INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Rekluse-automaticka spojka
Re: Rekluse-automaticka spojka
to je bída tedy taková platební morálka
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
- Věk: už veterán
- Tel: asi 100x deně :-(
1 0
Tak dnes první svezení s Rekluse zatím spokojenost, uvidíme v lese a na trati.
umím prd, ale strašně mě to baví 
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
jen na louce tam vedle prodejny, tady jsou ještě kvanta sněhu, někam bych v sobotu vyrazil, ale to bych musel na jih, tady je fakt ještě půl metru zmrzlýho sněhu. O tý ceně máš SZ.
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Hele měl by tam být nějakej střední, tu už mi říkal ten kluk, co jsem to do něj kupovat. Až se uvidíme, tak si přehodíme moto a schválně testnem, rozdíly. Mě to přišlo takový pohodový, když to nechám stát, tak to unáší, asi jako dřív ta origo spojka, když byla vymáčklá. Zatáčky s tím jsou lepší, všechno je jednodužší, víc času na ostatní věci. Divná je ta gumová páčka spojky
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
kornout:
kdybys napsal nejaky jiny argument,ale vic casu na ostatni veci-no nevim
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
foxdive napsal(a):kornout:
kdybys napsal nejaky jiny argument,ale vic casu na ostatni veci-no nevim
vím, třeba držet motorku
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Klasika:
verim ze to musi byt jine svezeni,a kdyz se s tim clovek nauci a nastavi na sebe tak to musi byt ale napis konkretne na co mas vic casu s rekluse se jako nemusis soustredit na teren a divas se po ptackach na stromech?
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- Vencam666
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: sever Čech
- Motorka: Yzf450, rmz 250
- Věk: 46
- Tel: Přenosný
0 0
foxdive napsal(a):Klasika:
verim ze to musi byt jine svezeni,a kdyz se s tim clovek nauci a nastavi na sebe tak to musi byt ale napis konkretne na co mas vic casu s rekluse se jako nemusis soustredit na teren a divas se po ptackach na stromech?
Také mě to zajímá
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
Vencam666: Obávám se kluci, že to asi přesně nedokážu popsat 
Když jedeš v místě, kde musíš používat spojku (tzn. neletíš), tak na ni pořád podvědomě myslíš, přimačkáváš ji, soustředíš se kromě čtení terénu i na to, abys spojku nadávkoval správně pro všechny záměry, které hodláš v následujících metrech udělat. Ale právě s Rekluskou tohle odpadá. Nemyslíš na spojku, na to, jestli ti to chcípne, jestli a kde zaspojkovat abys přejel to či ono. Takže i ta část mysli, kterou vy zaměstnáváte spojkou, se u mě plně soustředí jen na výběr stopy. Na nic jiného. Můžete mi oponovat, že spojkování je automatika, výběr stopy je automatika... Že na to ani nemyslíte, že to nevnímáte. Jestli ano, jste piloti, kteří Rekluse fakt nepotřebují Všem ostatním Rekluska dává čas, kterého máme v mnoha situacích nepříjemně málo Není to o čase jako o volných minutách... je to o čase myslet při jízdě na jízdu samotnou. Ne na to udržet motor v chodu.
Ono se to fakt těžko popisuje...
....jsem líná jezdit rychle....
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
xfany:
jsem mimo ČR poslal jsem ti sz
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Klasika:
dik za osvetu,u me je to naprd ze nejsem jezdec velkych kvalit,ja treba a to fakt nekecam nespojkuju,spojku zmacku kdyz radim tot vse.jeste sem se to nenaucil ale ani me nenapada ze bych to potreboval,jedine pri prejezdu neceho velkyho,holt jezdim prd treba me letos E.K.R nauci zac je toho loket
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
xfany napsal(a):fox: A kdyz brzdis, zatacis, prejizdis strom,pangejt,kameny,kopec atd?
vsechno krome kopce jo myslel jsem spojcit jakoze to tahat na spojce treba do kopce,urcite to musi byt zajimavy svezeni,a u 2T bych stejne pouzival spojku i pri brzdeni a jizde z kopce bez plynu s namontovanou rekluse
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
foxdive napsal(a):Klasika:
dik za osvetu,u me je to naprd ze nejsem jezdec velkych kvalit,ja treba a to fakt nekecam nespojkuju,spojku zmacku kdyz radim tot vse.jeste sem se to nenaucil ale ani me nenapada ze bych to potreboval,jedine pri prejezdu neceho velkyho,holt jezdim prd treba me letos E.K.R nauci zac je toho loket
Tak to jsem na to stejně. Většinou ji používám jen při řazení, brzdím motorem, kamenům a pankejtům se radši vyhýbám, strom objedu
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Janek:
tak zpomaluji jak mi ostatni na 2T brzdama
Janek: je to to samý jako se spojkou, až dokud neklesnou otáčky na spojce ( motoru ) k hranici sepnutí - tam to začne postupně prokluzovat. Nerozpojuje se to automaticky s ubráním ale s poklesem otáček na spojce pod hranici sepnutí (nastavitelná závažím). Jedeš normálně na motor pokud nemáš vyloženě blbě zařazeno (o víc než kvalt vejš).
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
badyšot:
|