INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
EXTRÉM ENDURO ŠKOLA
Re: EXTRÉM ENDURO ŠKOLA
Chtěl bych se zeptat zdejších účastníků enduroškoly, jak to vidí po delším ? Čtu jiné nastavení páček, zvykání si na to a na to atd. atd. Ve škole vám Roman něco ukázal a bez tréninku doma to asi nepůjde. Zkoušet to na vyjížďce je vopruz, že na to člověk musí myslet? Není lepší jet si podle svýho s čistou hlavou? Byli jste zapálení jen pár týdnů/měsíců po enduroškole, že jste zkoušeli co vám Roman řekl? A jestli někdo jezdí 1x týdně, tak se to určitě při takovém tempu muselo možná sprotivit, vyjet si jednou týdně a ještě myslet na to ať to dělám správně podle toho, jak se to má dělat a nebo si jednou za týden radši jet to svoje s čistou hlavou. Je to tak nebo si to maluju špatně? Dočetl jsem se, že každý kdo tam přijede, tak si zvyká na nové nastavení páček a tak a styl, který jezdil celou dobu špatně. Tak chci vysondovat, jestli po pár měsících/letech to ti lidé opravdu praktikují, tak, jak se to má dělat nebo se na to vybodli, tak jak píšu výše? Přemýšlím o tom zůčastnit se, ale nejsem přesvědčený o tom, že mi to přinese ovace, když si chci jednou za týden v klidu vyčistit hlavu vyjížďkou a ne myslet, ještě při vyjížďce na to, jak to mám dělat správně. Děkuji za odpovědi
Small: Nechtěl jsem reagovat ale nedalo mi to . Chlape řeknu ti k tomu jen jednu věc. Pokud tě rodiče třeba učily bruslit nebo jezdit na kole určitě ti to ukázali a řekli ti co a jak . Nedali ti brusle do ruky a neřekli ti tak a uč se Je to stejný i v tomhle pokud chceš aby to za něco stálo je dobrý abys o tom něco věděl . Nikdy jsem v žádné škole nebyl a učil se vždy vše sám. To co mě stálo třeba rok ježdění než jsem na to sám přišel kamarád umí za týden jen tím že to uvidí jednou u mě nebo mu to stačí říct jak na to !! Chci ti říct že si možná ušetříš spoustu času a usilí . Sory za češtinu .
jenda62:
zapoměl jsem napsat, že nejsem začátečník. Mám odjeté 2 roky na ostré, takže už sem cosik pochytil. Jako začátečníkovi bych to doporučil i když jsem tam nebyl to je jasné, ale já už nějaké blbé návyky mít budu a proto jsem se ptal, jestli takový jako já se jim to chtělo řešit při vyjížďce ať to dělají dobře atd. Ale diky za reakci
- Alexanderovic
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: Husaberg Fe 450 '08 ; KLX 250, ex-DR Z 400 S
- Věk: '92
- Tel: 60551osm894
1 1
Small:
je to o tvy vuli a kolektivu se kterym jezdis. Jestli sotva stihas ostatni a mas blbej pocit, ze uz takhle na tebe vsichni cekaj, tak se ti asi tezko bude chtit pilovat otocku bez slapnuti, vyjet vyjezd ve stupackach, apod. Ideal, kdyz se k tomu "cviceni" budete dokopovat navzajem. Jinak si myslim, ze hrozi to co pises. Ja jezdim prevazne sam a i tak jsem se po enduroskole sotva dokopal k jizde ve stupackach. O vetsim progressu nemohu mluvit... ale osobne mam hodne spatnou vuli :-P
Small napsal(a):Chtěl bych se zeptat zdejších účastníků enduroškoly, jak to vidí po delším ? Čtu jiné nastavení páček, zvykání si na to a na to atd. atd. Ve škole vám Roman něco ukázal a bez tréninku doma to asi nepůjde. Zkoušet to na vyjížďce je vopruz, že na to člověk musí myslet? Není lepší jet si podle svýho s čistou hlavou? Byli jste zapálení jen pár týdnů/měsíců po enduroškole, že jste zkoušeli co vám Roman řekl? A jestli někdo jezdí 1x týdně, tak se to určitě při takovém tempu muselo možná sprotivit, vyjet si jednou týdně a ještě myslet na to ať to dělám správně podle toho, jak se to má dělat a nebo si jednou za týden radši jet to svoje s čistou hlavou. Je to tak nebo si to maluju špatně? Dočetl jsem se, že každý kdo tam přijede, tak si zvyká na nové nastavení páček a tak a styl, který jezdil celou dobu špatně. Tak chci vysondovat, jestli po pár měsících/letech to ti lidé opravdu praktikují, tak, jak se to má dělat nebo se na to vybodli, tak jak píšu výše? Přemýšlím o tom zůčastnit se, ale nejsem přesvědčený o tom, že mi to přinese ovace, když si chci jednou za týden v klidu vyčistit hlavu vyjížďkou a ne myslet, ještě při vyjížďce na to, jak to mám dělat správně. Děkuji za odpovědi
Když to beru zpětně, RK ani tak neučí ovládat motorku, ale učí tě "jinak", možná správně, přemýšlet. Když potom nejsi schopný tohle "myšlení" přenést do realu, je to podle mě jen o intelektu nebo to jednoduše nepotřebuješ a stačí ti to tvý. Znám dost hobíků, co jezdí moc pěkně a taky si vystačili svépomocí. Dost se dá naučit i z dostupných videí Je možný, že na tvý ježdění žádnou enduroškolu nepotřebuješ - to ber jako realitu, každý jezdíme to svý. Abych si dojel na kole do lesa nabo na zmrzlinu taky nepotřebuju bikeškolu a stačí mi, co jsem se naučil samozběrem http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 … f-dressler
večer jak budu mít víc času se zkusím rozpesat.....ale za mě určitě se pojedu zdokonalit zase když to zdravot. stav dovolí...a to už za svoje a rozhodně to nejsou vyhozeny peníze....
Prosím nevíte někdo jaký je počet lidí? Jaká je cena? Kolik tam stojí zaplatit si flek na stan? Abych ušetřil Romana blbých otázek Psal jsem mu mail, ale nereaguje už 3 dny. Kde se dá zaregistrovat? děkuji
- lacer
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky u Brna
- Motorka: EXC350F + vozík na 3moto
- Věk: 38
- Tel: SZ
0 0
Čau, tak nevím jestli hledám blbě, ale ani na stránkách šiklandu ani na romanových žádné info k akci Enduroškola 2017..
MotoDriver napsal(a):Kdyby někoho zajímalo.
Enduro Hobby
Nehledáš, taky jsem nic nenašel a ještě k tomu, když mi nereaguje na mail, tak mě to už odradilo
Diky za názory a zkušenosti. Filip asi budeš mít pravdu, že individuélně to bude lepší Pěkně si to dáváš! Hodně velký pokrok
Editoval Small (13.04.2017 13:54:15)
- lacer
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky u Brna
- Motorka: EXC350F + vozík na 3moto
- Věk: 38
- Tel: SZ
0 0
Filip, pokrok tam určitě je vidět. Kolik let nebo hodin tréninku je mezi těma dvěma videama?
Enduro Hobby
Filip - SANDOKAAN:
čeče, nevím jestli videa ježdění na trialce a Romanova škola jdou do sebe
když jsem se bavil s Romanem po škole, tak jsem mu říkal, že velká výhoda je přijet do školy a něco umět, ale on mi to celé vyvrátil s tím, že se právě chce orientovat hlavně na začátečníky, kteří nemají těch zlozvyků tolik a prakticky jim je schopen vysvětlit základní principy, podle kterých se mají řídit, aby to ježdění měli lehčí/zábavnější a je jedno jestli přijedou na ostrém enduru nebo na třeba na DR
jinak, pokud chcete někam jet, tak zvednu telefon a zavolám, zjistím si info a mám jasno, nějaké vypisování-emaily-a další blbosti, na to vám sere Bílej tesák
Editoval Strejda-GC (13.04.2017 17:27:17)
Strejda-GC napsal(a):Filip - SANDOKAAN:
čeče, nevím jestli videa ježdění na trialce a Romanova škola jdou do sebe
když jsem se bavil s Romanem po škole, tak jsem mu říkal, že velká výhoda je přijet do školy a něco umět, ale on mi to celé vyvrátil s tím, že se právě chce orientovat hlavně na začátečníky, kteří nemají těch zlozvyků tolik a prakticky jim je schopen vysvětlit základní principy, podle kterých se mají řídit, aby to ježdění měli lehčí/zábavnější a je jedno jestli přijedou na ostrém enduru nebo na třeba na DR
jinak, pokud chcete někam jet, tak zvednu telefon a zavolám, zjistím si info a mám jasno, nějaké vypisování-emaily-a další blbosti, na to vám sere Bílej tesák
jj mas pravdu ale k trialce me stejně dostal roman Korber :-) ...
Paráda
|