INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Ladění motoru se vstřikováním
- skodavrs
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mělník
- Motorka: HQ TE 450-09, GSX 1400, CPI ARAGON 50
- Věk: 36
- Tel: 777769755
4 0
Re: Ladění motoru se vstřikováním
jak jsi dopadl už to máš od Oťase zpátky? Jaký je výsledek?
- mmozga
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husaberg FE 570 12
- Věk: 23 zatím :)
- Tel: galaxy s4
0 0
Hele mám stejnej problém.. mám na KTM 690 pěnovej filtr + akrapa + mapu na akrapa.. jenže mi výkonová křivka nesedí..motorka jede jako z praku ale musí se točit..do 5tis ot. to nejde..ne tak jak by mohla 690ka jet..kurva takovej objem musí fungovat od volnoběhu.. nevíte někdo jak dostat krouták do spodních spekter?ona ta křivka teď je téměř lineární.rovnoměrně stoupá s otáčkama..
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: GG EC 250 TPi
- Věk: střední
6 0
skodavrs napsal(a):jak jsi dopadl už to máš od Oťase zpátky? Jaký je výsledek?
zrovna tam neměl žádnou motku na který by mi jednotku naladil, snad se povede zítra a na víkend bude jednotka zpátky v mojí motce...
Editoval offroaderxrr (26.06.2013 12:39:02)
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
offroaderxrr:
Ty to ještě nemáš? Aby ses s náma vůbec tento rok ještě projel
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
Motors napsal(a):offroaderxrr:
Ty to ještě nemáš? Aby ses s náma vůbec tento rok ještě projel
no nemám, jednotka se ladí...
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
xfany napsal(a):Mladej Otas uz ti to nastavil
super, dnes to má přijít, tak namontuju a vyzkouším
- skodavrs
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mělník
- Motorka: HQ TE 450-09, GSX 1400, CPI ARAGON 50
- Věk: 36
- Tel: 777769755
4 0
offroaderxrr napsal(a):xfany napsal(a):Mladej Otas uz ti to nastavil
tak jak to jezdí?
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
skodavrs napsal(a):offroaderxrr napsal(a):xfany napsal(a):Mladej Otas uz ti to nastavil
tak jak to jezdí?
jedna vyjížďka po přeprogramování a hned zlomený zápěstí , jak se dám zase do kupy tak to projedu a dám vědět
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
MikiberG:
no já přešel z XR400 a to byl bublák, takže je to fakt o tom se přizpůsobit stroji..teď mi to po tom přelaďení docela vyhovuje, uvidím jak se to bude chovat v extrému..pořádný výjezdy na mokru, vlhký kořeny a šutry, mňo uvidíme...
offroaderxrr: Je to o zvyku... ono ne nadarmo se dávaj dvojitý měkčí péra na ventily a všelijak se dolaďuje aby to bylo dole pěkně gumový, netrhalo se to a netahalo zbytečně za ruce.... ... ne každý v terénu zvládne agresivní stroj a jízdu a už vůbec si to nedovedu představit 6mth za den 
Na SM to bude trochu jiný ale zase bych volil střídmej nástup a radši otočit heftem než to tam mít furt full.
- mmozga
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Nechci vylozebe bublaka.jen ostrejsi nastup..samozrejme s upravama pocitam.vyfuk,sani apod..takze jak toho docilit?on ten motor jede celkem pekelne ale pokud se nedrzi plnej kotel tak je to takove klidne.jak beranek..chci aby mela prubeh jako ostra i na ukor castejsiho servisu..podle me udelali motorku s obrovskym potencionalem kterej je ale nevyuzitelnej..
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
MikiberG napsal(a):offroaderxrr: Je to o zvyku... ono ne nadarmo se dávaj dvojitý měkčí péra na ventily a všelijak se dolaďuje aby to bylo dole pěkně gumový, netrhalo se to a netahalo zbytečně za ruce.... ... ne každý v terénu zvládne agresivní stroj a jízdu a už vůbec si to nedovedu představit 6mth za den 
Na SM to bude trochu jiný ale zase bych volil střídmej nástup a radši otočit heftem než to tam mít furt full.
Pro mne je alfa i omega zátah odspodu, když jedu tak tak výjezd, motor dokáže vyřešit jezdecký neumětelství Huska 450 I není vůbec nijak divoká motka, netahá za ruce, jen ten spodek mi tam neseděl, Kotrba přesně věděl o co mi jde, páč běžně přeprogramovávají řídící jednotky při otevření motor, když se vykuchala lambda, tak bylo lepší jednotku přeprogramovat, teď to konečně jede jak má...
- mmozga
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Janek: Asi se zkusim prvne projet na jine..v terenu je ta mapa na akrapa fakt super ale v ktm mi pri prehrani mapy rekli ze uz nemuzu pouzivat ten prepinac map..ani vlastne nevim proc..kdyz jsem se prvne projizdel na jine 690ce tak pocitove jela lepe ale pan s ni jezdil hodne teren tal si nejsem jistej zprevodovanim..ale jela lepe.jeste se zkusim projet na jinych no..950ser uz je moc tezka..
Kdyby tam sly nasupat 2mapy jedna na enduro treba ta co je a pak nejakou "svinu arabskou" tak by to bylo paradni..
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
nedávno jsem pořídil TE 310 r.v. 2010, motka jako nová, nalítáno necelých 600 km
prostě láska na první pohled
po poladění tlumičů a přezutí na oblíbené Mitasy C18 jsem začal řešit chybové hlášení na displayi "FAIL" (to se tam zobrazovalo už při koupi stroje), při zapnutí klíčku se na moment objevilo hlášení E41E, ty hlášení by mě až tak nerozčilovaly, ale motor zjevně nepracoval tak jak má, v nízkých otáčkách vynechával a při zavření plynu až moc střílel do výfuku, vypadalo ta jako že jednotka míchá bohatou směs
načetl jsem něco o tomhle problému na cafehusky:
http://www.cafehusky.com/threads/untime … 010.10677/
takže v první řadě jsem zkusil novou baterii, ale bez pozitivního výsledku, protože mám doma ještě Husky 450 I, která má 98% shodných komponent, tak jsem postupoval výměnným způsobem, no a v neposlední řadě jsem zavolal Otovi Kotrbovi pro radu. další komponent co jsem vyměnil bylo teplotní čidlo, hlášení na displai opět stejné, motka se po každé výměně na min 15 minut musí odpojit od baterie, aby řídící jedn. zapomněla co má v paměti a načetla si nové správné údaje. Po další konzultaci s mladým Otou jsme došli na zaslepovací odpory (resistor) které se dávají na koncovky namísto lamda sondy (při otevření motoru) a ještě jeden je pod sedlem, kde se jím nahradí čidlo náklonu motorky, které se standardně montuje jen do verzí SM (motardy). No na radu Oty jsem jako první vyměnil právě tohle čidlo pod sedlem i když jsem si myslel, že to nemůže mít na chybové hlášení které se hlásí jako závada vstřikovací jednotky vliv. No a chybové hlášení po té zmizelo
motor jsem nastartoval zahřál na provozní teplotu a poté vypnul a odpojil baterii, závada se znovu nenačetla. Záslepky (odpory) i čidlo teploty jsou cca 300 korunové položky, tak pokud budete mít podobnou závadu nepropadejte depresím Ještě dám zkušební jízdu a uvidím, ale v každém případě to vypadá dobře, moc díky Kotrbům za poradenství..
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
Alf666:
lambda i koncovka je dááávno venku , zlobil právě jeden ten zaslepovací odpor, ale ne ten od lambady ale od čidla náklonu
|