Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

EXTRÉM ENDURO ŠKOLA

#61 10.08.2013 19:01:47

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

Re: EXTRÉM ENDURO ŠKOLA

hlasuju pro 1filip1. Nic mi oplácet nemusíš. Prostě ses přihlásil první, ostatní kecoteorie co se tu píšou jsou k prdu a spíše kysele úsměvné tongue 

#62 10.08.2013 19:05:14

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Janek:
Nic proti, ale ty zbytečné kecy jsi si mohl odpustit.  Seznam lidí do soboty je znám, teď jen jde o hlasování, o nic víc, Je zbytečné tady o někom psát nepodložené vlastní názory. Jde tu o normální nabídku něčeho, co třeba někomu dost pomůže, i když třeba zrovna střelci, jako
allanktm, mikagen nebo Jpour mají dost jezdeckých zkušeností a spíš by měli dostat možnost zdokonalení slabší jezdci.
Na to, jaké množství lidí toto fórum navštěvuje, tak mne dost udivuje malá reakce, ale do zítřejšího večera je ještě dost času ano 

#63 10.08.2013 19:06:48

Hugila
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: XRV
5 0

hlasuju pro 1flip1, byl první, je mladý ,nadšený a v jeho věku se úrazy ještě rychle hojí lol

allanktm to nepotřebuje heh2 ...pokud bude toužit po extrem enduru, můžu mu přivézt k rendovi afriku, at si v potůčkách užije:D

#64 10.08.2013 19:10:09

jimmy
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: zlin
Motorka: husaberg 550
Věk: 36
0 0

tak kdyz byl prvni tak ho taky podporim hlasuju pro 1flip1

#65 10.08.2013 19:17:52

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Tak já hlasuju pro  big_smile  Alana .... už jen proto že je do toho fest zažranej, už toho sám hodně umí, je ochotnej se tomu věnovat, dát nestrannej report, předat i dál něco z toho co se případně naučí.  wink Protože my enduráci z nadšení se učíme mezi sebou a rádi poradíme dál  ano .

Tak až se probuděj Pražáci, vystřízlivěj Zlíňáci a další, tak pokud nemají jinýho svýho adepta mohli by podpořit Aliho.

Jinak tak nějak souhlas s Jankem, že to je takový kozí trh s reklamou a je to trochu pod úroveň ale tak to asi chtěli, je to tak. Nakonec někdo z toho něco mít bude a určitě je to pozitivní myšlenka.

edit:
... amatér a začátečník se tam naučí prd, který se naučí stejně od kohokoli co trochu něco jezdí ale pokročilý už se může naučit něco na co by jsme přicházeli dlouho, proč tu šanci nevyužít.
Názor začátečníka kterej z toho bude oběktivně nadšenej - to je snad jasný - je trochu nic neříkající o tom jestli ta škola má úroveň naučit i pokročilýho. Amatéry a začátečníky si učíme mezi sebou každá skupina tak jak to chodí kolem.... vydrží, nevydrží....

Editoval MikiberG (10.08.2013 19:24:05)

#66 10.08.2013 19:18:26

viteka32
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HSQ Te300
0 0

Hlas pro 1flip1, recenzi dokáže napsat určitě stejně dobře, jak kdokoliv jiný. Byl první, no problém ano 

Kdo nepadá, jezdí pod svý možnosti.

#67 10.08.2013 19:23:20

foxdive
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: UH
Motorka: exc 300
Věk: 31
8 6

MikiberG:

my moravaci-zlinaci podporime 1filip1 ano musim napsat nimmicovi at taky zahlasuje-se vali nekde u moore

Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce
život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby smile

#68 10.08.2013 19:25:34

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

foxdive:
Ok je to hlasování, jen že by se z toho potencionálně dalo vytěžit víc..... když už je to reklamní finta tak by to mohlo něco přinýst....

#69 10.08.2013 19:26:29

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

quix, badyšot, Hugila, jimmy,

dekuju ...doufam ze i kdyz sem mlady a dobre vse srusta tak vic nez narazeníny nebrobehnou pac mam 2letyho offmotaka doma ..(uz umi nastarovat sice jen tlacitkem motku kdyz ho na ni posadim avrka si plynem) a zada si dost pozornosti.....tak nevim jesli by se mi dobre nosil s rukou v sadre...ale verim ze zaklad umim..¨(nejradsi bych to  nepsal at se neco nestane kdyz by se zadarilo a jel bych )ten zaklad je dobre padat....... a1 

jo a pro MikiberG( neber si to zle) a1  zase je tu narodní svár  - PRAŽÁCI proti zbytku republiky....jo jak sem nekde videl na nejakym srandovnim videu....vsak sou to prave prazaci co delaj na zbytek republiky od nevidim do nevidim ve vyhřátejch kancelařích a1  a1 

foxdive - presne tak

#70 10.08.2013 19:45:29

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
18 3

Dejte se kluci dohromady, offmoťáci jsme  snad všichni, je jedno, jestli jedem je Pražák, druhý Moravák nebo z Jižních Čech, Jde tu jen o hlasování, nic jiného, natož aby někdo ještě vyvolával nějaké třenice. To si nechte někde k pivu. Při čtení některých příspěvků je mi na a31 a nemá to nic společného se založeným tématem a jeho účelem.

#71 10.08.2013 19:46:47

Hugila napsal(a):

hlasuju pro 1flip1, byl první, je mladý ,nadšený a v jeho věku se úrazy ještě rychle hojí lol

allanktm to nepotřebuje heh2 ...pokud bude toužit po extrem enduru, můžu mu přivézt k rendovi afriku, at si v potůčkách užije:D

mas pravdu predsedo  ano 

#72 10.08.2013 19:53:20

jako vozralej zlinak hlasuji pro  1flip1    lol 

#73 10.08.2013 19:55:39

Janek napsal(a):

MikiberG napsal(a):

foxdive:
Ok je to hlasování, jen že by se z toho potencionálně dalo vytěžit víc..... když už je to reklamní finta tak by to mohlo něco přinýst....

Přesně tak ano .
Opravdu přínosná recenze bude, pokud někdo obrazně napíše, do teď jsem byl schopný přehoupnout kládu 20 cm a po intenzivním 4 hodinovým tréninku už přejedu kládu 25 cm a je to super ou2  ..... ať se na mě nikdo nezlobí, ale to by snad po 4 hodinách zvládl i medvěd u Berouska.
Doufám, že pojede někdo, kdo opravdu něco umí, tzv. dosáhl nějakýho svýho domělýho potenciálu a třeba už neví jak dál nebo pokrok už není tak rychlý jako u začátečníka, ale hlavně ať už něco umí,  ...... co bude moct posoudit a projet i Romanovo GG a udělat nejen subjektivní závěr, ale přímý porovnání s tím, co už jezdil - to bude lidi tady určitě taky zajímat.
Ale ono to bude jako v té inzerci, kdo byl zrovna první u PC, tak bere, jak nechytré v tomhle případě.
Pokud tam budou zástupci jiných motorkářských serverů, tak by bylo dobrý poslat někoho, kdo bude offmoto i trochu důstojně "reprezentovat", protože se bude určitě vědět, že "ten" je tu za offmoto, protože tak je to pojatý.

jsi uplne mimo misu  nee1 

#74 10.08.2013 20:08:43

Hugila
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: XRV
5 0

Asi by bylo vhodné říct, že není vůbec podmínkou vybrat největšího střelce z místního fóra, ale klidně i naopak někoho kdo se považuje za beznadějného šmrdlala pochybujícího o tom, že by se mohl podobný styl jízdy naučit. Na Romanovi by potom bylo aby pokořil tuhle fámu a naučil ho nějakým psím kouskům. Věřím, že to dokáže.

proto chci, aby tam jel flip......myslím, že ten na vyjíždkách skruže, pneumatiky a klády neskáče, a sem zvědavý, jestli se něco z toho aspon trochu naučí. Páč není přejet kládu jako přejet kládu:)

Editoval Hugila (10.08.2013 20:09:45)

#75 10.08.2013 20:09:02

JENDO čti

Tak hoší to je výzva!!! smile

Já bych tedy navrhoval (pokud se pán velkomožný neurazí) že by se zde přihlásili jedinci, kteří by měli zájem to absolvovat a hlavně by se byli schopni v daném termínu dostavit i se svým strojem na dané místo.
Z těch by jsme mohli potom nějakým rychlým hlasováním nebo jakkoli jinak vybrat někoho konkrétního.
  Asi by bylo vhodné říct, že není vůbec podmínkou vybrat největšího střelce z místního fóra, ale klidně i naopak někoho kdo se považuje za beznadějného šmrdlala pochybujícího o tom, že by se mohl podobný styl jízdy naučit. Na Romanovi by potom bylo aby pokořil tuhle fámu a naučil ho nějakým psím kouskům. Věřím, že to dokáže.

#76 10.08.2013 20:10:47

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
18 3

benny napsal(a):

Janek napsal(a):

MikiberG napsal(a):

foxdive:

Přesně tak ano .
Opravdu přínosná recenze bude, pokud někdo obrazně napíše, do teď jsem byl schopný přehoupnout kládu 20 cm a po intenzivním 4 hodinovým tréninku už přejedu kládu 25 cm a je to super ou2  ..... ať se na mě nikdo nezlobí, ale to by snad po 4 hodinách zvládl i medvěd u Berouska.
Doufám, že pojede někdo, kdo opravdu něco umí, tzv. dosáhl nějakýho svýho domělýho potenciálu a třeba už neví jak dál nebo pokrok už není tak rychlý jako u začátečníka, ale hlavně ať už něco umí,  ...... co bude moct posoudit a projet i Romanovo GG a udělat nejen subjektivní závěr, ale přímý porovnání s tím, co už jezdil - to bude lidi tady určitě taky zajímat.
Ale ono to bude jako v té inzerci, kdo byl zrovna první u PC, tak bere, jak nechytré v tomhle případě.
Pokud tam budou zástupci jiných motorkářských serverů, tak by bylo dobrý poslat někoho, kdo bude offmoto i trochu důstojně "reprezentovat", protože se bude určitě vědět, že "ten" je tu za offmoto, protože tak je to pojatý.

jsi uplne mimo misu  nee1 

Přesně tak. Nevím, jestli Janek četl něco o Romanově enduroškole, ale je přece určena pro pokročilé jezdce , jezdce začátečníky i totální střelce. A ruku na srdce, jaká je většina jezdců z členů offmota nebo musí všichni umět jezdit jak závodníci?  Většina jezdí pro radost, je ráda, že si vůbec pořídí nějaký lepší stroj, na tom, co jezdí Roman, si může jen nechat zdát. Na druhou stranu by rádi jezdili, jako ti na lepších strojích a zdokonalovali se. A právš takovým by různé podobné akce hodnš daly. Je to jen věc názoru a u mnohých priorit.

#77 10.08.2013 20:16:18

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: východní skoro Pragl
Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2

Jsem rád, že nejsem sám komu připadají názory Janka na hlavu postavené.
Už jsem si začínal myyslet, že je něco špatně.

Takže Janku, pokud překonáš svoje ego, tak už sem ty hlouposti nepiš. Evidentně jsi jediný tohoto zamlženého názoru a opravdu nemám chuť tady s tebou řešit nějaké spory nebo hádky.
Naopak jsem rád, že kluci najdou adepta, který tam roznese Romana na kopytech big_smile

Dej koním pít...

#78 10.08.2013 20:17:54

panthera
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Věk: 39
0 0

1filip1  ano 

#79 10.08.2013 20:25:38

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

1filip1 12
Alan 3
tank 2
Mikagen 2
novej
Brisano
mart
jpour

jsem si dovolil průběžně sečíst  a1 

Editoval Strejda-GC (10.08.2013 20:26:07)

#80 10.08.2013 20:29:46

motoline.cz
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Věk: 40
Tel: 724938355
10 1

hlasuju pro Jpoura! protože krásně mi rozšířil stupačky  ano 

Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů