Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Oprava povrchu plastu

#1 16.02.2013 23:53:35

Oprava povrchu plastu

Zdravím vás..Lidi, dá se tějak opravit povrch plastu, viz příloha? Přijde mi, že je na tom jakoby množství škrábanců..Jak kdyby to bylo vzatý šmilgrem..Dá se ten povrch nějak opravit..? Na fotce to není zas tak dobře vidět..Když se to víc přiblíží, tak je to vidět líp smile Díky smile

Posílám odkaz, protože mi nejde přidat fotka do přílohy :-/ Obrázek je moc velký, tak přes ulož.to sorry..:-/

Editoval Tajvi (09.03.2013 23:47:10)

#2 17.02.2013 00:24:47

Tainix
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Blansko
Motorka: Kawa KLE
Věk: 29
2 0

Re: Oprava povrchu plastu

Tajvi:

Ten plast je úplně v prdeli, chce to novej

#3 17.02.2013 00:39:14

Bitrin
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Pole,louky,dům-S.Morava
Motorka: SHERCO 510i; Suzuki Kingquad 700; Jawa 250
Věk: 24
Tel: Nokia
6 0

Tajvi:

taky bych řekl že náklady na upravu povrchu by mohl převýšit cenu nového.

Ride to live and live to ride!:-)
(Jezdím,abych žil a žiju,abych jezdil)

#4 17.02.2013 07:59:40

NEW black-jack
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Severovýchod někde okolo Kopru
Motorka: Suzuki DR 350 SE
Věk: 31
1 0

Tajvi:

chce to přebrousit plast co nejjemnějším šmirglem, skočit do papírnictví, koupit kus červené samolepící tapety, nalepit a za pár kaček je hotovo... já si dělám polepy podsedlových plastů už léta z modré samolepící tapety a je to ok ano 

Black-jack is back :-D

#5 17.02.2013 09:21:41

Dolph-cz
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: ktm 350
Věk: 39
0 0

tak ten tvůj plast někdo zmršil fakt pořádně.opravit to úplně už nikdy nepůjde,ale pokud máš chuť si hrát,případně dát dohromady méně poničené plasty-tak takhle:

kup si šmirgl zrnitost cca 400  na broušení pod vodou,případně kup dva druhy-trošku hrubší320 a jemnější 600....jeden stojí cca 15kč,takže můžeš vyzkoušet.

cílem je co nejvíce  zbrousit ty hluboké rýhy .(horkou vodu s jarem-šrgl a jedem...)
potom ven horkovzdušnou pistol,nastav na nejvyšší teplotu a hodně zblízka přeleť ten plast-povrchově se nataví a ty nejjemnější rýhy se jakoby slijou...(pokud nemáš horkovzdušnou pistoli,tak to jde i plynovýn hořákem-ale musí hořet krásně modrým plamenem,jinaj ty saze zašpiní plast)

není to zázrak,plast jako nový nikdy nebude,ale dá se tím motorka poléčit fakt hodně.

#6 17.02.2013 09:46:57

Dolph-cz:

Ono tady na tý fotce to neni vidět tak pěkně jak ve skutečnosti..Ve skutečnosti je to takový trošku bílý..To by nebyl špatnej nápad s tím šmirglem..Vzít šmirgl, obrousit to do jemna a potom pistoli a vyfoukat to..Tím pádem, já potřebuji abych ten plast tou pistolí částečně roztavil, ne? smile Abych to neroztavil na maděru  big_smile 

#7 17.02.2013 09:52:12

Dolph-cz
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: ktm 350
Věk: 39
0 0

Tajvi napsal(a):

Dolph-cz:

Ono tady na tý fotce to neni vidět tak pěkně jak ve skutečnosti..Ve skutečnosti je to takový trošku bílý..To by nebyl špatnej nápad s tím šmirglem..Vzít šmirgl, obrousit to do jemna a potom pistoli a vyfoukat to..Tím pádem, já potřebuji abych ten plast tou pistolí částečně roztavil, ne? smile Abych to neroztavil na maděru  big_smile 

jasně,jsem psal "přeletět"....

neboj,ty plasty se neroztečou jak nanuk.pokud nejsi jelito,tak za chvíli příjdeš na to,kolik sí můžeš dovolit...  wink 

neboj se toho,horší než jaké to máš teď to nebude  lol 

#8 17.02.2013 10:19:20

Až bude čas, tak to zkusím  ano  Díky smile

#9 17.02.2013 10:41:41

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 450 05
Věk: 36
13 1

Bych se prvně zeptal, kolik ten kryt stojí nový.. V online katalogu u něj zrovna nemají cenu. V inzerci je starší za 300Kč.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů