Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

GAS GAS EC 300

#861 21.07.2015 17:31:08

Re: GAS GAS EC 300

radar - máš SZ

#862 21.07.2015 19:06:40

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: gasííík
3 0

Filip - SANDOKAAN napsal(a):

Informace o současné situaci ve společnosti GASGAS
Tradiční výrobce sportovních motocyklů GASGAS se na začátku roku ocitl ve složité ekonomické
situaci, na kterou reagoval přerušením výroby s cílem provést co nejrychlejší restrukturalizaci
podniku.
Bohužel doposud nedošlo k dohodě mezi akcionáři a bankou o způsobu provedení restrukturalizace
společnosti a to ani do konce období, kdy GasGas byl režimu ochrany před věřiteli. Tento režim
skončil k 15/5/2015.
V pondělí následovalo vyhlášení konkurzu a soud musí do 30 dnů určit správce, který převezme řízení
společnosti a zároveň rozhodne, jaké řešení současného stavu bude pro budoucnost podniku
nejpřijatelnější.
Podle našich interních informací a i podle španělského tisku, se správce bude snažit celý podnik
prodat některému z možných investorů. V tuto chvíli již neoficiálně projevilo zájem o převzetí
společnosti GasGas téměř 10 průmyslových společností, investičních skupin i jednotlivých privátních
investorů vesměs z Katalánska.
Vše nasvědčuje tomu, že tento proces je nevyhnutelný a výroba a standardní chod společnosti
nebude zahájen dříve než za několik měsíců.
Nicméně distribuce náhradních dílů po celou dobu funguje naplno . Vývojové odd. a odd. péče o
zákazníky pracují normálně. Modely 2016 jak pro Enduro, tak i pro Trial jsou připraveny do výroby.
Na stávající majitele motocyklů GASGAS by tento stav měl mít minimální dopad. Než bude dokončen
proces převzetí společnosti novým investorem, bude omezena dostupnost nových motocyklů
modelových řad 2016.
Manažeři společnosti, odborný a ekonomický tisk ve Španělsku i místní internetové servery se
shodují, že cesta přes řízený bankrot je nakonec pro GasGas tou nejlepší možností, jak společnost
ozdravit a zbavit ji dluhové zátěže z relativně dávné minulosti, kterou si sebou GasGas vlekl z
období v letech 2005-2009.
Svůj postoj k současné situaci vyjádřili zaměstnanci podniku svérázným způsobem.
Text na baneru nad hlavním vchodem do budovy GasGasu :
GASGAS chce vyrábět, ne zemřít !!

To mas nekolik mesicu stare.. To co nasel strejda je aktualni info...

#863 21.07.2015 19:41:29

Joraell
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Husky TC 250
Věk: 34
3 7

Tohle je aktuální informace.

On Monday morning, the Gas Gas factory press department sent out the following press release:
Dear customers, partners and friends,
We are contacting you with this update regarding the current situation with the company.
As you all know, in recent months the company has gone through several legal proceedings in order to renegotiate the debt and to continue operations. Unfortunately, despite the valiant efforts made to achieve this goal, it has been impossible to reach and finally they have declared to proceed with the liquidation of Gas Gas Motos SA.
In this process, the current management team, the receivers and the council representatives of all employees are working full-throttle to collect all of the necessary information to begin the process of selling the factory and to close the subsequent sale process with potential buyers in the fastest way possible.
The target set by the sale of the production unit is to be able to reactivate the Gas Gas Motos factory in a way that allows us to produce our motorcycles, both enduro and trial, and ensure a solid and sustainable long term viability of the company.
During this stage of the sale process of the production unit, we at Gas Gas will make our utmost efforts to ensure the level of service in the areas of spare parts as well as in the after-sales department in order to avoid penalizing our customers during this period.
From Gas Gas, we convey our sincere thanks for your support during these months and wish to convey our total conviction on the feasibility of satisfactory results during the production unit sale process.
Best regards,
GAS GAS MOTOS S

Nekrmte toho Trolla !

#864 21.07.2015 21:34:50

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

motohellrider:

tak tim padem uz by to mělo byt vyřešené lol  lol  lol 

#865 22.07.2015 00:04:39

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

Joraell:
tak mě zajímá, jak sličná slečna to je? Jestli to bude zajímavá veselka nebo????

#866 31.07.2015 15:31:54

#867 31.07.2015 16:59:55

jirka str.250
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: dlouhá loučka
Motorka: plyn plyn
Věk: 32
Tel: mám
0 20

Husaberg Motor AB:fakt sem zvědavej kdo to koupí .....hlavně at to funguje dál .... a8 

#868 31.07.2015 21:44:39

Kouba
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Montesa Cota 315R, KTM XC-W 250, Honda NTV
Věk: veterán
0 0

"Proto lidé z Gas Gasu svou továrnu ve městě Salt brání před kupci z Rakouska jak mohou. Pro delegaci, která si přijela výrobní prostory prohlídnout, připravilo pár nejvěrnějších zaměstnanců skutečně vřelé uvítání - dvě hromady zapálených pneumatik a figurína oběšence v dresu KTM jsou dostatečně výmluvným signálem. Vedle dveří do vstupní budovy někdo pro jistotu vyvěsil ještě cedule ve dvou jazycích, které sdělují, že tady není domov pro KTM."

Oběšenec v dresu KTM usch 

Budeme držet palce a doufat, že GAS přežije!

#869 09.08.2015 20:37:03

Mám EC 2014 najeto 45 mth a z ničeho nic se mi stalo, že při jízdě jak by v motorce něco přeskočilo, začalo to chrčet jak by upadl nebo někde prasknul výfuk a výkon jak pionýr. Kontroloval jsem koncovku jestli nepraskla trubka třeba, ale nic. Po chvíli to zase přestalo a moto jela jak má. Stává se to nepravidelně tak jednou 2x za vyjetí nádrže...
Nevíte čím to může být? Že by něco povoleného u přívěry, setkali jste se s něčím podobným někdy?

#870 09.08.2015 20:59:30

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

sasaa_:

sundej kdyztak víko privery z prave strany shod kolenoa zkus hýbat s priverou jestli vse chodí jak má....ale pokud to udela jednou za nadrz spis nejakej volnej kontakt?????elektro????

#871 09.08.2015 21:42:56

Vypadá to něco kolem té přívěry, protože to začne mít zvuk jako pincek takový prskavý, nepomůže zdechnout a nakopnout, pomohlo mi třeba na pár vteřín plný plyn na volnoběh, někdy to jakoby přeskočí i za jízdy zpět a zase jede jak má...
Napadlo mě že to sundám a podívám se, ale nejdřív píšu, jestli se to někomu třeba nestalo... mohlo se tam vibracema něco povolit..?

#872 09.08.2015 22:29:45

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: gasííík
3 0

sasaa_ napsal(a):

Vypadá to něco kolem té přívěry, protože to začne mít zvuk jako pincek takový prskavý, nepomůže zdechnout a nakopnout, pomohlo mi třeba na pár vteřín plný plyn na volnoběh, někdy to jakoby přeskočí i za jízdy zpět a zase jede jak má...
Napadlo mě že to sundám a podívám se, ale nejdřív píšu, jestli se to někomu třeba nestalo... mohlo se tam vibracema něco povolit..?

To bude privera, ven a vycistit. Nebo nekde na motokros a dat mu pekneho couda ano 

#873 09.08.2015 22:30:14

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

sasaa_:

na vlonobeh plny plyn neznam...ale asi myslis na neutral ci při vymackle spojce.....

nejspis bude zakarbonovana a proste se kousne v otevrene poloze...proto rikam sundej koleno a ahybej s ní  z boku táhlem(nejlepe povol tahlo a musí chodit volne..pokud bude zadrhavat  tak to rozhod.....

#874 10.08.2015 07:04:53

Filip - SANDOKAAN:

Joo, na neutrál  big_smile  jinak zkusím rozdělat a vyčistit, ale nezdálo se mi to, že by to mohl dělat karbon, navíc liju Bellray si7, ten moc nekarbonuje...

#875 10.08.2015 22:13:59

WoxmenRX
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Červená 350
Věk: 23
0 0

Je to zatuhlá přívěra... taky jsem s tím měl problémy  ne sundej válec a kompletně přívěru vyčisti a když v tom budeš tak vyměň i ložisko to stojí pár korun, pak to funguje  smile 

Rada od zkušenějšího je k nezaplacení.

#876 11.08.2015 06:15:20

Tady jsem našel návod jak to vyčistit bez sundání válce?

https://www.facebook.com/media/set/?set … 450&type=3

#877 11.08.2015 08:52:32

chalka
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Vysočina
Motorka: WR450F
Web
7 0

sasaa_:

A neni lepsi povolit ty 4 srouby, delat to hezky na stole a vycistit to poradne?

#878 11.08.2015 18:05:51

chalka:
4 šroubky, vodu ven, nasazovat potom píst... no nevím...
Nejdřív zkusím dávat větší plyn a jak se to bude stupňovat to zasekávání tak to potom rozdělám smile

#879 11.08.2015 18:41:40

Přívěra jde be z problému vyčistit i bez sundání válce! Jen výfuk musí dolů.

#880 12.08.2015 06:30:28

Bugs
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Vysočina
Motorka: GG 300, XT660X
2 0

Neustále se mi povoluje část tlumiče - označená na obrázku a teče mi tudy olej na kotouč.  ne 

Můžete prosím někdo poradit jak to pořádně utáhnout? Zatím jsem to utahoval pouze rukou s pomocníkem, který mi držel trubku, aby se neprotočila. Po dvou jízdách je to zase volný... Bude potřeba tlumič komplet rozebrat a podržet to něčím zevnitř?

http://www.offmoto.com/domains/offmoto.com/uploads/thumbs/2888_marzzochi.jpg

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů