INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Olej do benzinu u 2T endur
Re: Olej do benzinu u 2T endur
Kazdy si za to muze sam. Kouka na internetu na nejlevnejsi nabidku-autorizovani a velci prodejci jou podle nich zlodeji, neb ja sehnal od franty pochcalpadla z horni dolni o xy levneji.
Kazdem dobre tak-v dnesni dobe uz malo kdo chce platt za kvaltu a cumi jen na cenu.
Akce Globus na sunku za 89kc/kg =prodej na tuny obsah masa 8% Sunka od kosti 190kc/kg=prodej na kila max obsah masa <90%
- curcab
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 250 EXC
- Věk: 33
0 0
mikagen napsal(a):Kazdy si za to muze sam. Kouka na internetu na nejlevnejsi nabidku-autorizovani a velci prodejci jou podle nich zlodeji, neb ja sehnal od franty pochcalpadla z horni dolni o xy levneji.
Kazdem dobre tak-v dnesni dobe uz malo kdo chce platt za kvaltu a cumi jen na cenu.
Akce Globus na sunku za 89kc/kg =prodej na tuny obsah masa 8% Sunka od kosti 190kc/kg=prodej na kila max obsah masa <90%
Máš pravdu , dneska je pro větsinu lidí duležitější cena jak kvalita , ale kde vzít tu jistotu, že zrovna velcí prodejci nejsou právě ti co ti prodají pančovaný olej nebo cokoliv. Poslední dobou spíš důvěřuji menším obchodníkům a prodejcům kteří mají zboží přímo od výrobce, nebo mají nějaký kameny obchod a vím že jim to můžu případně reklamovat osobně. A ceny jsou zlatý střed. Každopádně jistota není nikde, snad jen přímo u výrobce.
i pád na držku je pohyb vpřed.
curcab:
Beru to z vlastni osobni zkusenosti. Velci prodejci jsou pod daleko vetsim drobnohledem a vetsinou si nemohou dovolit negativni publicitu. Hned by se to rozmazlo v mediich a je po bussinesu, navic jak sam pises, jejich obraty jsou tak velke, ze berou vetsinu naprimo u vyrobce.
- jojkoz
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300 2010
1 0
Robime sice s inym strojnym tovarom ale bohuzial skusenosti su take ze ani velke firmy nie su zdaleka zarukou.
To je problem dnesnej doby - clovek by si castokrat priplatil za kvalitnu vec - ale dneska nema absolutne ziadnu istotu, ze to co je drahsie je kvalitnejsie.
V drvivej vacsine nakupi ten isty smejd len za ovela vacsi zisk pre predajcu ....
jojkoz:
Castecne s tebou souhlasim, obcas se ale stale vyplati si priplatit. Bohuzel trend dnesnich konzumentu dohnal (ve spouste pripadech) dodavatelr i vyrobce valit jen dle ceny nikoliv kvality, bohuzel na to doplaci par serioznich vyrobcu, kteri v zaplave konkurencnich vyrobku z polska a chiny vypadaji jako zlodeji.
Posledni zkusenost: Autopotahy, ktere by mely cca pasovat na moji Octavii 2-dodavatel nejmenovny prekupnik s Polskem cena pro konecneho spotrebitele 1000kc. Kvalita strasna-kompatibilita velmi slaba-prodavaji jich tisice. Cesky vyrobce-rucni prace, original materialy jako na origo sedackach cena 3500kc Dnes jsem je nandal a opravdu parada-vse dotazene do detailu a to jako detaily (ski vak, otvory na zadni kapsy...) Zqse jsem byl potesen kvalitou ceskych remeslniku (v tomto pripade svadlen) ale jak bud jejich kvalitni vyrobek konkurenceschopny se srackou, ale 3x lenejsi.
Ja verim, ze ano :-)
Souhlasim, ale mohou si za to lidi sami. Ja delam brandzi MDA. Jedoduchy priklad: Pred 15-ti lety kazdy kupoval,pracku tetramat, sala 15tkc prumerna mzda byla cca 3,7tkc= 4x prumerny plat, a vydrzela by dodnes =15let. Dnes prumerna mzda vice jak 20 tkc a nejcastejsi otazkumco slysim, vydrzi mi ta pracka jako tenkrat 15let? Uz jsem imuni a reknu jim, kupte si Miele za 60tkc a ano vydrzi a jeste usetrite jednu mesicni vyplatu na praci prasek na tech 15 let
Diky klesajici cene vseho je i prani vyrobcu, aby zivotnost byla omezena.
mikagen napsal(a):Souhlasim, ale mohou si za to lidi sami. Ja delam brandzi MDA. Jedoduchy priklad: Pred 15-ti lety kazdy kupoval,pracku tetramat, sala 15tkc prumerna mzda byla cca 3,7tkc= 4x prumerny plat, a vydrzela by dodnes =15let. Dnes prumerna mzda vice jak 20 tkc a nejcastejsi otazkumco slysim, vydrzi mi ta pracka jako tenkrat 15let? Uz jsem imuni a reknu jim, kupte si Miele za 60tkc a ano vydrzi a jeste usetrite jednu mesicni vyplatu na praci prasek na tech 15 let
Automotive. Jedna spolecnost vyvijelamvstrikovaci cerpadlo na naftu pro jednoho vyrobce. po testech jim bylo vraceno, at to udelaji na zivotnost max 200 tkm. co vice dodat...
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
- Věk: už veterán
- Tel: asi 100x deně :-(
1 0
Já osobně teda myslím, že u těch moto olejů to tak horký nebude. Ono na nich se už lecos dá poznat už jen podle barvy a to pančování je z toho důvodu složitější. A hlavně to není úplně tak žhavej artikl, narozdíl od olejů do aut, kde se toho točí kvanta a při ceně oleje long life je to dobrej kšeft (kurevsky předražený oleje). Každopádně je to hustý, jak se s tím frajeři nemazaly, stáčírna jak u Paramo v Pardubicích.
umím prd, ale strašně mě to baví 
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
kornout:
To je jen tvůj hrubý omyl ,že něco poznáš podle barvy,tak možná na jakou barvu to nabarvili ,to je tak vše.
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Jarynn napsal(a):kornout:
To je jen tvůj hrubý omyl ,že něco poznáš podle barvy,tak možná na jakou barvu to nabarvili ,to je tak vše.
Tak záleží jakej maj základ, a ty levný jsou většinou hnědý a z toho už třeba průzračný červený neuděláš. Nevím, zas to ale pro ně musí mít smysl a to kvůli pár korunám dělat nemohou. Musej dát levnej olej za 100kč a prodat tak za 3 kila, i to balení a distribuce stojí prachy. Oni potřebují rychle vydělat prachy, né dlouho a pomalu.
kornout napsal(a):Jarynn napsal(a):kornout:
Tak záleží jakej maj základ, a ty levný jsou většinou hnědý a z toho už třeba průzračný červený neuděláš. Nevím, zas to ale pro ně musí mít smysl a to kvůli pár korunám dělat nemohou. Musej dát levnej olej za 100kč a prodat tak za 3 kila, i to balení a distribuce stojí prachy. Oni potřebují rychle vydělat prachy, né dlouho a pomalu.
Ty levny jsou hnedy protoze jsou recyklovany......nektera firma to prizna na obalu nektera az v technickem listu.
- sykator
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda 450 CRF, KTM 250 EXC
- Věk: 28
2 0
motohellrider napsal(a):mikagen napsal(a):Souhlasim, ale mohou si za to lidi sami. Ja delam brandzi MDA. Jedoduchy priklad: Pred 15-ti lety kazdy kupoval,pracku tetramat, sala 15tkc prumerna mzda byla cca 3,7tkc= 4x prumerny plat, a vydrzela by dodnes =15let. Dnes prumerna mzda vice jak 20 tkc a nejcastejsi otazkumco slysim, vydrzi mi ta pracka jako tenkrat 15let? Uz jsem imuni a reknu jim, kupte si Miele za 60tkc a ano vydrzi a jeste usetrite jednu mesicni vyplatu na praci prasek na tech 15 let
Automotive. Jedna spolecnost vyvijelamvstrikovaci cerpadlo na naftu pro jednoho vyrobce. po testech jim bylo vraceno, at to udelaji na zivotnost max 200 tkm. co vice dodat...
Sám pracuju v automotive takže naprostý souhlas!
- GG300
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: BXT 300
- Věk: 55+
3 0
kornout napsal(a):Já osobně teda myslím, že u těch moto olejů to tak horký nebude. Ono na nich se už lecos dá poznat už jen podle barvy a to pančování je z toho důvodu složitější. A hlavně to není úplně tak žhavej artikl, narozdíl od olejů do aut, kde se toho točí kvanta a při ceně oleje long life je to dobrej kšeft (kurevsky předražený oleje). Každopádně je to hustý, jak se s tím frajeři nemazaly, stáčírna jak u Paramo v Pardubicích.
?Myslíš, že Paramo je pouze stáčírna?
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
GG300 napsal(a):kornout napsal(a):Já osobně teda myslím, že u těch moto olejů to tak horký nebude. Ono na nich se už lecos dá poznat už jen podle barvy a to pančování je z toho důvodu složitější. A hlavně to není úplně tak žhavej artikl, narozdíl od olejů do aut, kde se toho točí kvanta a při ceně oleje long life je to dobrej kšeft (kurevsky předražený oleje). Každopádně je to hustý, jak se s tím frajeři nemazaly, stáčírna jak u Paramo v Pardubicích.
?Myslíš, že Paramo je pouze stáčírna?
Si mě blbě pochopil, myslel jsem jak to jedou ve velkým, né že paramo je pouze stáčírna.
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Xfunny2 napsal(a):kornout napsal(a):Jarynn napsal(a):kornout:
Ty levny jsou hnedy protoze jsou recyklovany......nektera firma to prizna na obalu nektera az v technickem listu.
Vím co myslíš, používáme převodové recykláty do strojů. Nicméně třeba ten motul co liju já, tak ten podle mě obarvením obyč. oleje už takto krásně světlý a čirý nebude.
- Joe
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM SX 125
0 0
Jezdil jsem Castrol, už přesně nevím který ale po přidření motoru mi v servisu řekli ať castrol vyměním za něco lepšího, řekli mi 3 oleje který jsou podle nich dobrý. Od té doby motul 800 a spokojenost
|