Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Stupidní otázky

#41 06.02.2014 12:23:16

gal0s
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: čína 125ccm
Věk: málo
0 0

Re: Stupidní otázky

bobkuuu:

Zrovna dnes jsem to četl http://pravyprostor.cz/zaci-9-tridy-v-d … itelky-zs/

Editoval gal0s (06.02.2014 12:23:34)

#42 06.02.2014 14:07:21

bobkuuu
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
Motorka: 690
Věk: 35
Tel: +421904249455
1 2

heh dobré, Žabku máme tiež, ale je to papiernictvo

dnešok je včerajší zajtrajšok!!!
lidi jsou kurvy, mrdej a kradou
kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)

#43 06.02.2014 15:15:19

xbady
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Bystřice nad Pernštejnem
Motorka: KTM EXC 300
Věk: 19
0 0

taky se přidám :-D jsem 94 letos mi bude 20... na moto si neumím spravit zkoro nic... první moje motorka byl fechtl  ano  tata mě na tom nenaučil vůbec nic... bratranec, který je starší a v té době měl simála mě učil rozjíždet :-D ... když se mě to snažil naučit tata tak se po 3tím pokusu začal smát a se slovama že to neumim šel pryč... to stejný údržba nenaučil mě nic  sad  už ani nevim kde ten fechtl skončil bylo mi asi 9.... další moto to mě bylo asi 14 nová yuky tr 125(vzhled super, ale furt se na tom něco sralo) v tom jsem se začal tak nějak postupně drápat.... až jsem se trošku vyjezdil začal jsem šetřit na pořádnou motorku... snem bylo CRFko... našetřil jsem 20 000 a dalších 20 000 si pujčil a koupil(moji vrstevnici chodili do hospod, na zabavy a diskoteky ja sedel doma setril)... tam už jsem se musel naučit dělat víc věcí.. olej, vzduchovej filtr dotahovat řetěz měnit drapáky atd... ale prostě taky mi chybí kreativita, na crfku jsem se jednou pustil do výměny gufer na vodní pumpě.... vy si řeknete na tom není co zkurv... dopadlo to tak že mi prasklo víko spojky,znicil jsem vrtulku.... Potom jsem to dal radsi k mechanikovi a stalo mě to hromadu peněz ( 1500 víko spojky, ted nevim presne kolik ta vrtulka mam pocit ze kolem 1300 a znovu těsnění 2x 750 plus práce mechanikovi) kdybych mu to supl rovnou usetrim cca 3000 :-D ale vem to čert aspoň nějaká zkušenost... a ted se prostě radši zeptám :-D většinou to odsere Chalka s Vandamem :-D kteří ze mě mají akorát prdel ale přesto jsem rád že je zám máme to k sobě kousek a lítáme spolu !! :-D  gp 

#44 06.02.2014 15:20:53

chalka
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Vysočina
Motorka: WR450F
Web
7 0

xbady:

zítra tam prdnem válec a zbytek ať seš ready na sobotu, pojedem Šikl, ten výjezd je tvůj big_smile Hlavně nezapomeň olej...

#45 06.02.2014 15:46:15

Thomaster
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Východ
Motorka: oranžová 200
Věk: prej puberťák
0 1

xbady: Mě bude 18  první věc s motorem na které sem jezdil byl fechtl po otcovi kterýho nechal u svého táty .. já jsem ho s dědou tak nějak sprovoznil , když sem řek tátoj tak odpověd byla bud že nemá čas a když už se přemoh k tomu aby teda šel pomoct tak nakonec řek že na to nemá nervy(přitom doma se pořát vrtá v mopedoj , stadionoj atd) ... Pak jsem si našel brigádu a jak říkáš když ostatní chodili chlastat a pařit tak já seděl strhanej doma abych ušetřil peníze. Za mnou vydělané peníze sem si koupil dt 125 jakožto bezůdržbovou motorku na ní jsem se naučil nějaký ty základy. A šetřil sem dál na pořádný enduro pak sem dt prodal a koupil exc ... bohužel i na ní spoustě věcem nerozumim a musím otravovat kde koho aby mě poradil protože táta je nasranej jen když tu motorku přitáhnu domu , natož když mu řeknu jestli by mě s něčím poradil.  Prostě né každej kdo s motorkou začíná má možnost aby mu se servisem někdo pomoch a co pro vás je blbost a normální věc kterou byste zvládli se zavřenýma očima někdo prostě zase absolutně nechápe.  key  Tímto se omlouvám všem který sem kdy otravoval trapnejma dotazama okolo motorek , ale zároveň jim děkuju protože většinou poradili  ano 

#46 06.02.2014 16:30:52

Záves
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 125 2010
Věk: 16
0 0

Já jsem o rok starší než Filda tedy 97. Jsem z Liberce ale prarodiče mam na vesnici o 30 obyvatelích v Jižních čechách. Ještě pár let zpátky mohlo mi být tak 7 si pamatuji jak mě a bráchu (o 3 roky starší) vozil tátá (badyšot zde na foru) na simálu. Já seděl na dečce na nádrži držel se řidítek brácha jel za tátou a jezdili jsme na bedly a hříbky big_smile teď simála docela obdivuji že nás všechny uvezl. Později jsem objevili s bratrem v garáži pod barely schovaného pincka, který tam už nějakou dobu byl řekl bych že minimálně 10 let. Vyměnil se benzín a na 3 naskočil. Já sám jsem se v tom tolik nehrabal ale minimálně jsem sledoval když né asistoval. Po fichtlu jsem přesedlal na simála po něm na 80 a teď mám exc 125. Pořád nejsem žádný mechanik a občas se doma zeptám i na nějakou základní věc když si nejsem 100 jistý. To radši budu za blbce než abych pak platil x peněž. Ale dost věcí taky zvládnu sám, no ale myslím že kdyby nebylo té vesnice kde policajti projedou jednou za rok na vánoce a je všude plnu luk a polňaček na kterých může mladík jezdit a toho že jsem ten zájem o motorky viděl u táty nebo bráchy bych byl asi taky jen městskej vysedávač u PC. Jsem za to všechno tátovi dost vděčnej wink.
Pro zasmání ještě přiložim retro foto tak 2-3 roky zpátky  deb1 

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3628_224341_1332231843499_440216_n.jpg

#47 06.02.2014 17:40:54

kubba
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ústí nad Orlicí
Motorka: Husaberg FE 450
Věk: 18
0 0

Suchman napsal(a):

Hoši poslední dobou se tu množí ostré reakce na "stupidní otázky".

Chápu to, že otázky tohoto typu, Vám, kteří jste ročníkem pod rok 1989 připadají velmi stupidní... ale uvědomte si, že za našich mladých let to probíhalo jinak. /kua já to fakt napsal i když mi je 28/ Nebyl počítač, internet, ani debilní bodový systém a když Vás ve 12-ti letech chytili na slátanině fechtla bez TP tak z toho nebyla 50 000Kč pokuta, ale poprvé Vám sebrali ventilky daleko od domu a podruhé Vás nechali jet před policejním autem až domů, kde udělali ty!ty!ty! na otce! Já byl teda úspěšnější kanec a dotáhl to na: odklad nebo vysoká pokuta (tehdy 8000,-Kč)
Všichni jezdili na pionýrech, jawách, čízách atd... bez strachu po lesích a polích už od ranných let. A nějakej ekoterorista v lese? Kdo to je? Po získání základní zručnosti třeba stavebnicí merkur, bylo pro Vás hračkou seřídit brzdovou páčku a zajistit u stopětasedmy ten zasranej váleček, aby se neposunoval... Spojka na pionýra byla moc drahá, tak se rozvařily korkový špunty, natlačily do lamel a pak už jen brousit a brousit...
A páni, já jsem byl král... měl jsem budík na štelování předstihu... no viděl jsem do 14-ti motorky v celý dědině...
Nepoznáváte se v tom?

Ale teď?

Každej kdo má v profilu 18 let je rok výroby 1995!!! To byl Curt Cobain už rok mrtvej a Freddie Mercury už 4!  heh2 Hra Doom, která mi jela na 486 už byla 2 roky zastaralá...
A zručnost? Kdo z toho roku výroby zná Merkur? Co říkáte? LEGO? LEGO není co bývalo... teď co koupíte, tak je jednoúčelné a složí to i průměrná opice.
A v 6-ti letech v roce 2001 už mohli na PC hrát hry jako NFS: Porsche, Operation Flashpoint, Max Payne o rok později v sedmi i Medal of Honor, Mafii, Battlefield, GTA3... kua u toho se dá strávit času... vzpomínáte? Někteří z Vás už byli i trochec přerostlí na hraní her ne?
V roce 2006, kdy byl zaveden bodový systém těmhle klukům bylo 11 let. Rodiče se báli vysokých pokut a nikdo je na tyhle peklostroje nepoštěl...

Tak kde si myslíte že tihle kluci měli nabrat zkušenosti? Nikde!...  nebo spíš je málo těch co to dokázali... a neseděli jen u PC a internetu...

A jejich otcové??? To je kapitola sama pro sebe... Vidím to sám na sobě... doma 6-ti měsíční dcera a já jsem od 6:00 do večera v práci a po příchodu domů tak akorát padnu na držku...

Veřte mi, bude to už jen horší!!!

Tak si to zkuste uvědomit a nedělat z těch kluků blbce ale snažit se poradit... ...i když s hloupostma jako brzda, spojka, světla, baterka...

Kua kde jsou doby Navrce a jeho radám komukoli a na cokoli...  a19  a19  a19 

Jsem rok výroby 1995. Otce jsem v roce 2002 ukecal ať vytáhne pařeza ze sklepa. Pak jsme ho dali do pucu a nakonec jsem na něm jezdil. Nepouštěl mě na silnici musel jsem jezdit pod dohledem na loukách atd. Časem už se o to nestaral a od 14 jsem si jezdil potají kde jsem chtěl. Dokud mě nějaky babky nenaprášily big_smile Pařeza jsem nakonec celýho "zrenovoval"- jak pomalu poznávám nebyla to uplně tip-ťop renovace, ale příště to udělám líp. Nakonec jsem ho ukecal na simsona pak na 125 enduro - to ho chytlo koupil si Husqvarnu atd. No a kde jsme teď? Otec před dvěma lety koupil KTM a já přes léto vydělal na Berga smile Takže si myslim. Že tahle generace ještě zkušenosti v klidu mít může...

Koupím: nakopávačku husaberg 2002-2008
             díly na husaberg kolem roku 2006

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů