INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
pojištění a přihlášení
- jiriktm
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kudlov
- Motorka: KTM EXC 525
- Věk: 43
10 0
Re: pojištění a přihlášení
Já osbně bych pojistku platil,pokud to má SPZ. když se to neplatí tak to bývá pak moc drahé
- Thomaster
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Východ
- Motorka: oranžová 200
- Věk: prej puberťák
0 1
jiriktm: no spz sice ještě mám ale motorka už jr odhlášena na mě takže ta spz je stejně neplatná
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Thomaster:
Pořát nechápu proč to na tebe nepřepíšou?OP snad máš tak jakej je problém?Plnoletost?Tak vem sebou tátu.
- badyšot
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberec
- Motorka: 200 neposedných Kubíků
- Věk: 45 už
7 6
Thomaster:
tak pojistku by jsi platit měl. Kupní smlouva říká, kdo je kupující a od kdy. Jestli prodávající odhlásil v TP motorku na tebe, tak musíš pojistku platit od data, kdy on jí odhlásil. S tím přihlášením si myslím, že ta ženská nemá pravdu a může to být napsané na tebe akorát musíš mít souhlas zákonného zástupce (to nevím jak se přesně dělá). Zavolej si na Dopravní inspektorát do jiného města a oni ti poradí co a jak...
- Vláďa
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: ČR
- Věk: 50+
- Tel: Lenovo
0 0
Thomaster:
To je přece úplná blbost. Motorku sice nesmíš řídit, ale to neznamená, že ji na sebe nemůžeš mít napsanou Klidně na sebe můžeš mít napsaný autobus, i když na něj třeba nikdy nebudeš mít papíry. Na koho jsou asi napsaná služební auta, když "továrna" řidičák nemá?
- Thomaster
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
Vláďa: to sem se jí snažil vysvětlit .. i to že je to závodní motorka a je to dělaný na závody a ne na ježdění po dálnici .. ale prostě na mě jen čuměla a říkala na tom nemužeš jezdit ...
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Nejde o to že ji nemůžeš řídit. Jinak SPZ platná je a klidně může být, nemusíš mít novou. Pojistku si stoprocentně sjednej. Pokud budeš mít nepojištěný období, nemine Tě komunikace s CKP... Problém je v tom, že nejsi plnoletej, proto na Tebe nemůžou motorku napsat. To se dá ale přeskočit tím, že s Tebou půjde zákonnej zástupce a vyjádří souhlas tomu, že na Tebe bude motorka napsaná. Myslim, že to jde i nasmolit na papír... Ale jde to. Prodával jsem takhle skůtra...
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- Řezňa
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Třinec
- Motorka: EXC 200
- Tel: 776693366
4 0
Taky jsem to tak řešil, ale u auta. Přišli jsme na uřad a doporučili mi at já jsem zapsán jako vlastník (nebylo mi 18), a otec jako provozovatel. Že potom to bude jen za 50kč - zápis změny v TP. Říkám ok to beru, udělal jsem si evidenčku, pojistil to na sebe a šel to napsat. Všechno bylo ok, až do doby kdy jsem šel vymazat otce jako provozovatele. Paní najednou zjistila, že to nejde za 50 ale za 800 plus další evidenčka. Takže být tebou, nechám to ten pul rok nebo rok v polopřevodu a pak přihlásím.
Někde je psáno, že po odhlášení to musíš znovu přihlásit do pár dní ne? Ptal jsem se na to taky. Oni zjistí, že to máš v polopřevodu tím, že nemáš zaplacenou pojistku. Nebo alespon tak se to většinou zjištuje - tak mi bylo řečeno.
Takže být tebou udělám pojistku, kterou už teda máš a vyčkávám na 18. narozeniny Zbytečně budeš někomu cpát prachy navíc
- Vláďa
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: ČR
- Věk: 50+
- Tel: Lenovo
0 0
Thomaster napsal(a):Vláďa: to sem se jí snažil vysvětlit .. i to že je to závodní motorka a je to dělaný na závody a ne na ježdění po dálnici .. ale prostě na mě jen čuměla a říkala na tom nemužeš jezdit ...
Je blbá - nic slušnějšího mě nenapadá. Stěžuj si u její(ho) vedoucí(ho). Nemůže ti v tom bránit, zvlášť když máš "požehnání" rodičů.
- Thomaster
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 1
slugger: Ale já sebou měl zákoného zástupce který s přihlášením motorky souhlasil .. tam šlo o to že mě baba řekla že motorku nemužu řídit .. tudíš jí nemužu ani přihlásit
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
Thomaster: Vyžádej si od ní písemné stanovisko s uvedením odkazů na platnou legislativu, podle které ta registrace nejde. Pokud odmítne vydat, nekompromisně žádat nadřízeného. A vše ať ti dají písemně. Pokud máš souhlas zákonného zástupce, můžeš být vlastníkem i provozovatelem. S reálným řízením to nemá nic společného. Jen tak pro příklad -pokud ti soud (i jako dospělému) zakáže řízení -musíš dělat změny majitele a provozovatele ? Být vlastníkem a provozovatelem neznamená být řidičem. A patrně bych také upozornil příslušnou úřednici o tom, že budu trvat na náhradě škody vzniklé nesprávným úředním postupem -dovolená otce, cestovní náklady...
Editoval tank (18.09.2013 19:49:08)
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Thomaster: Který DI to je ?
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Tak to tam jděte zpátky a udělejte tam pořádnej kravál
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Thomaster: Kde konkrétně -na kterém dopravním inspektorátu- ta baba je ?
|