|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMATéma zavřeno Stránky: 1 TTR decompresor#1 29.04.2008 14:28:05
TTR decompresorJak se šteluje decompresor u ttrka jde mi strašně těžko nakopávat maník co má taky ttrko tak mi říkal že mu to dělalo taky a přitáhl decompresor a jde mu to lehko poraďte jak přitáhnout nebo povolit kolik atd OFFMOTO offline #2 29.04.2008 14:51:36
Re: TTR decompresorTo lanko ktery vede od kicku do palice je v pulce půlený štelováním ve formě závitu. Taky jsem nad tím kdysi špekuloval a jiný nastavení dekompresoru na ttr není. Pohrej si s tím bovdenem a uvidíš jak se to zmení. offline #3 29.04.2008 21:16:34
Re: TTR decompresorKluci, ja jsem si s tim hral a nakonec jsem zjistil, ze s myma 95kilama je mi dekompresor na pitšu. V klidu to nadlabnu i bez nej a mam po vybrusu+novej pist a kruhy. Netvrdim, ze lehci vahy na tom budou stejne, ale pokazdy to jde. Jen mit v cajku elektriku a pak je to OK a na drb. Jinak opravdu stelowat jen tim bovdenem. Kdyz to lanko moc povolis(stahnes bovden), tak to skoro nic delat nebude. Kdyz lanko napnes (bovden roztahnes), bude ti driv otvirat ventil a pujde to lehce. Jen bacha, at to neprezenes!!!!! Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224 offline |