Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Poježdění Bruntál a rozumný akční rádius

#1341 08.02.2014 23:03:22

VacaXR
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Honda XR 650 SM Dallara , HQ FE 450 , 929 RR
Věk: 23
0 0

Re: Poježdění Bruntál a rozumný akční rádius

sstalin:

big_smile big_smile kurna no  ano silné kafé

Pixel Crew

#1342 08.02.2014 23:04:55

VacaXR
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Honda XR 650 SM Dallara , HQ FE 450 , 929 RR
Věk: 23
0 0

jinak dneska luxus počasíčko sluníčko návštěva u stalina  ano a nějaké to wheelie  lol 

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3276_wheelie.jpg

Pixel Crew

#1343 08.02.2014 23:07:13

sstalin
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Lesy Čr
Motorka: ktm exc 250
Věk: 24
Tel: 721165845
1 0

gp  gp  gp  hovádka jedny  ano  ano  ano  

jak to má kola nebo kozy, tak stím budou brzo problémy...

#1344 09.02.2014 00:40:42

Huvr
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brantice
Motorka: XR400
Věk: 38
0 0

DanisMcKost napsal(a):

Nevím jestli to tady vůbec někoho zajímá, ale kdyby náhodou, tak tu je můj první svár hliníku  vyk!  vyk! ... Dvě zlomený páčky jejichž konce nejsou a priskluz plech 4mm.... Ty páčky jsem chtěl rozlomit abych zkouknul strukturu sváru, ale zatím se mi to nepovedlo....  podařilo se mi i zavažit dírku na dně plechovky od redbulu a nepropálil... je to dost o nastavení mašiny,jak se s tím popasuju, bude to úlet... Nerez je poslušnější než hliník, to jde takřka samo.... U hliníku je ještě průser,že jak se drát(přídavný materiál) vytáhne z ochranné atmosféry, tak okamžitě zoxiduje, takže musím vychytat posouvání drátu mezi prsty tak aby konec byl pořád plynu...což ve svářečských rukavicích je zatím skoro nemožný a s dlouhým kusem od ruky dost nepřesný...  smile Ale to platí hlavně na dlouhý sváry, na krátký je to ok.

Takže kdyby někdo potřeboval povařit hlínu, tak jsem tu plně k dispozici...

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1 … 7-2701.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1 … 7-2697.jpg

Zdarec co se tyče sváru vypada to slušně ,mozna bych malinko přidal více proudu na tom slzickovem plechu aby se svár malinko více rozlil  ano jinak ok

#1345 09.02.2014 11:33:14

sstalin
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

DanisMcKost:

jestli chceš nějakej hliník ti můžu dovalit , mám něco v práci zbytky co zbyly, ruzné tloušťky a patvary
 ano 
jinak doufám že FMF zustane takhle krásný už na pořád  lol 

#1346 09.02.2014 12:21:03

sstalin
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

DanisMcKost napsal(a):

sstalin:

čau, to si piš že chci vyk!  vyk!  vyk!   big_smile   Nachystej si i ten kryt jestli to ještě nemáš hotový  wink 

vrámci uspor na váze jsem pořídil plastovej acerbis  lol taky jestli to nepřežije tak podle něho uděláme potom z hliníku  ano 

#1347 09.02.2014 16:59:19

carbous
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Kawasaki kdx 250, Gas-Gas ec 300, KTM exc 450 2012
Věk: 39
0 2

já vyřešil opravy prodejem  mad  mad 

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/2182_2014-02-09-368.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/2182_2014-02-09-369.jpg

#1348 09.02.2014 17:18:22

Huvr
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Zdarec , hliník zatim nevarim , ale myslim ze tak do dvou třech měsíců uz budu. Zatim lepim jen nerez a černou mam jen Migatronic Pi250 DC takže smolik. Vyřizuji dotaci na Pi 250 AC/DC s vodním chlazením a pak svarecka škola a statnice.  ano 
Zatim svaruju hliník COčkem korby navesu atd .

DanisMcKost napsal(a):

Huvr:

Ahoj,dík, vyzkouším. Tohle je vařeno jen na cca 150A (začátek sváru už i tak odkápl), přídavný mat. AlMg5Cr, váha 40% čištění, argon 4.6 .   Chci zkusit alsi5, ten by se měl lépe rozlévat a když do budoucna seženu argon 4.8, ten na to bude mít taky asi vliv. Čištění na takovém novém plechu by mohlo stačit i 20%, aspoň by tak nesvítila elektroda. Pro začátečníka je toho hodně na co má myslet,musím se sladit s mašinou, naučit se svařování v pulzu, prostě dostat to do ruky... Navíc ten slzičkový plech nebude na učení to pravé, protože se sřídá tloušťka toho materiálu jak jedeš přes slzu...  Ještě jsem se dočetl, že dofuk plynu by měl být na každých 10A 1s, což se mi zdá tedy zbytečně dlouhá doba když svár už je po cca 3s tvrdý. Teorii mám docela nastudovanou,  teď to chce prostě praxi, praxi, praxi!!! Počítám, že do půl roku už nebudu mít problém si cokoliv kvalitně svařit. Teda když bude na čem se učit  ee2  Toho hliníku zas tolik není...

Dneska si vyplazmuju čtverečky a povařím si cvičně krychličku 50x50mm už se těším

Ty svařuješ hliník jak dlouho? jaký byly začátky?

#1349 10.02.2014 09:28:22

Zvěřáki
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: DR 650 SE
Věk: 33
0 0

Mišák ttr600 napsal(a):

Zvěřáki:

Ty se bojíš plamíku? a1 
Ten zvuk pak musím porovnat s tím mím Leem. Mám pocit,že mě to tak neřve. lol 

Je to nářez a jede jak z praku! vyk!  Nevím jestli budu v partě na špici s těma decibelama, ale každopádně budu slyšet na hony daleko a13  lol 

A něco pro OKO.... ano 

https://www.youtube.com/watch_popup?v=HhabgvIIXik&hd=1

Po delší pauze jsem si některé detaily vybavil hned po tom, co jsem už zase ryl hubou do pole.....
- holt to nezapomeneš  - ForeverOFF -

#1350 10.02.2014 10:32:25

Zvěřáki
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

DanisMcKost napsal(a):

Zvěřáki:

Koněčně jsi sundal ten svůj bicykl z hřebíku,jo  lol  lol 

jojo, dal jsem ho do červené...ta černá nebyla tak... a13 

Teď je to akorád, ne... a13  lol  lol 

Jinak v sobotu jak jsem byl zkusit ten lauf, jsem to tahal, kde to šlo, na zadek...
Jenže několika měsíční absence ježdění způsobila, že v neděli odpoledne jsem už jen stěží zvednul ruce nad hlavu...trapézy, ramena...au au....jsem sračkáááááá a31   lol 

Editoval Zvěřáki (10.02.2014 11:11:00)

Po delší pauze jsem si některé detaily vybavil hned po tom, co jsem už zase ryl hubou do pole.....

#1351 11.02.2014 07:17:34

Zvěřáki
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Nebooj, na každýho jednou dojde,....i na Tebe lol  lol  lol 

#1352 11.02.2014 07:38:49

Zvěřáki
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Kurňa, o víkendu prýýý má být 15-17 stupňů a22  vyk! 
No, kdyby mělo být třeba jen 10, co udělat vyjížďku???

Dane, připrav XR ano  a1 

#1353 11.02.2014 13:16:07

Zvěřáki
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

No uvidíme dle počasí... Pokud nebude moc teplo a sucho, tak to na nějaké delší přejezdy moc nevidím...třeba k Tobě až po ose. Ale kdyby bylo hezky, ani by mi to nevadilo.
Ale fakt uvidím až koncem týdne...co mi do toho zase vleze nebo nevleze...smile Každopádně ale chci jet, ať už tady jen na chvílí, nebo jinde na dýl...
Pokud bude jak říkají...škoda toho nevyužít. a13  ano 

No tak Ti zbývá už jenom to odvrtat. takže neváhej a jednej... usch  key 
Stejně je to divné.... a31  že se to hýbe, ale ven to nejde....v tom bude nějaký háčííík ee1  a22 

Odvrtat, opískovat, nalakovat, poskládat, nakopnout, jezdit! a32  a32 

Editoval Zvěřáki (12.02.2014 07:06:01)

#1354 11.02.2014 13:30:03

Vizibable
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Yamaha TT 600 R
Věk: 30
2 0

Pokud mi do toho taky něco nevleze tak bych se o víkendu přidal. Počasí mi je celkem jedno jaký bude.

Moto mám připravený, nové drapáky, větší rozetka.

Už jsem byl jezdit minulý víkend a super, všechno fest podmáčené, byl jsem víc na zemi než v sedle. Po 2 hodinách mě to přestalo bavit  ee5 

#1355 11.02.2014 14:32:43

Zvěřáki
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Vizibable napsal(a):

Pokud mi do toho taky něco nevleze tak bych se o víkendu přidal. Počasí mi je celkem jedno jaký bude.

Moto mám připravený, nové drapáky, větší rozetka.

Už jsem byl jezdit minulý víkend a super, všechno fest podmáčené, byl jsem víc na zemi než v sedle. Po 2 hodinách mě to přestalo bavit  ee5 

Kurňa, medvěd se probral a vylezl z brlohu.. smile Tak fajn, něco tady podnikneme, ne? ano  O víkendu by to mohlo klapnout. Drapáky mám staré ale jebu na to... lol  A co ruka už je O.K.?  a22 
Tak uvidíme podle počasí a zda to časově sedne a nic do toho nevleze...

Porovnáme zvuk X3...ty máš ten samý tuším usch 

#1356 11.02.2014 16:36:01

Vizibable
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Yamaha TT 600 R
Věk: 30
2 0

Zvěřáki:

Taky mám X3 můžeme porovnat (TTR nakope SUZUKI !)  lol   lol  mimochodem byla potřeba u tebe nějaká úprava na karburaci ?

Ruka bohužel pořád nesrostla jak by měla, mám s tím problém jako při každé zloměnině kterou jsem měl. Z jedné strany kosti to je prohojené ale z druhé mám v tom lomu pořád díru  ne  Nesmím do toho dostat nějaké extra bomby - hrozí že by to mohlo ještě prdnout.

Takže ježdění klídeček ! Pohoda ! Já to beztak neumím jak vy dravci ! Já se kochám  usch 

#1357 11.02.2014 20:54:06

Zvěřáki
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Vizibable napsal(a):

Zvěřáki:

Taky mám X3 můžeme porovnat (TTR nakope SUZUKI !)  lol   lol  mimochodem byla potřeba u tebe nějaká úprava na karburaci ?

Ruka bohužel pořád nesrostla jak by měla, mám s tím problém jako při každé zloměnině kterou jsem měl. Z jedné strany kosti to je prohojené ale z druhé mám v tom lomu pořád díru  ne  Nesmím do toho dostat nějaké extra bomby - hrozí že by to mohlo ještě prdnout.

Takže ježdění klídeček ! Pohoda ! Já to beztak neumím jak vy dravci ! Já se kochám  usch 

No , myslím že určitě nenakope...neb ty decybely mám fakt max! A to i s Db killerem. Jsem se chtel zeptat, jakej máš killer. Pak mi to ukážeš. Já tam mám origo db killer, koncovku jsem měl rozdělanou a vata i roura..vše je v naprostém pořádku. Tak by mě zajímal rozíl. Vidím to už jen v tom, že mám 50ccm navíc a čtcvererec 100 na 100...a ten tluče! Krása. Jak mu dávám a letím po zadním, tak ten focit je mazec. A je mi úlně jedno, že je to mazec randál... a13  lol 
Jen jsem přidal půl otáčky na bohatosti směsi. Normálně to funguje, ale zatím jsem to nijak zvlášť nezkoumal.
Takže o víkendu porovnáme...jasná věc.
V klídku...s ohledem na Tvou ruku...O.K.?? vyk! 

#1358 11.02.2014 21:23:57

Huvr
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Zvěřáki napsal(a):

No uvidíme dle počasí... Pokud nebude moc teplo a sucho, tak to na nějaké delší přejezdy moc nevidím...třeba k Tobě až po ose. Ale kdyby bylo hezky, ani by mi to nevadilo.
Ale fakt uvidím až koncem týdne...co mi do toho zase vleze nebo nevleze...smile Každopádně ale chci jet, ať už tady jen na chvílí, nebo jinde na dýl...
Pokud bude jak říkají...škoda toho nevyužít. a13  ano 

Jo...kurňa teď jsem si vzpomněl...nemám zaplacenou pojistku..až od dubna. Takže přejezdy po cestě moc eeee. blee1 

No tak Ti zbývá už jenom to odvrtat. takže neváhej a jednej... usch  key 
Stejně je to divné.... a31  že se to hýbe, ale ven to nejde....v tom bude nějaký háčííík ee1  a22 

Odvrtat, opískovat, nalakovat, poskládat, nakopnout, jezdit! a32  a32 

Ahoj ty mas SPZ v depozitu ??

#1359 11.02.2014 23:18:57

Huvr
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

DanisMcKost napsal(a):

Huvr:
Nn, koleduje si o dopis z čkp  heh2 

No pravě není to prdel  vyk!  stop2 

#1360 12.02.2014 07:04:24

Zvěřáki
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Huvr:

Kucí v klidu... mám jak spz, tak STK, tak pojistku. Včera jsem si kontroloval zelenou kartu, neboť jsem si nepamatoval co tam je napsané...
Platná do 7.4.2014  blee1  usch 

Ale vy se spíš předveďte... lol Danouš, ten byl línej celé léto si aj spz nasadit. lol  lol  lol 

Editoval Zvěřáki (12.02.2014 07:13:48)

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů