INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Servis DR 350
- Honza
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: v lese mezi Pv, Bk a Vy
- Motorka: DRZ 400S (07')
- Věk: 35
14 0
Re: Servis DR 350
Pepr:
čemu na tom nerozumíš, narveš do válce provaz, stlačíš to klikou tj. píst to přimáčkne na ventily => sou zapřený o ten provaz a ty se můžeš opřít do pružiny a vyjmout ty pojistky a sundat pružiny, vyměníš gufero a dáš vše zpět a hotová práca
Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují. T.A.Edison
- Pepr
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Slovensko, Holíč
- Motorka: Suzuki DR650se
- Věk: 25
1 0
Wenca24:
Suchman pisal ze ked das dole vyfukovy svod tak na otvorenom ventile by si mal vidiet pripaleny olej , ja som to dnes pozeral a nezdalo sa mi ze by tam bol pripaleny nejaky olej ale zase je pravda ze niesom odornik.
chlapi uz som bol odhodlany dneska to na 100 % rozhodit ale nakoniec som si to naposlednu chvilu rozmyslel, netrufam si na to , nebol by tu niekto ochotny mi s tym pomoct ? Kludne pridem (ked to nebude velmi daleko) , doveziem cely motor, velmi rad s niekym pokecam o motorkach , podakujem , zaplatim a odidem PS: gufera a tesnenie pod hlavu mam objednane od gelnara,predpokladam ze v pondelok alebo v utorok by to mohlo prist
- lacerta82
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: DR 350
- Věk: cítím se na 18,ale tělo tomu nevěří
0 0
to Pepr: tož to bychom se určitě ze sallym dojeli kouknout a pokecat .šak uvidíš co ViTTek
nezáleží co se naučíš,smrt si tě vždycky najde.
- ViTTek
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: SeveroVýchod
- Motorka: TT 600S
- Věk: 37
- Tel: 731 587 67nula
- Web
0 0
Jo, je to tam jak píše lacerta82. Je to cca 230km, což je dost. Přes týden chodím normálně do práce a jsem doma až po čtvrté, ale víkendy jsou v poho. Záleží na domluvě.
Editoval ViTTek (27.11.2010 20:12:53)
Pojedeme zkratkou... 
- Pepr
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
ViTTek:
takze lepsi cez vikend asi, ja musim it aj tuto sobotu do prace ale robim max do 11 , to znamena ze keby o pul 12 vyrazim tak kolem 14 hodiny by som tam mohol byt , bolo by to mozne ?
Editoval Pepr (27.11.2010 20:15:36)
- Pepr
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
ViTTek:
4.12. 2010 , teda dalo by sa aj cez tyzden , zalezi na tebe ci by sa ti chcelo
- ViTTek
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
0 0
Pepr:
Ok zatím nemám myslím nic v plánu. Přes týden je to horší - né že by se mi nechtělo, ale může se stát v práci nějaká nahodilá událost a já dorazim kdo ví kdy.
Pojedeme zkratkou... 
- geloš
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Africa Twin 650, Husaberg 450
- Věk: 47
1 0
Nazdar chlapi, právě jsme dělali repasi hlavy DR 350, jestli nebude v pondělí velký fofr, hodím sem fotky jak vypadá originální svěrka na ventily od Suzuki, hlavu mám ještě v regále. Jestli můžu, přidal bych pár poznámek. - zkuste přesněji uvést spotřebu oleje, 2-3 dcl na 1000 km je celkem v normě, při ježdění v extrémním terénu i více - pokud motor viditelně bíle kouří jedná se už o stav těsně před smrtí - koukat kanálem na výfukové ventily nic neprozradí, karbon jde do výfuku vždy, ať už přes kroužky nebo přes gufera, naopak karbon na talířcích sacích ventilů prozrazuje úník oleje okolo vodítka ventilu - než vytáhnete ventily z hlavy, zkontrolujte těsnost ventilů v sedlech, nalít benzín do kanálu a sledovat průsak do spalovacího prostoru - po rozložení zhlédněte stykové plochy sedlo - ventil, výborně pomůže lupa, určitě aspoň lehce začistěte jemnou brusnou pastou, hlavně výfukové ventily mají obvykle dost vypálený povrch, ideální je zapracovat frézama a upravit geometrii sedel - zakývaním ventilem ve vodítku zjistíte opotřebení vodítka, normálně ventil kýve +/- 1 mm - odstraňte karbon ze spalovacího prostoru, i když je DR 4-takt, vždy se ho tam dost usadí - při zpětné montáži pružin, ventilů a klínků pracujte v čistém, přehledném prostoru, je to práce pro šikovné zlodějské prsty, když se někdy nezadařilo, hledali jsme i hodinu spadlý drobný klínek Přeju hodně zdaru při práci, kdyby jste jeli na Severní Moravu, zavolejte a klidně se stavte za mnou do Opavy. Geloš
- ViTTek
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
0 0
Pepr:
Dobrá dohodnuto. Když tak piš SZ.
Editoval ViTTek (27.11.2010 20:34:49)
Pojedeme zkratkou... 
- Pepr
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
geloš: mam tam druhy tachometer z xtcky , ale na origo je ktory mi k tomu byvali majitel dal tiez je tusim nieco okolo 18000
- geloš
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Africa Twin 650, Husaberg 450
- Věk: 47
1 0
Pepr: Ještě bych doplnil k předchozímu, když už je dole hlava, je dobré kouknout i na válec, píst a kroužky.
|