INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
KTM EXC/SX 200,postřehy,rady,vychytávky,závady
KTM EXC/SX 200,postřehy,rady,vychytávky,závady
tak já začnu koupená letos v dubnu rok vyroby 2004 měla najeto 60 mth od go,,,,,potvrdit ani vyvratit nelze,,,ale motor jde krásně,píst nevykazuje žadne znamky opotřebení,dal jsem ji novu řetězovku,desky,bastry,šusplech pod motor,stojan,a to nej nechal jsem si udělat tlumiče. spotřeba 2,5 až 3,5 litry na 1mth při enduro jízdě....váha a ovladatelnost užasná.po čtyřtaktu sa na ní učím je to jiny styl ale začínáme si hodně rozumět
spotřeba,tryskovaní karburátoru,jaky kdo jezdíte převod,vydrž motoru,prostě šecko co vás napadne hrnte sem
Editoval mirbubak (13.06.2013 21:46:45)
Re: KTM EXC/SX 200,postřehy,rady,vychytávky,závady
badyšot: co jsi kupoval za karbec originál keihin? změnil sa nějak pruběh vykonu?
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
badyšot:
s tim filtrboxem to moc nechapu,proste mels diravy filtr nebo tak neco
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
badyšot:mam tam 188,45,jehla na třetím zářezu ale mam laděne koleno aj koncovku fmf tak nevim jesi ti to nejak pomože...tlumiče sem dával dělat komplet Farynovi. tlakoval olej,poskakovalo to nedržalo stopu,a když sem chtěl na zadu poštelovat utlum protože mna zadek kopal tak sa utočil šrubek,,,doporučuju plnit vazelinu nebo zadělat gumičku at tam nejde bordel
Editoval mirbubak (14.06.2013 18:06:41)
- badyšot
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberec
- Motorka: 200 neposedných Kubíků
- Věk: 45 už
7 6
mirbubak: kupoval jsem KEIHIN PWK 38, stejný co tam byl, ale nechal jsem si ho osadit jinou jehlou a tryskama. Kupoval jsem ho z Holandska za 6000,-, tady v čechách je ofic cena něco přes 10 000 . Bylo vyběhané šoupě i tělo karburátoru. Jenom šoupě stojí 5000,- v KTM v CZ.
foxdive: ne neměl, borci co jsem to od nich koupil prostě filtry moc neprali a vzhledem k tomu, kolik bordelu dokáže naházet zadní kolo do neutěsněného airboxu tak si nedělej iluze, že voda s bahýnkem se přes ten molitan nedostane a motor to nenasaje...
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
badyšot:
tak to jo,ale to je zanedbana udrzba predchozich majitelu,ja menim filtr pokazdy vyjizdce max dve,a jeste spodek filtru mazu vazelinou
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
badyšot:jak sa projevovalo to vyběhane šupatko?něco už jsem o tom slyšel že to potom zlobí...potom napiš jak to fičí a jestli si poznal nejaku změnu proti staremu karbci
- badyšot
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
7 6
mirbubak: jojo, až na tom něco najedu, tak dám nějaké reference. Zatím jen 1,5 nádrže a vypadá to slibně. Vyběhané šoupě se projevovalo neklidným chodem v malých otáčkách a nevím jestli za to může ono, ale žralo to hrozně na cca 1MTH volné jízdy (záběh nového pístu) si to vzalo přes 5 litrů. Když jsem to rozhodil, tak šoupě ošoupané (ta vrstva pokovení byla na několika místech prodřená na tělo šoupete) a mělo to velký vakl v těle karburátoru. Srovnával jsem to s druhým karburátorem, co jsem měl doma.
Foxi: nevěř tomu, že přes molitan neprojde voda s bahnem. To bys ten filtr nemohl vyprat v jarové vodě nebo jo???
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
badyšot:
to vis ze projde,ale to by muselo byt mega vody pod naporem,jestli to mels blbe slicovany ty plasty tak jo,neco malo jo,ja mivam vzdycky za filtrem cisto
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
badyšot:
dalsi takovy
- badyšot
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
7 6
převod: 13:45, ale to se mi zdálo moc do rychla, ačkoli to někteří na EXC jezdí. Dozadu dám 48Z. Co jezdíte vy ostatní?
badyšot napsal(a):foxdive: tvojí motorku jsem neviděl nikdy špinavou ani zvenku
jak sem ju dovezl tak byl převod 14/48 ja sem ju osadil převodem 13/45 teoreticky je to stejné ale mam na předu před pístkem větší mezeru,,,předtym sa mě to tam zdálo natěsno,,,,a pístek už je jakysi ohlodany od vytahaneho řetězu nebo někomu přede mnu spadl,,,k tomu filtru,,ja sem měl zatím za filtrem čisto ale je fakt že ho dost mažu a maznu ho aj ze spoda dyby tam byla nějaka netěsnost,
chlapi poradte mě jak sa objednavaju díly z ktm vlašim,,,volate jim objednávky nebo objednavate mejlem?maju tam deset odkazu na mejl kde to posílate na meil do skladu?
http://www.ktm.cz/kontakt/
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
zvedneš telefon zavolaš Sklad náhradních dílů +420 317 845 164 přímý telefon a už to jede vyser se na email po telefonu se mnohdy i něco dozvíš Jinak ochota vstřícnost Odkud jsi?
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
Tristan: A jak si to utesneni prosim te nakonec vyresil? mohl by jsi to popsat nebo vyfotit?.. ja to ted taky resim a premyslel jsem nad nakym silikonem nebo takovou tou roztaznou penou kterou pak oriznu... jeste nevim ale oproti Yamaham co sem jezdil je ten bordel fakt des hlavne kdyz se jezdi ve srackach a urcite to neprospiva ani zivotnosti filtru
Tristan:vyborně díky za radu tak ted je mi to jasne,,,su od vsetína
- carbous
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Kawasaki kdx 250, Gas-Gas ec 300, KTM exc 450 2012
- Věk: 39
0 2
mirbubak: chci se zeptat jak to jede to dvoukylo? S čím bys to srovnal. Bratránek má kdx 200 rv 2000 a fičí to celkem dobře.
carbous:
tož ono je to těžko popisovat,chce to spíš projet,,,mna to hodně překvapilo,,pod přívěru jede všecky kvalty celkem ochotně kromě 6 ta je spíš přejezdová,,,da sa stym jet pianko,,,pokud ju ale podržíš a otevře sa přívěra tak je třeba sa aspon na první 3 kvalty hodně držat řídítek jak tam už daš 4,5 trošku sa uklidní ale ma snahu sa stavit furt,,,možu srovnat enom s brachovym yz 400f protože dvutakt u nas jezdim asi jenom ja pocitově to dvukilo tahá víc za ruky jak yz 400 to mě připadá že ma taku plynulejší křivku vykonu,,,to dvukilo nema nic a potom všecko a mooc je to ale muj pocit chce to zkusit.
carbous:
ja to muzu srovnad s DT 200 z roku cca 96 takze asi podobne jako ta kdx a co se tyce kroutaku tak je to pod priverou docela podomne ale samoze ktm je na tom porad lepe .. ale jakmile se otevre privera tak ktm nadherne vyleti a krasne se vytaci jako dvaca zatim co ''tupe'' DT po otevreni nema takovou silu a tah coz se zase projevi na menci spotrebe
Editoval allmotors (14.06.2013 18:57:43)
|