INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
KTM Freeride 350
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nové Osinalice
- Motorka: Freeride 250R 2015
- Věk: 41
0 0
Re: KTM Freeride 350
No jo, asi mi nic jiného nezbyde. Potíž je v tom, že nikoho neznám kdo to má. Myslel jsem jestli tu není někdo kdo to aktuálně má, nebo někdo, kdo má dlouhodobější zkušenost.
kamikazor napsal(a):AJP FANS CZ:
Ampéry mám na háku, tam skoro žádný proud neteče Jen těch 12kV kope, stejně jako paralyzér 
Hlavne je to detinska picovina. Prasklou / vadnou fajfku poznas nejvic prave ve vlhku, ale to staci i kdyz je jen spatne utesnena nebo mas zacpany odtok v hlave .... nebude to delat za sucha na skocich. Jestli nemas v okoli ovy nikoho sikovnyho, komu bys to sveril, tak je mi to líto. Cekat s odstranenim zavady na jaro je mazec
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Tady ty články jsem četl až do konce a nejsem z toho moudrej z toho důvodu, že je to tak 50/50 co se týká jestli jo nebo ne, další zase že je lepší na motokros a na pole, další že na hard a do roklí(to jsem já) a potom taky, že když to není Z-start tak se to dost sere. Tak nevím, kdybych si ji tak mohl na pár dní někde půjčit ,to by byl ideální stav, jenže to se asi nestane.
- kamikazor
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM Freeride 250
0 0
Janek:
Zrovna letos mi čekání na jaro nevadí, jdu za chvíli na meniskus kolene  Dík ale za tipy s fajfkou a hlavou. Podivné je, že se to za mokra takhle hodně změnilo k horšímu. Už si přesně nepamatuju, jestli mi to předtím dělalo za sucha. Vím, že bylo teplo, ale sucho potvrdit nemůžu. Zkusím to sledovat.
Editoval kamikazor (14.01.2017 08:11:37)
Maloch2 napsal(a):Tady ty články jsem četl až do konce a nejsem z toho moudrej z toho důvodu, že je to tak 50/50 co se týká jestli jo nebo ne, další zase že je lepší na motokros a na pole, další že na hard a do roklí(to jsem já) a potom taky, že když to není Z-start tak se to dost sere. Tak nevím, kdybych si ji tak mohl na pár dní někde půjčit ,to by byl ideální stav, jenže to se asi nestane.
https://motorky.bazos.cz/inzerat/695714 … ekluse.php
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
xfany napsal(a):Maloch2 napsal(a):Tady ty články jsem četl až do konce a nejsem z toho moudrej z toho důvodu, že je to tak 50/50 co se týká jestli jo nebo ne, další zase že je lepší na motokros a na pole, další že na hard a do roklí(to jsem já) a potom taky, že když to není Z-start tak se to dost sere. Tak nevím, kdybych si ji tak mohl na pár dní někde půjčit ,to by byl ideální stav, jenže to se asi nestane.
https://motorky.bazos.cz/inzerat/695714 … ekluse.php
Vím i o tom inzerátu, ale furt je to dost, abych potom zjistil, že mi to nevyhovuje. Zase na druhou stranu, prodat by šla asi vždycky. Taky ještě nevím jestli zrovna tahle pasuje do Fr 250
Editoval Maloch2 (14.01.2017 17:58:32)
Maloch2:
svezt se na cizi motorce s rekluse te muze klidne bezduvodne odradit, kdyz to bude mit nastaveny jak to vyhovuje majiteli ... muze to byt nastaveny v rozmezi od tazení gumy od trenek po delova koule .
- MotoDriver
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mechov
- Motorka: 250f
- Věk: 40 a víc
- Tel: mám
13 0
Maloch2:
kdybych si ji tak mohl na pár dní někde půjčit ,to by byl ideální stav
To by bylo nejlepší. Na Free to asi nikdo mít nebude,ale na exc nebo jiným enduru by to mohl někdo mít a na vyzkoušení jak to funguje by to mohlo stačit.
Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak.
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Jarynn napsal(a):Hoši vy by jste to chteli mit fakt jednoduche. Na zlatem pidnose,pod rypacek,zadne riziko . At si spali prsty nekdo jiny ze?
Vůbec ne, ale někdo kdo se v tom hodně pohybuje ví přesně do čeho jde na rozdíl odemě, za další pro někoho ty peníze nejsou třeba nic moc ztráta v případě že by to nebylo ono, eventuálně má třeba i nějakého sponzora. Jenže pro mě je to hodně peněz, dlouho jsem na tu motorku šetřil a vím že je to první a poslední solidní mašina ,kterou jsem si koupil a nestydím se za to. Navíc, vzhledem k tomu, že dělám ve strojírenství na první pohled vidím, že ta cena za kterou je to k mání je naprosto nesmyslná. Já nejsem z těch co využívají ostatní, ale taky ty prachy ne.eru, ale to asi nikdo z nás, že.
Mimochodem, kdybych si jí třeba i pořídil a někdo by tu řešil to co teď já, klidně mu nabídnu ať se přijede svézt. S tím nemám problém, naopak bych tomu rozuměl.
Editoval Maloch2 (14.01.2017 18:41:49)
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Jarynn napsal(a):Maloch2:
Jasne svezt se je fajn,alespon pak tusis co a jak ale jak ctu pujcit na par dni tak by me jeblo. Jako ze ti ji obchodnik pujci,najedes 3 mth a pak mu ji vratis bez ztraty jako ze ne,sorry byla to mylka to by me jeblo...
No to samozřejmě ne, to chápu i já. Pochopitelně, to byl jenom nápad v ideálním případě, ale kdo ví , líná huba holý neštěstí. Někdo s tím třeba závodí, třeba sezónu co sezónu dává novou, třeba má ty starý v regálu, třeba z 250EXC pasuje i do Fr, třeba nějaký dealer má erární Rekluse a tu možnost nabídne, co já vím...
Maloch2 napsal(a):Jarynn napsal(a):Hoši vy by jste to chteli mit fakt jednoduche. Na zlatem pidnose,pod rypacek,zadne riziko . At si spali prsty nekdo jiny ze?
Vůbec ne, ale někdo kdo se v tom hodně pohybuje ví přesně do čeho jde na rozdíl odemě, za další pro někoho ty peníze nejsou třeba nic moc ztráta v případě že by to nebylo ono, eventuálně má třeba i nějakého sponzora. Jenže pro mě je to hodně peněz, dlouho jsem na tu motorku šetřil a vím že je to první a poslední solidní mašina ,kterou jsem si koupil a nestydím se za to. Navíc, vzhledem k tomu, že dělám ve strojírenství na první pohled vidím, že ta cena za kterou je to k mání je naprosto nesmyslná. Já nejsem z těch co využívají ostatní, ale taky ty prachy ne.eru, ale to asi nikdo z nás, že.
Mimochodem, kdybych si jí třeba i pořídil a někdo by tu řešil to co teď já, klidně mu nabídnu ať se přijede svézt. S tím nemám problém, naopak bych tomu rozuměl.
Dam ti k dispozici obe spojky, budes to mit ulehcene o ten napad a vymejsleni.....obe vyrobis a pak to spocitame? Jako odmenu ber to ze se se spojkou muzes seznamit treba hned.
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
xfany: Ale no tak. Proč mě vždycky musí někdo chytit za slovo.Je jasný, že vyrábět jeden kus je nesmysl. Všichni víme, že díly na naše motorový lásky jsou předražený. Nedají se snadno vyrobit ani nahradit. Je to byznys jako prase a proč?, protože jsme závisláci, není to nezbytný k životu ale zábava, nadstandard, tak proč ho někomu nezaplatit? Jsem kuřák a když bude krabička stát dvě kila, koupím si jí stejně, a oni to moc dobře vědí. S dílama je to stejný. Ty fabriky nežijou z prodeje celých motocyklů, to je nezajímavý, ale z prodeje náhradních dílů. Např. pístní sada, která vyjde řekněme na 6000,- bude mít v sérii výrobní náklad tak do pětikila a to si myslím, že jsem ještě hodně opatrnej, CNC páčky, který stojej 2500,- za kus, tak těch ta mašina vyplivne odhadem tak 10-15 ks za hodinu a ten barevnej Elox navrchu co tomu dává tu příchuť něčeho kosmickýho je v tom množství halířová položka. Takhle by se dalo pokračovat- ojnice ,kolečka, naprosto běžný díly, který jsou už dávno technologicky zvládnutý ale ten výrobce to nadimenzuje tak , aby jsme byli nuceni ty díly nakoupit a můžeme se s údržbou stavět třeba na hlavu a mazat tím nejlepším co je a stejně nám to nepomůže. Myslím si , že až se objeví nějaký konkurenční výrobce, mohla by ta cena klesnout, ale o moc to nebude když to závisláci jako mi nakupujou i za tuhle cenu. A jestli si to někde vyzkouším a zalíbí se mi to, tak to taky stejně nakonec koupím.
Ale no tak, proc odbocujes? Taky nejak museli zacit a to vyrobkem jednoho kusu.....ani jednu spojku si nemel v ruce nemas poneti co a jak funguje a k cemu ti to muze bejt ale s pozice kluka ve strojirenstvi je to predrazeny Ano je....jako cesky cesnek ten jen zasadis a roste....pak stoji 260 kc kg.
xfany napsal(a):Ano je....jako cesky cesnek ten jen zasadis a roste....pak stoji 260 kc kg.
Musis do lidlu
Maloch, jako omacky tolik, ze usetrim za obed Jeden zavodnik rekne, ze rekluse parada, druhy zavodnik stejnyho levelu rekne, ze mu vic sedne klasicka spojka .... Nemudruj, nechapu, kdyz mas teoreticky na cigara za 200, proc resis par tisic za reklus, kterou muzes s minimalni ztratou prodat.
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Janek: Máte úplnou pravdu, není o čem. Já se jenom vždycky rozčílím, protože dodáváme díly do automobilovýho průmyslu a vím za kolik se to od těch kooperantů nakupuje, takže, když potom vidím tu konečnou sumu, tak bych bl.l.
PS.: Zásadní byl ten nápad, jinak na tý spojce není vůbec nic zvláštního ani nevyrobitelnýho, ale je to náročnější na rozmanitost technologií, to je pravda.
Tohle jste viděli? https://www.youtube.com/watch?v=RnIvhlKT7SY
Editoval Maloch2 (15.01.2017 08:05:47)
PS.: Zásadní byl ten nápad, jinak na tý spojce není vůbec nic zvláštního ani nevyrobitelnýho, ale je to náročnější na rozmanitost technologií, to je pravda.
To ja souhlasila.....ale je to tak jednoduche ze ty to proste nevyrobis.
- Maloch2
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
xfany:
Nevyrobím, netvrdil jsem že ano. Pouze jsem konstatoval, že tam nevidím žádnou výrobní záludnost, protože se trochu pohybuju v konstrukci a technologi i když jinačí, ale trošku nějakou představu co se dá nebo nedá přecijenom mám. Takovej telefon ve stejný cenový hladině bude na výrobu stokrát náročnější, když to vezmeš od jednotlivých součástek a číňan ho udělá za polovinu a ještě vydělá. Ale to jsme se dostali někam co sem vlastně vůbec nepatří. Nechci to rozebírat a jestli na to máš jinej názor, tak je to tvé svaté právo. Třeba se pletu já, co by ne , je to přeci diskusní fórum ne? Spíš by mě zajímalo jestli už ten maník odhalil závadu, nebo opravdu čeká na to jaro
|