Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Studené startování pomocí el.startéru

#1 25.03.2013 19:36:52

Ada17
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Honda XLR 125
Věk: 19
0 0

Studené startování pomocí el.startéru

Zdravim, před 3 měsíci se mi povedlo utopit motorku a v důsledku toho jsem koupil nový převodový olej, baterku a vzduchový filtr. Také jsem dal po tom co se mi to stalo motorku k mechanikovi na seřízení ventilu a nový rozvodový řetěz...pamatuju si že mi mechanik říkal že mám koupit novou svíčku(to jsem sice neudělal ale několik dní před tím než se mi to stalo jsem jí koupil)...ale k tématu, když motorka stojí delší dobu vůbec se mi nedaří jí nastartovat, el.startér točí ale prostě nechytá. Musim startér fakt hodně točit aby chytla což mě dost štve...dřív chytla hned na poprvé. Karburátor jsem také vyčistil a nastavoval jsem i bohatost směsy takže už mi nějak dochází nápady co by to mohlo být...zkoušel jsem dát i novou fajfku(na svíčku)s kabelem ale to taky nepomohlo...jedině že by to opravdu byla svíčka ale to si nemyslim,když jsem tam dával starou tak pořád nic..napadá mě už jedině indukční cívka. Když se motor zahřeje už chytá krásně a když zkouším startovat obden tak taky v pohodě(to mě právě nejvíc vrtá hlavou proč to nechytá jen za studena při delším stání). Budu rád za každej tip. Díky moc  ano 

Ta co mě nikdy nezradí,ta co mě vždy potěší,ta jediná mě neomrzí...HONDA!!
Lepší bejt mrtvej frajer,než živej srab

#2 25.03.2013 19:59:56

Re: Studené startování pomocí el.startéru

Ada17:

uplne bezny jev pri delsi odstavce motrky. kdyz moto nepouzivas dele jak 14 dni tak pred prvnim startem vypust benzin z plovakove komory. pokud bych tohle neudelal pri delsi odstavce TTR tak bych uz mel na noze svaly jako Schwarzenegger

#3 25.03.2013 20:51:40

Faryn
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Rožnov:Pr
Motorka: Gas Gas 450FSR
Věk: 35
Tel: 608713226
Web
3 0

kick-start napsal(a):

Ada17:

uplne bezny jev pri delsi odstavce motrky. kdyz moto nepouzivas dele jak 14 dni tak pred prvnim startem vypust benzin z plovakove komory. pokud bych tohle neudelal pri delsi odstavce TTR tak bych uz mel na noze svaly jako Schwarzenegger

lol  ano 

Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.

#4 25.03.2013 21:41:22

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

Ada17:
no nevím jestli ti to pomůže, ale než jsem se vloni zrakvil, tak jsem měl problém nastartovat motorku studenou nebo hodně teplou přes el. startér, ale nakopávačkou šla na první drc. Nedávno jsem si četl americký fórum Thumpertalk a tam měl borec podobný problém. Vyřešil to tím, že natáhl další přídavný kabel přímo od mínusu startéru k baterce, kde je ukostřený mínus z baterky (na to samý místo k baterce). 1/2m drátu, 2 očka na kabel, 3 zdrcovačky a měl vyřešíno. Tak to půjdu teď o velikonocích taky zkusit.

#5 26.03.2013 08:07:40

dejvV
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Všetaty
Motorka: JAWA PICO ! Praga ED250, Gilera RC600R, AfricaTwin XRV750 RD07
Věk: +30
Tel: na požádání
Web
0 1

nevím jak je to na TT-R,  ale na staré XT 600 43F  pod delší odstávce stačí, povolit šroubek na plovákovce, počkat až začne vytíkat benzín, sytič, 3*prošlápnout, zapnout zapalování a chytne na první šlápnutí.

Život  se dá prožít, proflákat, nebo enduro !

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů