Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

helma s plexi

#1 21.07.2014 15:34:07

Tomas
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: DHC
Motorka: husaberg fe 501 ,Honda xl600,
Věk: 30
0 0

helma s plexi

Zdarec chci se zeptat jestli mi budou pasovat motokrosové brýle na helmu s výklopným plexi sklem ,sere mě jak mi práší do oči když za někým jedu a chtěl bych vyhodit plexi a místo toho dat motokrosové brýle ale chtěl bych právě vědět jestli to tam bude pasovat,jestli jste to někdo zkoušel a nepasuje tak bych koupil krosovou helmu bohužel ,je to helma taky na kros ale sere mě to že se mlži když začne pršet a v očích furt prach

#2 21.07.2014 15:57:10

Re: helma s plexi

bohužel tě nepotěším. Brýle do spousty helem s plégem klidně dostaneš, ale nemá to smysl. Enduro helmy jsou dělané na cestování ve vyšší rychlosti, při off nasazení pořádně nedýchají a brýle se ti budou mlžit taky. Už se to tady řešilo mockrát. Stačí pohledat v minulosti. Sám jsem v terénu začínal s LS2 s plégem a přemýšlel jak ty, na cestu štít, pak to zvednu a brýle. Nejde to. Všechno co je vždy o velkých kompromisech tě začne časem  srát a dopadneš jak všichni , teda dvě helmy to jistí. Kroska krásně větrá a hlavně, hmotnost se nedá srovnat, teda pokud nemáš nějakou karbonovou, ale to na XT asi ne.

#3 21.07.2014 16:13:09

Tomas
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Ataman:

Tak mi zbývá teda koupit krosovou ,ne to je klasická za tři litry právě jsem myslel ze by to tam šlo ale když se to bude zas mlži tak to nemá cenu ,koupim teda krosovou helmu ještě právě jsem ted kupoval hadry aj z botama a kdyby mi to napadlo dřív tak bych to koupil komplet s tím

#4 21.07.2014 16:29:35

to se asi nedá říct tak plošně. Si od někoho ty brýle půjč a jednu vyjíďku s tím absolvuj, ale ten typ prostě nikdy nemůže tak dobře luftovat jak crosovka. Na něco lehčího to asi půjde, ale vydrbávky s tím stejně nebudou jezditelný. Zkus to tak testnout a když to nebude ideál, obětuj ze tři tácy na slušnou lehkou krosovou.

#5 21.07.2014 16:51:57

Tomas
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Tady helma je už stará sice stala par korun ale jinak byla v poho ,je skořepinová myslím ale stejně koupím krosovou at mám dvě ty čtyři nebo pět litru mě už nezabije hadry z botama byly dražší

#6 21.07.2014 16:55:03

Tomas
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Ale zkusím to mrsknu tam brýle a udělám test jestli se budou mlžit tak tu helmu hodim do garáže a nechám ji tam na věčné časy

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů