INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Poježdění Bruntál a rozumný akční rádius
Re: Poježdění Bruntál a rozumný akční rádius
Zvěřáki:
Dá se X3 rozebrat i ze strany vývodu,mění se tam ty tlumivky.
Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR 650 SM Dallara , HQ FE 450 , 929 RR
- Věk: 23
0 0
Zvěřáki:
no asi to vypadá že to už mají malý
Pixel Crew
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: DR 650 SE
- Věk: 33
0 0
Mišák ttr600 napsal(a):Zvěřáki:
Dá se X3 rozebrat i ze strany vývodu,mění se tam ty tlumivky.
no to je jasný, to už jsem oskoušel. Bez DB killeru to je masakr...tluče bohovsky. Ale on jde taky rozdělat na straně vstupu do tubusu...aspoň ten můj je tak origo udělaný. Už jsem to omrknul...
Po delší pauze jsem si některé detaily vybavil hned po tom, co jsem už zase ryl hubou do pole..... - holt to nezapomeneš - ForeverOFF -
zvěřaki: člověče,co na té motorce všechno děláš,já tam jednou za sezonu vyměním olej a jezdí to už roky jak drak Akorát tam chci dát láďák,už jsi ho měl na moto při koupi?Nikde nemůžu na inzerci narazit na žádný,přemýšlel jsem i o výrobě,ale byla by to drbka dopasovávat to od konce svodu k tomu tlumiči.Máš tam KN filtr a větší trysku v karbci,nebo jen ten výfuck?
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
madman650:
takový už jsem já..vše vždy zrenovuju, aby bylo jako nové
Ale tyky jsem měl v podstatě smůlu, že se mi minulou sezonu ulomil zub na trojce, následovala rychlá oprava u motoopraváře, aby se mohlo jezdit. Nebylo to však 100% ( věděl jsem o věcech co už nebyly OK) i když by to ještě jezdilo tak jako většině z vás tady aspoň 2-3 roky, tak jsem to celé raději rozdělal a udělal z toho takovou GO. Technicky je jako nová, od motoru až po podvozek. Tak snad bude dělat radost.
Do teď jsem na ní měl origo výfuk, takže u ní nemám zkušenosti. Sehnal jsem leo vince X3 původně z WR450f. Připojení a zahnutí se musí upravit. Zrovna na tom dělám. Chci to mít tak, aby to bylo podobně jako u originálu. Abych ho jen pěkně nasunul do svodu výfuku a byl tam pevný a těsný spoj. Mohu je pak případně kdykoliv snadno vyměnit. Napřiklad při vyjížďce do lesa atd. Laďák jsem tam měl teď o víkendu poprvé jen tak provizorně a zvuk ohromný. Do lesa s tím snad ani nelze. Teda, má to DB killer, a s ním už se to dá. Nemám KN, ani trysky. Uvidím, co to bude dělat. Co mám ale info, tak u DR to nedělá problémy a už jen změnou výfuku se průběh mění k lepšímu..hlavně ve spodku to přidá koníky.
Po delší pauze jsem si některé detaily vybavil hned po tom, co jsem už zase ryl hubou do pole..... - holt to nezapomeneš - ForeverOFF -
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Kurňa, nedělej si prdel
Řeknu to takto: - jsou dva druhy lidí... 1) ti co pojezdí, když už se to sype, tak to nějak poléčí a prodávájí tak, že jako spolehlivej stroj, co doteď jezdil parádně... možná nevydělají, zřejmě však ani neporodělají, ale zaručeně naserou budoucího majitele... 2) ti co jako já jezdí a protože jim to dělá radost, dají tomu maximum. Při prodeji pak nevydělají, ale alespoň já nebývám nijak zvlášť ztrátný ( avšak pokud se na to dívám tak, že nikdy nepočítám co by stála práce), ale po prodeji pak budoucí majitel spokojeně jezdí a nepluje na tebe jak na svini podvodnou...
Kdo si co vybere, nechť jeho jest.
Já už si vybral dávno.....
taky jsem měl párkrát touhu vyměnit moto,zkusit naháče,ss mě neberou,ale vždycky zvítězil hlas srdce  kdybych jel po silnici,viděl někde pěknou pěšinu,výjezd a podobně a nemohl sjet z asfaltky,jen proto,že nemám enduro,asi bych se zbláznil...,zkrátka mám terén v krvi forever  ještě se letos chystám koupit nějaké 4x4,asi vitaru,už o tom přemýšlím tak dva roky 
Editoval madman650 (03.02.2014 18:22:03)
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
DanisMcKost napsal(a):Zvěřáki:
trošku sis to zkrátil, je ještě mnohem víc druhů,já většinou prodávám 1)protože mi moto nějak nevyhovuje,nebo jsem od něj čekal více 2)naskytne dobrý kup který nelze odmítnout 3) chci vyzkoušet více moto a zjistit co je lepší a na půjčování nehraju - prostě bádám... 4)potřebuju prachy na nějakou jinou hovadinu
hledal jsem i napříč všemi kategoriemi - silničky, naháče, kross, enduro, motard, moped proto můžu dnes porovnávat všechno možný.. měl jsem už tak přes 40 motorek různých žánrů a to opravdu bez nadsázky -možná i více.. že jsem se vrátil k xr600r má jen ten důvod,že v terénu dokáže dlouhodobě fungovat bez vážnějších problémů a že je to poctivost sama.. Proto už se ho nehodlám zbavovat, ale hodlám bádat ještě v oblasti 2t endur... kdy to propukne nevím
Prodal jsem už pár moto, kdy mi kupující po čase volal a děkoval že jsem ho nijak nenapálil a moto je v perfektním stavu... Ještě nikdy mi nikdo nevolal, že jsem ho jakkoliv napálil Taky jsem se nikdy nezbavoval polátaného vraku... ikdyž pár jsem jich už koupil - skončily na díly
A taky mě nelákámít enduro ve 100% stavu, protože mnohdy stačí jedna vyjížďka a stav motorky se změní k nepoznání ty bys o tom mělněco vědět
kuva, Ty mě štveš, dacane To je jasný, že jsem to zkrátil. Taky jsem na nikoho a na nic nepoukazoval Apropo, o Tobě samozřejmě vím, že jsi poctivej chlap!. Všeobecně ale říkám, že si každý může vybrat. Mám ale takový pocit, že podle toho co často vidím, slyším a i jsem sám zažil...není málo těch, co se uchylují k možnosti č.1.
A dost debat...
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Zvěřáki:
jak řešíš propojení mezi vlastním laďákem a svodem?Nějakou nerez trubkou?Myslíš,že by fungoval na DRku laďák původem z yamahy R 6?Mám na mysli aby ta mašina jela a neztrátila výkon a nebo nemusel složitě dolaďovat motor.Teoreticky si myslím,že by problém být neměl,ale nejsem si jist. Na některé z těch fotek jsem viděl,že máš kromě origo výfuku ještě dva laďáky,to budeš zkoušet oba?
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
madman650:
ty dva dva laďáky byly půjčené a leo vince X3 jsem koupil pak. Ty půjčené kusy jsme zkusili jen provizorně kvuli zvuku. Ale jezdit se s tím nejezdilo. Už jsem je vrátil.
Připojení chci řešit tak, jak je originál. Protože chci zachovat zaměnitelnost a nebudu svod upravovat. takže jsem si objednal kousek nerez trubky průměru 40mm se stěnou 2mm. Na soustruhu půjde v délce 55mm stáhnout na vnější průměr 38mm, zůstane stěna 1mm, - to je ta část, co se zasouvá do origo svodu s těsněním a objímkou. Druhý konec se vloží do trubky koncovky přivaří... Mělo by to pak být stejný jako origo a zaměnitelnost zaručená. Co se bude muset udělat s nastavením karburátoru, se uvidí. To vyzkouším, až bude slušné počasí. Ale dle info uživatelů drse, by to neměl být problém.
Bohužel nevím, jak to je s výfukem R6. Průtokem by měl stačit, neboť to je vysokootáčkový čtyřválec a toho oběmu spalin tam jistě teče víc, než u DR650, i když je to o cca.50ccm menší obsah. Myslím, že by to mělo fungovat. Ale osobní zkušenost s tím nemám...vždy je to trochu překvapení...tedy pokud nekupuješ přesně to, co tam má být. Někdy to nechce skoro nic, jen většinou trošku obohatit směs a jindy se laboruje triskama, filtrem...
Pokud se přes víkend podaří (má to v rukou DAn ), dám po víkendu foto
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
kdyby ti náhodou kousek té trubky zůstal,tak 15-20cm i víc,tak bys mi ten přechod od výfuku do origo svodu mohl nechat taky udělat(odsoustružit ten milimetr),zaplatím použil bych to pak k napojení nějakého toho laďáku,co seženu...
jinak pokud to dobře chápu,ty budeš nasouvat tu trubku od laďáku do svodu?Nemělo by to být naopak,svod nasunout do té trubky k laďáku.Stejně jak napojuješ kouřovod na kamna,kvůli uniku spalin...
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
madman650:
však to taky tak bude...prostě bude to jako u origa, (a ano, jako u kouřovodu) Neboj sa nic. Pak to nafotím. .
Tu trubku jsem si objednal jen 10cm a ten spotřebuji, tak bohužel nic nezůstane. Už to mám i osoustružené.
Jedná se o nerez trubku průměru 40mm a stěnou 2mm, (nebo ještě 3mm) kdo to chce mít pevnější ( 1mm z toho stáhneš.) metr stojí cca. 200kč. uřežou Ti kolik chceš, já bral ve firmě Gavenda.
Zvěřáki napsal(a):madman650:
však to taky tak bude...prostě bude to jako u origa, (a ano, jako u kouřovodu) Neboj sa nic. Pak to nafotím. .
Tu trubku jsem si objednal jen 10cm a ten spotřebuji, tak bohužel nic nezůstane. Už to mám i osoustružené.
Jedná se o nerez trubku průměru 40mm a stěnou 2mm, (nebo ještě 3mm) kdo to chce mít pevnější ( 1mm z toho stáhneš.) metr stojí cca. 200kč. uřežou Ti kolik chceš, já bral ve firmě Gavenda.
aha,tak to jo.Já myslel,žes bral delší.Z čeho budeš tedy dělat ten zbytek směrem ke koncovce,když jsi kupoval jen takový kousek?
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
madman650 napsal(a):Zvěřáki napsal(a):madman650:
aha,tak to jo.Já myslel,žes bral delší.Z čeho budeš tedy dělat ten zbytek směrem ke koncovce,když jsi kupoval jen takový kousek?
Ten zbytek byl u koncovky výfuku. Je součástí, stačí jen trochu nahohýbat, aby to přesně pasovalo. Potřeboval jsem vyrobit jen ten přechod do svodu a zbytek přihnout. A změnit pozici držáku.
Zvěřáki napsal(a):madman650 napsal(a):Zvěřáki napsal(a):madman650:
Ten zbytek byl u koncovky výfuku. Je součástí, stačí jen trochu nahohýbat, aby to přesně pasovalo. Potřeboval jsem vyrobit jen ten přechod do svodu a zbytek přihnout. A změnit pozici držáku.
Takže průměr té trubky co prochází laďákem je plus mínus 40mm?Ten laďák,co jsem měl v merku,měl vnitřkem 55 mm a to je podle mě moc,nechci,aby to zase řvalo jak prase Jelikož mám ještě jeden origo výfuk,tak ho asi využiju a udělám láďák z něj,ve sváru ho rozříznu,udělám dírkovanou 40mm trubku,nacpu vatu a navařím zpět k sobě...
|