|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMAMěkká přední brzda i po odvzdušnění#21 23.04.2013 13:40:59
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníPepan258: Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. offline #22 23.04.2013 14:06:37
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněnínajej si trochu brzdovky do nějaký skleničky( třeba já používám od přesnídávky )trochu brzdovky, ponoř do toho konec hadičky co ti vede od odvzdušnováku na brzdiči povol odvzdušnovák a mačkej pumpu dokud ti půjdou bublinky,až to bude čistý bez bublin tak to zavři a máš odvzdušníno,hlídej aby jsi měl v nádobce kapalinu a druhý konec hadičky ponořen pod hladinou kapaliny,používám tenhle postup i na auto a nepotřebuju k tomu druhýho,sednu,šlapu,zavřu to a jedu offline #23 23.04.2013 18:09:53
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníDobře, když vyloučíme zavzdušnění, co dál by to mohlo být? Co mám ještě zkontrolovat? Rád bych to zpravil. Díky za odpovědi :-) offline #24 01.05.2013 23:48:16
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníTak jsem celkově vyčistil brzdič, měl jsem to celé rozebrané, tak bych mohl vyloučit že bude problém v brzdiči, rez na válečkách jsem obrousil a prostor kam váleček zajíždí jsem jen vytřel hadrem..Jestli to ani teď nepůjde, tak už to může být jen ta pumpa..Dá se nějak ta pumpa vyndat z prostoru brdové nádobky..Popřípadě jak..? Děkuju offline #25 02.05.2013 06:17:03
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníoddelas packu, prachovku, segerovku a vytahnes, nic slozityho offline #26 02.05.2013 10:14:14
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníNevím teda jak to má DRko řešený, ale nemáš jen zaseklý vodící kolíky třmenu, že je to natvrdo a pruží to ? Zkus ještě roztáhnout destičky a hýbat celým třmenem, musí to být vše volný. Tohle se u plovoucích třmenů stává u offroad motorek často (voda, bláto). umím prd, ale strašně mě to baví offline #27 02.05.2013 11:40:41
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníA když budu tu pumpu vyndavat, nemůžu ji potom nějak blbě složit nebo něco a posrat to tam..? offline #28 02.05.2013 12:31:21
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníZkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. offline #29 02.05.2013 13:05:01
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníJenomže já nemam přišroubovaný to udělátko který tlačí do pumpy..Mně samotná páčka tlačí do gumičky která je na pumpě.. offline #30 02.05.2013 13:20:34
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníPepan258: Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. offline #31 02.05.2013 13:37:20
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníměl jsem taky DR125... je tam u něho problém, že ta hadice je poměrně dlouhá a tak to nad řidítkama dělá docela velký ohyb nad samotnou páčku brzdy.. problémy jsem měl uplně stejný, nakonec jsem se nasral, celou pumpu odmontoval z řidítek, aby hadice nedělala ohyb, dal co nejvýš a odvzdušnil to. Problém se vyřešil :-) Dle mě je tam hodně široká hadice a tak bublinka pořád zustávala v tom ohybu-místo toho, aby ji kapalina tlačila před sebou. Protože co jsem tu pumpu dal výš, tak při povolení brzdy z toho utekly bublinky do nádobky. Každopádně tento problém mi to vyřešilo Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!! offline #32 02.05.2013 13:43:43
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníJako že jsi odvdzušňoval s nádobkou výš než má být, aby tam nebyl ohyb..? offline #33 02.05.2013 14:23:24
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněnípřesně tak... Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!! offline #34 02.05.2013 14:37:37
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníA když si odvzdušňoval, tak kolik ti vyteklo kapaliny po uvolnění odvzdušňováku..? Protože já když ho povolím, tak mi vyteče jen tak 10 kapek..Není to málo..? offline #35 02.05.2013 16:19:35
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníto už si nepamatuju, přece to je jenom nějakej čas... Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!! offline #36 02.05.2013 16:44:15
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníTak jsem vypustil všechnu brzdovku a dole jsem čistil brzdič..Po zpětném namontováním a napuštění nádobky brzdovkou jsem chtěl jít odvzdušňovat ale když namačkam a povolím odvzdušňovák, tak dole brzdovka vůbec neteče..Mám nechat chvíli dýl než tam nateče, nebo co s tím je..? offline #37 16.08.2013 00:37:05
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníZdravím a opět otvírám téma, které jsem bral za skončené. Chci se zeptat na všechny možné verze odvzdušnění jaké znáte. Pořád si myslím že mám vzduch v brzdové soustavě a nedaří se mi ho dostat ven. Páčka jde až k řidítku. Já znám POŘÁDNĚ jen jeden způsom, ale slyšel jsem i o jiných. offline #38 16.08.2013 07:05:39
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníNedávno som menil hadicu prednej brzdy a systém som plnil zospodu, teda tvojou metódou č. 3. Páčka nemusí byť zmačknutá, kvapalina tam ide dobre. Ešte som to odvzdušnil metódou č. 1, vyšlo pár malých bubliniek a brzda brzdí tak ako má exc.300.blogspot.com Men do not quit playing because they grow old, they grow old because they quit playing. offline #39 16.08.2013 07:06:24
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníPepan258: Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. offline #40 16.08.2013 08:35:02
Re: Měkká přední brzda i po odvzdušněníTaky jsem měl teď měkkou brzdu a měl jsem cvaklou gumičku na pístku. Přitom jsem kupoval novej pístek s gumičkama 2 měsíce zpátky Co je mi platná moje chytrost, když hloupost světem vládne.... offline |