INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
kondolence za HUSABERG
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Re: kondolence za HUSABERG
kornout: Asi tak ,nemam pochyby o tom kdyby jel Jarvis třeba i na tý WR300 že by nebyl první. Mě by třeba zajímalo ,jesti by byl tak dobrej i na nějakým 4T, protože třeba taková honda i ostatní japonci 2T endura už nedělaj a kdyby ho k sobě přetáhli, jestli by měl na 4T takové výsledky samozřejmě se bavim o závodech typu: Erzberg,Romaniacs ne o halových enduro závodech ,kde jezdí třeba i Teddy na 4T a vyhrává je.
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Prochal11:
Asi by samozřejmě musel změnit na 4T trochu styl jízdy, ale určitě by si s tím poradil. Roman na mojem KTM taky umí triky co já nedávám.
Na Erzu jel týpek na Shercu 300 4T a dával to tam fakt hustě. Byl to nějakej rakušan a neznám ho, ale jezdil hodně trialově a to i v tom nejtěžším terénu. Dojel někde cca 27.
Dej koním pít...
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR400F, exTT600R
- Věk: 5X
3 1
Semis napsal(a):mart:
S Matějem jsme na Erzu kecali a myslim, že to tím článkem celkem vystihl. Jen se obávám, že ho nikdo z pořadatelů asi nevyslyší.
Jinak já si taky říkal, že nevidim důvod koupit si KTM se samolepkama Huasara, ale teď když postavim tyhle dvě motorky vedle sebe (modely 2013), tak bych si klidně raději koupil toho Husara. Už třeba jen to madlo pod sedačkou tam maj udělaný moc hezky. Neřešim tedy finanční stránku věci, pač na novou stejně nemám 
mě se teda ten švédskej barevnej model taky víc líbí (aby ne, když vněm dominuje modrá ;-))
jinak jsem při zakládání vlákna ani nečekal, že místy vzbudí takový takový emoce, byl to jen takovej povzdych, že končí další evropská značka - paradoxně v duchu "evropani sobě" je zajímavý, že Japonci svou čtyřku dlohoudobě drží...
Editoval mart (05.06.2013 21:42:41)
modrá je dobrá ;-)
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: GG EC 250 TPi
- Věk: střední
6 0
Janek: mě osobně se nové Husky moc líbí, to že se vrátili k původním barvám je asi dobrý marketingový tah..je v tom tím pádem vidět i propojení s Husabergem, takže potenciální kupci nových husek mohou být z obou táborů.. To že dojde k jisté unifikaci dílů z KTM bylo zřejmé od začátku, pro někoho to může být zklamání, ale nový stroj tím asi získá. Japonská strategie je v sériovosti výroby a vyrobení co největšího počtu kusů. Byl jsem před 2 týdny na posl. závodě přeborů Moravy a překvapilo mne jak je motokros málo pestrý co se týče značek. Z celého pole strojů tam nebyla jediná Husqvarna, Husaberg ani TM. Pouze Japonci a KTM.. to min víkend v Rapotíně bylo vidět všechny evropské značky, Gasy, Husky, Husabergy, Ktm do toho pár Hond a yamahy, taky sem tam nějaké japonská kroska, takže pestrost až až Já osobně jsem letos změnil Hondu za Husqvarnu a můžu si ji jen chválit. Největší krok vpřed je pro mne je hydraulická spojka, je z podivem proč do toho Japonci už dávno nešli.
Buďme hrdi na to že nejlepší endura se vyrábějí v evropě, ať už je to cokoliv
Editoval offroaderxrr (09.10.2013 14:18:56)
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR400F, exTT600R
- Věk: 5X
3 1
offroaderxrr:
je otázka, jestli je možný považovat akvizici akvizici KTM (Husabergu a Husqvarny) za pestrost a rozšíření nabídky ve smyslu rozmanitosti strojů - je na první pohled patrný, že tomu tak není, pestrost se koná pouze v polepech (zatím)...
osobně chápu akvizici KTM jako racionální rozhodnutí s cílem postupně zlikvidovat evropskou konkurenci - z obchodního hlediska nic proti
modrá je dobrá ;-)
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
mart: čoveče, když se tak dívám na ty obrázky a malou poznámku v textu, že nová Husqvarna se vyrábí v Mattinghofenu, napadá mě, že vlastně neskončil Husaberg,ale skončila právě Husqvarna..fabriku v Itálii zavřeli, a rakušáci teď vyrábí Husaberga s polepami Husqvarny, vycházejícího z koncepce KTM
z Husqvarny zbyl vlastně už jen nápis
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
jirka87: Husqvarna je kus motocyklové historie, tady u nás je jeden pamětník, který má kroniku motokrosu někdy od 50tých let, a to už se jezdilo na Husqvarnách,
tak jsem aspoň rád, že přežila ta značka.....ještě že ji nedělají v číně
- Vojtas
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: FE450
- Věk: 25
- Tel: NokiaN8
7 0
offroaderxrr:
s tím s tebou souhlasím... taky mám z toho pocit, že je to právě husqvarna, jejíž technika šla do šrotu a HSB je tu stále, akorát s jiným polepem
Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!!
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
Janek napsal(a):Na to všechno se snad dá jen říct, že je štěstí, že do toho Yamaha pěkně šlápla .
jak šlápla ?? jako do ho..a ??
viděl jsi WR 2013 ?? pořád mechanická spojka, nádrž zmenšená na 6,7 litru , nové je akorát vstřikování paliva, jinak nic moc změny
mě to teda nenadchlo
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
volodaj napsal(a):Husaberg to tiež moc nie je. Až na pár dielov (podsedlák, lepšie tlmiče a pár ďalších) to je KTM . HSB bol moja prvá ostrá, doteraz to je srdcovka. Ale od roku 2009 je pre mňa nezaujímavý. Husqvarna sa mi páčila od čias 410 a 610, nad novou 310 som dosť dlho uvažoval. Teraz už ani to nie. KTM sú super motorky, nič proti nim nemám momentálne uvažujem na 200. Ale tento ich krok moc nechápem. Načo urobiť trochu inak ohodenú motorku a predávať ju pod úplne iným menom.
a co koncepce zadního odpružení ???
- volodaj
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Martin
- Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
- Věk: 32
5 1
Myslíš to s prepákovaním? Pozri si v USA predávanú KTM XC a KTM XC-F. Majú rám z MX verzie s prepákovaním a motor upravený na CC.
- Brky
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha - Sporilov
- Motorka: KTM EXC 500 F SixDays, KTM SuperEnduro 950 R
- Věk: 38
- Tel: mobilni
1 0
mrdalem jsem byl, mrdalem jsem a mrdalem zustanu....az na vecne casy, Amen...
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
RSWR:
chápu z toho jsi napsal, že ji máš asi v garáži...já ji viděl letos na fichtl cupu v Podhoří,kde ji předváděl prodejce Yamahy...takže jen zběžná prohlídka, no na zadek jsem si kvůli ní nesedl, samo by to chtělo zkusit kočírovat, pak zhodnotit
cena je podle mne taky dost nadsazená
tak hodně úspěchů z novým strojem
Editoval offroaderxrr (11.10.2013 12:37:07)
|