INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
hridel kola CR 250
- martak3
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Písek
- Motorka: ČZ 125/516, Suzuki RM 250, PitsterPro X4R, Honda XR 400
- Věk: 23
0 0
Re: hridel kola CR 250
Janek:
na ty posuvce to je ale je to urcite 2cm protoze kolo ma 2cm lozisko na hridel a z druhe strany toho tlumice kdyz to zmerim tak je to presne 2cm. tady mi to mozna malinko ujelo jak jsem to drzel a fotil. Jo to bude super kdyz se na to mrknes a zmeris. Jsem uz z toho celkem zoufalej. Nakonec mi nic jinyho nezbude nez ji koupit pres partsdepot origo za nehorazny prachy - ale nejhorsi je ze nevim presny rok :-(
- martak3
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Janek:
jo chapu sorry :-D pokusim se to uz nenapsat... ale prosim te koukni se mi na to. jinak ani najedny strane neni zavit.
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
martak3:
Vypadá to stejně jak moje hřídel z CR500
Poměřím a napíšu
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
martak3:
zítra poměřím
- martak3
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Suchman:
Ok, uplne super. Jinak kdyby jsi to mel nahodou venku tak mi ji i vyfot prosim te. Diky. Od kud jsi? Asi dalka od Písku?
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
martak3:
Tak mám ještě jinou... mám průměr toho největšího 22mm
- martak3
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Suchman:
m takze jsem tam kde jsem byl zase :-( nevis kdo by mi mohl pomoct s timto? kdo by mi napr. poradil jakou presne hridel mam schanet a podobne?
- Prďa1
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Hodonín
- Motorka: TM300 EN (Daytona955i)
- Věk: 30+
- Tel: 777593176
- Web
1 0
nECH SI OSU UTOČIT NA SOUSTRUHU ZKUŠENÝ SOUSTRUŽNÍK BY TO MĚL ZVLÁDNOUT BEZ PROBLÉMŮ. Material klidně použij obyč kulatinu nebo šestihran je odzkoušené že to vydrží, i originál hřídel neni nijak tvrdá jen má povrchovou úpravu proti korozy ty to hold budeš mít rezavé.
- martak3
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Prďa1:
jako to se co pises muzu udelat to pro me vubec neni problem. ja repasuju komplet xrko a vse co jsem vyndal tak jsem daval na povrchovou upravu - srouby,trmeny,pumpy,pistky a vselijake malickosti atd... takze to mam jako novy a hlavne to vydrzi. a soustruznika mam taky ktery dela na freze,soustruhu a vari hlinik a jine ruzne veci TIGem. Takze si mi celkem udelal velkou radost ze pises ze staci sehnat teda nejakou kulatinu nebo sestihran a hodim to tomu soustruznikovi - pak na tu povrchovou upravu a mam fungl novou hridel! Jestli jsem to dobre pochopil.
tak ale ted zalezi na tom materialu jaky presne pouzit na to? Mas s tim nejake napr. zkusenosti? diky za info. :-)
- martak3
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Prďa1:
ted mi doslo ze kdyz jsem daval veci ze zadniho kola tomu chlapikovi na tu povrchovou upravu tak jsem mu k tomu dal celou hridel zadniho kola a tak na to koukal a pak povida, pockej - tohle bude trosku "problem" a vysvetloval mi ze ta hridel je na tohle nachylnejsi ze je delana nevim z ceho a ze kdyz ji bude delat stejne jak ty jiny veci, ze by mohlo dojit k tomu ze se ji znizi tvrdost atd.. presne ty specifikace apod. neznam. takze mi to celkem zarazilo ale na druhou stranu rikal ze to neni problem jen ze s tim bude mit veci prace a musi to hlidat v nejaky ty lazni atd... Takze nevim co ted? jinak jeste se ho zkusim poptat jaky ten material by byl ideal a treba to nakonec i vyjde. to by bylo super, stoji mi na tom cela stavba motorky :-(
- Prďa1
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Hodonín
- Motorka: TM300 EN (Daytona955i)
- Věk: 30+
- Tel: 777593176
- Web
1 0
Stačí běžná kulatina nebo šestihran který koupíš v hutním materiálu. Já si to kdysi nechal stočit z poloosy ze škodovky ale to bylo zbytečně těžko opracovatelné.Osa nemusí byt nějak super tvrdá
|