsem já) a potom taky, že když to není Z-start tak se to dost sere.
Tak nevím, kdybych si ji tak mohl na pár dní někde půjčit ,to by byl ideální stav, jenže to se asi nestane. ee2 

https://motorky.bazos.cz/inzerat/695714 … ekluse.php

#1827 14.01.2017 17:58:10

Maloch2
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

xfany napsal(a):

Maloch2 napsal(a):

MotoDriver napsal(a):

Maloch2:

Zkus počíst

https://motorky.bazos.cz/inzerat/695714 … ekluse.php

Vím i o tom inzerátu, ale furt je to dost, abych potom zjistil, že mi to nevyhovuje. Zase na druhou stranu, prodat by šla asi vždycky. Taky ještě nevím jestli zrovna tahle pasuje do Fr 250

Editoval Maloch2 (14.01.2017 17:58:32)

#1828 14.01.2017 18:13:23

Maloch2:

svezt se na cizi motorce s rekluse te muze klidne bezduvodne odradit, kdyz to bude mit nastaveny jak to vyhovuje majiteli ... muze to byt nastaveny v rozmezi od tazení gumy od trenek po delova koule  ano2 .

#1829 14.01.2017 18:19:05

MotoDriver
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Mechov
Motorka: 250f
Věk: 40 a víc
Tel: mám
13 0

Maloch2:

kdybych si ji tak mohl na pár dní někde půjčit ,to by byl ideální stav

To by bylo nejlepší. Na Free to asi nikdo mít nebude,ale na exc nebo jiným enduru by to mohl někdo mít a na vyzkoušení jak to funguje by to mohlo stačit.

Je to barva, kterou mám prostě rád
Modrá je dobrá, už je to tak.

#1830 14.01.2017 18:24:28

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Hoši vy by jste to chteli mit fakt jednoduche. Na zlatem pidnose,pod rypacek,zadne riziko
. At si spali prsty nekdo jiny ze? a21 

#1831 14.01.2017 18:38:13

Maloch2
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Jarynn napsal(a):

Hoši vy by jste to chteli mit fakt jednoduche. Na zlatem pidnose,pod rypacek,zadne riziko

Vůbec ne, ale někdo kdo se v tom hodně pohybuje  ví přesně do čeho jde na rozdíl odemě, za další pro někoho ty peníze nejsou třeba nic moc ztráta v případě že by to nebylo ono, eventuálně má třeba i nějakého sponzora. Jenže pro mě je to hodně peněz, dlouho jsem na tu motorku šetřil a vím že  je to první a poslední solidní mašina ,kterou jsem si koupil a nestydím se za to.
Navíc, vzhledem k tomu, že dělám ve strojírenství na první pohled vidím, že ta cena za kterou je to k mání je naprosto nesmyslná.
Já nejsem z těch co využívají ostatní, ale taky ty prachy ne.eru, ale to asi nikdo z nás, že. a11 

Mimochodem, kdybych si jí třeba i pořídil a někdo by tu řešil to co teď já, klidně mu nabídnu ať se přijede svézt. S tím nemám problém, naopak bych tomu rozuměl.

Editoval Maloch2 (14.01.2017 18:41:49)

#1832 14.01.2017 18:55:14

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Maloch2:

Jasne svezt se je fajn,alespon pak tusis co a jak ano  ale jak ctu pujcit na par dni tak by me jeblo. Jako ze ti ji obchodnik pujci,najedes 3 mth a pak mu ji vratis bez ztraty jako ze ne,sorry byla to mylka  a11  to by me jeblo...

#1833 14.01.2017 19:07:46

Maloch2
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Jarynn napsal(a):

Maloch2:

Jasne svezt se je fajn,alespon pak tusis co a jak ano  ale jak ctu pujcit na par dni tak by me jeblo. Jako ze ti ji obchodnik pujci,najedes 3 mth a pak mu ji vratis bez ztraty jako ze ne,sorry byla to mylka  a11  to by me jeblo...

No to samozřejmě ne, to chápu i já. Pochopitelně, to byl jenom nápad v ideálním případě, ale kdo ví , líná huba holý neštěstí. Někdo s tím třeba závodí, třeba sezónu co sezónu dává novou, třeba má ty starý v regálu, třeba z 250EXC pasuje i do Fr, třeba nějaký dealer má erární Rekluse a  tu možnost nabídne, co já vím...

#1834 14.01.2017 20:42:22

Maloch2 napsal(a):

Jarynn napsal(a):

Vůbec ne, ale někdo kdo se v tom hodně pohybuje  ví přesně do čeho jde na rozdíl odemě, za další pro někoho ty peníze nejsou třeba nic moc ztráta v případě že by to nebylo ono, eventuálně má třeba i nějakého sponzora. Jenže pro mě je to hodně peněz, dlouho jsem na tu motorku šetřil a vím že  je to první a poslední solidní mašina ,kterou jsem si koupil a nestydím se za to.
Navíc, vzhledem k tomu, že dělám ve strojírenství na první pohled vidím, že ta cena za kterou je to k mání je naprosto nesmyslná.
Já nejsem z těch co využívají ostatní, ale taky ty prachy ne.eru, ale to asi nikdo z nás, že. a11 

Mimochodem, kdybych si jí třeba i pořídil a někdo by tu řešil to co teď já, klidně mu nabídnu ať se přijede svézt. S tím nemám problém, naopak bych tomu rozuměl.

Dam ti k dispozici obe spojky, budes to mit ulehcene o ten napad a vymejsleni.....obe vyrobis a pak to spocitame? Jako odmenu ber to ze se se spojkou muzes seznamit treba hned.

#1835 14.01.2017 23:47:43

Maloch2
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

xfany:
Ale no tak. Proč mě vždycky musí někdo chytit za slovo.Je jasný, že vyrábět jeden kus je nesmysl. Všichni víme, že díly na naše motorový lásky jsou předražený. Nedají se snadno vyrobit ani nahradit. Je to byznys jako prase a proč?, protože jsme závisláci, není to nezbytný k životu ale zábava, nadstandard, tak proč ho někomu nezaplatit? Jsem kuřák a když bude krabička stát dvě kila, koupím si jí stejně, a oni to moc dobře vědí.
S dílama je to stejný. Ty fabriky nežijou z prodeje celých motocyklů, to je nezajímavý, ale z prodeje náhradních dílů.
Např. pístní sada, která vyjde řekněme na 6000,- bude mít v sérii výrobní náklad tak do pětikila a to si myslím, že jsem ještě hodně opatrnej, CNC páčky, který stojej 2500,- za kus, tak těch ta mašina vyplivne odhadem tak 10-15 ks za hodinu a ten barevnej Elox navrchu co tomu dává tu příchuť něčeho kosmickýho je v tom množství halířová položka. Takhle by se dalo pokračovat- ojnice ,kolečka, naprosto běžný díly, který jsou už dávno technologicky zvládnutý ale ten výrobce to nadimenzuje tak , aby jsme byli nuceni ty díly nakoupit a můžeme se s údržbou stavět třeba na hlavu a mazat tím nejlepším co je a stejně nám to nepomůže.
Myslím si , že až se objeví nějaký konkurenční výrobce, mohla by ta cena klesnout, ale o moc to nebude když to závisláci jako mi nakupujou i za tuhle cenu.
A jestli si to někde vyzkouším a zalíbí se mi to, tak to taky stejně nakonec koupím. hmm 

#1836 15.01.2017 00:26:50

Ale no tak, proc odbocujes? Taky nejak museli zacit a to vyrobkem jednoho kusu.....ani jednu spojku si nemel v ruce nemas poneti co a jak funguje a k cemu ti to muze bejt ale s pozice kluka ve strojirenstvi je to predrazeny lol 
Ano je....jako cesky cesnek ten jen zasadis a roste....pak stoji 260 kc kg.

#1837 15.01.2017 07:10:56

xfany napsal(a):

Ano je....jako cesky cesnek ten jen zasadis a roste....pak stoji 260 kc kg.

Musis do lidlu ano  lol 

Maloch, jako omacky tolik, ze usetrim za obed  ano 
Jeden zavodnik rekne, ze rekluse parada, druhy zavodnik stejnyho levelu rekne, ze mu vic sedne klasicka spojka ....
Nemudruj, nechapu, kdyz mas teoreticky na cigara za 200, proc resis par tisic za reklus, kterou muzes s minimalni ztratou prodat.

#1838 15.01.2017 07:47:17

Maloch2
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Janek:
Máte úplnou pravdu, není o čem.
Já se jenom vždycky rozčílím, protože dodáváme díly do automobilovýho průmyslu a vím za kolik se to od těch kooperantů nakupuje, takže, když potom vidím tu konečnou sumu, tak bych bl.l.  a31  smile 

PS.: Zásadní byl ten nápad, jinak  na tý spojce není vůbec nic zvláštního ani nevyrobitelnýho, ale je to náročnější na rozmanitost technologií, to je pravda.

Tohle jste viděli?  https://www.youtube.com/watch?v=RnIvhlKT7SY

Editoval Maloch2 (15.01.2017 08:05:47)

#1839 15.01.2017 09:58:17

PS.: Zásadní byl ten nápad, jinak  na tý spojce není vůbec nic zvláštního ani nevyrobitelnýho, ale je to náročnější na rozmanitost technologií, to je pravda.

To ja souhlasila.....ale je to tak jednoduche ze ty to proste nevyrobis.

#1840 15.01.2017 18:18:04

Maloch2
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

xfany:

Nevyrobím, netvrdil jsem že ano. Pouze jsem konstatoval, že tam nevidím žádnou výrobní záludnost, protože se trochu pohybuju v konstrukci a technologi i když jinačí, ale trošku nějakou představu co se dá nebo nedá přecijenom mám.
Takovej telefon ve stejný cenový hladině bude na výrobu stokrát náročnější, když to vezmeš od jednotlivých součástek a číňan ho udělá za polovinu a ještě vydělá.
Ale to jsme se dostali někam co sem vlastně vůbec nepatří.
Nechci to rozebírat a jestli na to máš jinej názor, tak je to tvé svaté právo. Třeba se pletu já, co by ne , je to přeci diskusní fórum ne?
Spíš by mě zajímalo jestli už ten maník odhalil závadu, nebo opravdu čeká na to jaro smile 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů