INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Profese (musíme si pomáhat)
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Re: Profese (musíme si pomáhat)
novej:
kolik by vysla ta fotka jako plakat 140-200?dikec
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- MaxTTR
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 450 Racing
- Věk: 35
2 1
Will-OLOMOUC:
jojo ... vim o tom, kluci te asi kontaktovali ... delal jsi to podle te z USA? vypada to pekne ... jen skoda te modre (delam si prdel) ... myslim, ze objednavky by meli byt vzapeti ... Mej se fajn
Editoval MaxTTR (17.05.2013 14:40:33)
- Will-OLOMOUC
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: OLOMOUC
- Motorka: BMW 1150GS, ,WR450F,BETA X-TRAINER, SUZUKI DRZ400S
- Tel: 604743932
- Web
0 0
MaxTTR: modrá je pro mě na WRko, budou ještě oranžády a i jiné barvy
- emigrant
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Uničov
- Motorka: XTZ 750
- Věk: 32
0 0
čau kluci, když to tak vidím tak každý umíte něco, což je super. Přítelkyne před nedávnem dodělala vysokou školu a ted hledá zaměstanání, kdyby někdo o něčem věděl dejte prosím vědět. Stručně o ní co umí a mohla by dělat: od navrhovani zatepleni objektů, elektroinstalaci v nich, zabezpecovani objektů, navrhování tech inteligentních rozvodů (KNX a jiný), klimatizace vytápění/chlazení. a pak cokoli s počítačema (grafika, auto cad-to by bylo nejlepsí), vlastne vsechno krome programování (TO NE!), automatizace, PLC a tady teto problematice - velmi dobrá znalost anglického jazyka (slovem i písmem) – maturita; - základy německého jazyka; - základy francouzského jazyka; - dobrá znalost informačních systémů, geografických informačních systémů, technických prostředků automatizace a optimalizace; - znalost programování PLC a MPC; - odborná znalost práce s PC (SW, HW); - odborná znalost kancelářského balíku Microsoft Office; - obsluha a konfigurace operačních systémů Windows 98, Windows XP Home/Professional , Windows Vista, Windows 7; - odborná znalost grafického prostředí Corel DRAW 8.0, Adobe Photoshop, 3D Studio Max, Autodesk Auto CAD, Autodesk Revit; - základní znalost grafického prostředí Macromedia Flash, Macromedia Dreamweaver, Scala; - znalost tvorby webových stránek; - znalost návrhu a realizace počítačových sítí; - znalost elektronických zabezpečovacích systémů (EZS); - znalost elektronických požárních signalizací (EPS); - znalost stavební fyziky, návrhů izolací a dalších stavebních technologií nutných pro tvorbu energetických štítků obálek budov; - znalost návrhu a realizace sběrnicových systému KNX a LonWorks;
Kdyby něco jste věděli tak dejte vědět, odměním se dobrou lahvičkou kvalitního pitíčka.
Jedu kdy chci
- d2ejazz
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jižní Čechy
- Motorka: KTM 250SX, KTM GS250 1983
- Věk: zralý
- Tel: mám
0 0
Vše ohledně přepravy, po silnici, po železnici, po vodě i vzduchem. Vy víte co, my víme jak (dělám si srandu, toto logo už někdo používá, ale platí i u nás). Kromě stěhování umíme cokoliv, máme vlastní auta, včetně frig a sklopek na sypké materiály.
4stroke power please. CRF 450 R .. nevím, proč jsem si ji tak dlouho odepíral!
- d2ejazz
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jižní Čechy
- Motorka: KTM 250SX, KTM GS250 1983
- Věk: zralý
- Tel: mám
0 0
LukysXR napsal(a):wáca: Profesák se ti určitě neztratí, taky jsem o to usiloval v době, kdy jsem byl bez práce. Ale k Profesáku pokud budeš chtít jezdit s autem nad 7.5 tuny ještě potřebuješ Neurologické vyšetření - EKG a Psychotesty, někde chcou i Digi. Kartu. Takže když už si ho uděláš tak si určitě dodělej i ty Testy s tím vyšetřením, všude kde se budeš ucházet, to budou po tobě chtít a s Praxí? Pokud se citiš, že nebudeš mít problemy tak ať to nikdo hned nepozná tak si 2 roky praxe vymyslíš a nejlip, když ti ji třeba Tel. potvrdí nějaký znamy třeba živnostník s Tatrou. 2 roky jezdění v Tatře nikdo na tobě nepozná [/b] A nebo pak zkus se někde do Masny přihlasit o praci tam jezdí s Aviema a podobnyma heblama, určitě i novějšima, ale nováčkum radi davaji, to nejhorší, střida se to tam jak ponožky, tam by jsi nějakou praxi mohl chytit pokud tam vydržíš. Praxi bych si vymyslel a na cestě už stím nějak zabojuješ Mně to tak nějak prošlo.
A pak se ale zamysli, jestli Ti za to kriminál stojí, až někoho sejmeš a zabiješ a nebo jestli bude rodina šťastná až budeš firmě splácet auto třeba 40 let.... Taková inteligentní rada, že si praxi vymyslíš se nevyplatila už moc lidem. A věř mi, že já jako zaměstnavatel bych se s lhářem nepáral ani minutu. trochu rozumu chlapi, stačí že už od první krize vlezlo za volant takového póvlu, že je mi z toho někdy hodně smutno. Ta profese je úplně zdevastovaná a každý kdo dnes začíná jezdit žije v jakémsi růžovém snu, že stačí jen ležet a nic nedělat a ono to posype balík peněz... Doporučuji, aby sis našel nějakého kamoše, který by Tě na 14 dnů vyvezl, abys viděl, do čeho jdeš. Je to velmi těžká a náročná práce.
4stroke power please. CRF 450 R .. nevím, proč jsem si ji tak dlouho odepíral!
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
ahoj bando, někdo tu nabízel spotřebiče jak je pračka, myčka a pod. co jezily po výstavách. nevíte o koho se jedná? Scháním pračku
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: OSTRAVA!!!
- Motorka: KTM 520exc
- Věk: 30
- Tel: nakousnutý
4 3
kdyby nekdo stavel barak nebo rekonstruoval cokoli tak dejte vedet delam elektriku hromosvody ezs eps pc site kamery proste vse kolem toho
Ahoj. Delam holku pro fsechno (čti méněžera ) v technologicke firmě v Ústí nad Labem. Máme dilnu kde se semtam udela nejaka mala ocelova konstrukce bez pouziti jerabu. Delame potrubi ocel a plast ( prumyslove rozvody, ale klidne i oprava domovyho rozvodu). Opravime prumyslove čerpadlo.
Takže kdyby někdo chtěl spolupracovat nebo potřeboval neco poprskat tigem nebo elektrodou ...
Nebo nekdo nabizi moc prace za moc penez
- sstalin
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lesy Čr
- Motorka: ktm exc 250
- Věk: 24
- Tel: 721165845
1 0
nazdar bando kdyby nekdo potřeboval stočit něco velkého tak dělám na karuselu skj10 max průměr co protočím je 1370 mm ale zvládnu i malé věci tak samo máme metrovou horizontku.
jak to má kola nebo kozy, tak stím budou brzo problémy...
Tak já se přidám taky, ovšem za svého tátu :
Okres Přerov - autodílna. V podstatě veškeré běžné práce na autech.
Oleje, brzdy, rozvody, fouklé těsnění pod hlavou atd. atd. Jednodušší karosářské práce (auta ze dvou půlek nesešíváme) Příprava a provedení STK, emisí Přezutí pneu Základní diagnostika koncernu VW Pomoc na silnici a odtahová služba nebouraných vozidel Individuální dovoz vozidel na zakázku z AT, DE, NL (19let praxe)
Já osobně umím (samozřejmě ZDARMA) pomoci v těchto věcech :
Jednání s pojišťovnou ohledně škody na vozidle - nespokojenost s plněním pojišťovny apod... Jednání ve správním řízení (nevyřešené nehody, přestupky proti §361-týká se řidičů kamionů) Zabezpečení vozidel GPS zařízením a jejich sledován¨í a jiné srandy
Janek:
jo, taková malá - domácí výroba dětí hezká brigádička
|