Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Studené starty DR350

#1 19.06.2010 19:45:11

Studené starty DR350

Nazdar,

mám problém při startování DR za studena. Za tepla chytá dobře.

Mám jí krátce, a moc jsem toho nenajezdil. Když jsem ji bral majitel mi říkal postup startování: Bez klíčku, se sytičem třikrát prokopnout, a pak bez sytiče s klíčkem a na poprvé max podruhé by měla chytit....a taky že mu vždycky chytla

Dovezl jsem jí domů moc se jí nechtělo ale po 5 min chytla.

Na druhý den nic, ani roztlačit. Další den v pohodě, pak zas nic....Zjistil jsem že byla svíčka v pytli a házela jiskru jak se jí chtělo....vyměnil jsem svíčku a vyčistil karbec (nechal nastavená jak byl) a začla chytat v pohodě. Ne vždy poprvé ale max po třetím cyklu chytla

Před 14 dnama jsem byl jezdit naposled. V pátek a sobotu, a vždy chytla po prvním cyklu, pohoda.

Dneska ji vytáhnu že jí nastartuju a zase nic. Asi 10 minut to zkouším....vždycky stejným cyklem...a úplně bez snahy. Vytáhnu svíčku a je černá a vlhká....očistím ocelovým kartáčem strčím zpět...zkouším jiskru, háže v pohodě...už jsem nezkoušel startovat neb jsem sundal nádrž

Tak a čím by to mohlo být? Je třeba seřídit karbec? a jak? nebo co ještě zkontrolovat? jak jí mám startovat?

Díky moc za rady, snad pomůžou

#2 19.06.2010 21:09:34

Wenca24
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Jeseník
Motorka: Transalp, Konopnice
0 0

Re: Studené starty DR350

Zkus vypustit karbec a nech ji at si cucne cerstvej benzin z nadrze...
ja kdyz vim ze dlouho nepojedu, prepnu kohout na off a necham spalit benzin co je v karbecu(zvetrava tam). Na cerstvej to pak chyta lip wink 

#3 19.06.2010 22:56:53

Pitr
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Valachia
Motorka: KTM 525 EXC
Věk: 36
Web
6 0

monin:

Zdar měl jsem stejny problém ale vyměna svíčky dělá hodně. NGK stojí za hovno(na této motorce) ja ji mám převrtanou tak seštelování je alchimije. Ale po skušenostech co trochu mám tak si myslím, že mi to jde. Svice nová Denso označení dodám cena cca 100,-.  350 s origo kabcem už jsem tady psal někomu musíš si to najít spodní šroub cca 1,5 až 2 otáčky vyšroubovat (musíš odskoušet).Při startování, jakmile ti vypne dekompres tak ještě kousek pootoč ale né moc pak vrať statovačku nahoru a šlápni. Tak todělám já a funguje to, skus a uvidíš.  Napiš jestli se povedlo cool 

Je třeba vyzkoušet všechno

#4 26.06.2010 14:19:38

Tak už to jede....teda ne ještě v polních podmínkách ale na stojanu startuje na první šup....a za vše může kapička vody v karburátoru, zacpala trysku

#5 26.06.2010 17:31:32

jirka550
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Janovice, okr. NJ
Motorka: Sůza DR350S
Věk: 20
0 0

čau, já mám taky poslední dobou problémy s DR350S 1991, minulý rok jezdila a startovala úplně bez jediného problému, ale tento rok a posldní dobou čím dál častěji nechce startovat, zjistil jsem že mám dost černou svíčku a problém bude asi ve směsi (prosím jestli je tady nějaký návod na seštelování tak mi prosím hodte odkaz ja jsem ho tady nenašel dík), ale já jsem s karbcem nic nedělal a poslední dobou už mi ani svíčky sem tam (zkoušel jsem jich víc) nehažou jiskry (je možné aby všechny odešly a nehazely? nebo bude něco v elektrice?) ale po čase (třeba druhý den) to chytne nebo někdy shodím sedlo a pohýbu s těma drátama od cdi a indučky ale tam taky není nic vidět. Když už chytné tak běži na sytič a pochvíli třeba sama zhasne, ale většinou když už chytne tak se zahřeje  a jede, pak už i startuje v pohodě, ale zdá se mi, že jede nějak málo a nechce do otáček, minulý rok jela jako drak, půjčoval jsem ji i známemu co ma DR aby mi řekl jak na tom je jestli už jsem si na ni nezvykl a říkal že je to bída jako hrom. jenom bych chtěl ještě dodat že jsem s motorkou více méně nic nedělal (jenom výměna spojky) takže fakt nevím kde je zakopaný pes, že jezdí jak se jí chce. předem dík za jakoukoliv radu.

tak jsem zhodil fajku a neházalo to jiskru ani tak, takže to je asi někde v elektrice sad

Editoval jirka550 (26.06.2010 18:49:43)

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů