Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Kalhoty na moto, co něco vydrží..

#21 11.01.2013 10:43:23

beachbitch
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM sxf 250
3 1

Re: Kalhoty na moto, co něco vydrží..

Vencam666:

moje řeč... radost je třeba si dělat smile

O té značce JT přemýšlím jak jsou na tom kvalitou to je nějaká značka co se znovu vrátila snad? Mě jako dříve narozenému to nic neříká ale prý je to legendární značka tak jestli máš třeba od nich rukavice ty mám jedny vyhlídlé... Osobně taky poměrně nová značka Alias mi zklamala trochu  neutral Tak by mě zajímalo jak je na tom JT smile

#22 11.01.2013 11:01:24

MatousekDave napsal(a):

kiwibibo: To mě potěšilo, uvažoval jsem o těchto http://www.brumla.com/kalhoty-fly-f-16-2010-cerne, měla by to být vyšší řada než máš ty, tak snad by mohla vydržet stejně.. wink

tyhle jezdím asi 2,5 roku. Jsou celkem pohodlný, mají podšitý kolena. Nevím jak jiný crosový kalhoty, ale mě se zdá, že v létě by mohly lépe větrat. Jsem dost horkokrevnej a v létě se v nich pootím jak kůň. Přitom jsou normálně tenký. Vozím pod nima kloubové chrániče kolen zero a vejdou se v pohodě, ale vzal jsem si o číslo větší velikost, takže to nemůžu přesně posoudit. Co se týká šití, vše ok. Pokud jezdím v zimě s funkčním prádlem, není vůbec zima, při mžení to udrží, průjezdy vodou ne, normálně nacucnou. Určitě jsou i lepší ale za ty prachy se mě zdají celkem dobrý. Pokud jsi někde od Brna, můžeš je přijet omrknout. Co se týká zatrhávání větvičkama, nebyl problém. Při pádu na kolena jdou ale do kytek, jako každý jiný, prodřou se. Při dalším nákupu kalhot bych zkusil jiný, buď Fox, nebo klasický endurový přes boty, asi nějaký Kenny. Hawk.

#23 11.01.2013 11:38:35

MatousekDave
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Bez moto..
Věk: 18
Tel: HTC :D
0 0

Vencam666 napsal(a):

MatousekDave:

A proč si nezajedeš nějaké vyzkoušet a porovnat do prodejny? nee1 
To dáš jako na to co ti tady někdo doporučí a podle toho koupíš.
Chceš koupit co nejlevněji a aby to nejdýl vydrželo usch 
Já kupuju věci spíš že se mi líbí něco nového a chci si udělat radost. Za dobu co jezdím jsem neroztrhal jediný kalhoty, jen trika když jsem spadnul. Nebo propálil o svod mojí nešikovností lol 
Vozím Thor, FoX,TLD a teď mám na zkoušku JT. Je pravdou že kupuju tu nejvyšší řadu jelikož už při porovnání v prodejně je poznat rozdíl.
Další věc je velikost, u každého napřiklad 34 nemusí sedět stejně tull 

V prodejně jsem byl, zkoušel jsem si, ale nepoznám jak jsou na tom kvalitně, který se rozpářou po 2 výjížďkách a který ne.. Měl šlo jestli má někdo typ kde byl s vydrží ..

Ataman: Asi si je koupím, ještě zajedu k Brumlovi pořádně vyzkoušet a vezmu si i chraniče, ať mám jistotu, že se tam vejdou wink

#24 11.01.2013 11:39:26

skodavrs
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Mělník
Motorka: HQ TE 450-09, GSX 1400, CPI ARAGON 50
Věk: 36
Tel: 777769755
4 0

nejlepší kalhoty, které jsem měl jsou Nofear jsou to první kalhoty, které jsem si koupil (mám je cca 6let)  a stále jsou ještě ok i když někde už lehce prodřený jsou. Pokud porovnám s oblečením které jezdí kámoši, tak vydrží opravdu hodně. Schytaly již mnoho pádů převážně na kolena a nikdy se neroztrhly. Asi to bude tím, že mají kevlarové výztuhy což ty dnešní většinou nemaji, jen nevyšší modely používají kevlar. Loni jsem si koupil nový komplet Rhino, který byl za super peníze a navíc kalhoty mají z vnitřku kolen kůži. Kalhoty mi ale po sezoně praskly ve švu na zadku, ale bude to tím, že jsou mi dost těsný přes zadek. Nyní mám opět nový komplet, původně jsem chtěl Fox 360 ale pak když jsem viděl jak je to ošizený tak jsem vzal THOR Core - zpracování velmi dobré a hlavně kůže na vnitřku kolen. Jak nemají kalhoty kůži tak je velmi rychle propálím o výfuk. Kalhoty jsem vyzkoušel během silvestrovské vyjížďky kdy jsem se furt válel a kromě toho, že jsou od bláta tak jinak ok, ale to se pozná až po větší zátěži. Jak již bylo napsáno, za málo peněz nemůžeš čekat hodně muziky ve většině případů je zde přímá úměra čím dražší tím víc vydrží.

#25 11.01.2013 11:47:52

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

Vencam666:
já jsem to začal dělat taky tak. Koupil jsem nejvyšší řadu (teď mám FOXe Platinum) a ten rozdíl v kvalitě je opravdu znát. Jenže já nekupuju nový model, ale naopak výběhový ve výprodeji tongue . Tam jsou ceny úplně někde jinde. Například vloni (2012) jsem koupil výprodejový model 2010 kalhoty za 2500, dres za 900. Ty kalhoty jsou velmi pohodlné přes kolena a v rozkroku. Před tím jsem si koupil nějakou základní řadu Fox 180 kalhoty za 2200 a ten rozdíl v kvalitě je velmi výrazný. Už jsem se v tom samozřejmě i vyválel a to jednou dokonce na silnici a drží, jen se trochu spekly na tom asfaltu wink 

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3140_fox_plat_anti_sc_pant.jpg

#26 11.01.2013 11:55:33

skodavrs
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Mělník
Motorka: HQ TE 450-09, GSX 1400, CPI ARAGON 50
Věk: 36
Tel: 777769755
4 0

já jsem původně chtěl taky výprodejovky, ale pokud chceš v učité barvě a designu tak je to problém většinou mají jen malé velikosti jám mám 36 nebo 38 a8 

#27 11.01.2013 12:05:08

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

skodavrs:
to máš pravdu, ale vzpomínám si, že na americkejch e-shopech byly třeba za 60 USD ou2 , akorát jsem tenkrát chtěl, aby mi je přivezl známý, jenže to nedopadlo..

#28 11.01.2013 12:47:18

Šibal
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: pisecke lesy
Motorka: DT 125 R,ted KTM LC4 620,TT600R
Věk: 21
Tel: 777938750
0 0

já nosím oblečení acerbis a za mě veliká spokojenost

Pojedem zkratkou

#29 11.01.2013 13:15:20

Vencam666
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: sever Čech
Motorka: Yzf450, rmz 250
Věk: 46
Tel: Přenosný
0 0

beachbitch napsal(a):

Vencam666:

moje řeč... radost je třeba si dělat smile

O té značce JT přemýšlím jak jsou na tom kvalitou to je nějaká značka co se znovu vrátila snad? Mě jako dříve narozenému to nic neříká ale prý je to legendární značka tak jestli máš třeba od nich rukavice ty mám jedny vyhlídlé... Osobně taky poměrně nová značka Alias mi zklamala trochu  neutral Tak by mě zajímalo jak je na tom JT smile

Koupil jsem v Razzu a než jsem tam jel tak jsem měl v úmyslu koupit levnější, ale pak už jen pouhým okem byl vidět rozdíl.
Z rukavic jsem teď koupil TLD jelikož foxácký se nějak brzo roztrhli

#30 11.01.2013 13:19:38

Vencam666
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

MatousekDave napsal(a):

Vencam666 napsal(a):

MatousekDave:

Já kupuju věci spíš že se mi líbí něco nového a chci si udělat radost. Za dobu co jezdím jsem neroztrhal jediný kalhoty, jen trika když jsem spadnul. Nebo propálil o svod mojí nešikovností lol 
Vozím Thor, FoX,TLD a teď mám na zkoušku JT. Je pravdou že kupuju tu nejvyšší řadu jelikož už při porovnání v prodejně je poznat rozdíl.

V prodejně jsem byl, zkoušel jsem si, ale nepoznám jak jsou na tom kvalitně, který se rozpářou po 2 výjížďkách a který ne.. Měl šlo jestli má někdo typ kde byl s vydrží ..

Ataman: Asi si je koupím, ještě zajedu k Brumlovi pořádně vyzkoušet a vezmu si i chraniče, ať mám jistotu, že se tam vejdou wink

Jeď tedy do pořádný prodejny kde nemaj jen jeden typ od jedné značky a musíš poznat rozdíl v materiálu a kvalitě.
Normální kalhoty když jdeš koupit tak taky nepoznáš? a1  jestli Ti seděj a není to aušus

#31 11.01.2013 13:26:59

Vencam666
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

MatousekDave napsal(a):

Vencam666 napsal(a):

MatousekDave:

Když se rozpářou po dvou vyjížďkách tak je jdi reklamovat a pokud nebudou znočené po pádu tak to přeci musí uznat.
Jsou věci které třeba přez net nekupuju a toto mezi ně patří. Má prodejnu do které jezdím několik let, vztah tam mám kamarádský v tuto dobu už i stejné a lepši ceny než na netu a k tomu všemu dobrou radu

#32 11.01.2013 16:39:32

MatousekDave
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Vencam666: Právě, že nepoznáš! Vím třeba jak jsem to měl s riflema z Kenvela. Všechno bylo super, akorát silný, seděli, prostě fajn.. Ale po 3 vyprání jsem si sedl a díra přes celej rozkrok. Tak nic asi vadnej kus, reklamaci mi neuznali.. Pak jsem si koupil rifle z Kenvela ještě jednou a to stejné v bledě modrém, přitom vše ostatní úplně v pohodě (trička, mikiny).. Takže, můj názor je ten, že kvalitu nepoznáš na pohled, ale užíváním a proto jsem založil téma..

Ps.: Moje máma prodává v obchodě s oblečením a kalhoty jsem tehdy kupoval s ní a ona má přehled v oblečení a taky to nečekala, že tohle udělají..

#33 11.01.2013 17:03:15

Vencam666
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

MatousekDave napsal(a):

Vencam666: Právě, že nepoznáš! Vím třeba jak jsem to měl s riflema z Kenvela. Všechno bylo super, akorát silný, seděli, prostě fajn.. Ale po 3 vyprání jsem si sedl a díra přes celej rozkrok. Tak nic asi vadnej kus, reklamaci mi neuznali.. Pak jsem si koupil rifle z Kenvela ještě jednou a to stejné v bledě modrém, přitom vše ostatní úplně v pohodě (trička, mikiny).. Takže, můj názor je ten, že kvalitu nepoznáš na pohled, ale užíváním a proto jsem založil téma..

Ps.: Moje máma prodává v obchodě s oblečením a kalhoty jsem tehdy kupoval s ní a ona má přehled v oblečení a taky to nečekala, že tohle udělají..

Nevím odkud jsi, ale když půjdu např. Do Razza a nebudou tam cenovky tak stejně poznám kvalitnější kalhoty.
Toto mi tady dá snad za pravdu každý.

#34 11.01.2013 17:08:01

MatousekDave
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Vencam666: Jo to jo, ale já zas nemám 3 000, jen tak na zbit, abych je vyhodil za kalhoty.. Ty jo, vždyť v dnešní době nejde sehnat ani brigáda..

#35 11.01.2013 17:33:16

Klasika
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Popůvky
Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
Věk: 40
5 1

Kdysi jsem si koupila kalhoty zn. FOUR (až později jsem zjistila, že tahle značka šije pro 4kolky), stály tehdy asi 3000Kč. Jezdila jsem v nich pět let. Pět sezon pádů, bahna, deště, slunce, praní v pračce, sušení na radiátoru. A ty kalhoty držely a držely. Žádné párání ve švu, žádné zatržené skoby, žádné díry od svodů. Nic. Poslední rok jsem doufala, že se konečně rozpadnou a budu si moci koupit nové  usch Nerozpadly  a24 Mám je pořád jako rezervní.  Tuto sezonu jsem odjezdila v Kennech za tuším 2500Kč, po první vyjížďce mi praskla přezka a už jsou v nich dírky (v tom žebrování nad kolenem), rozhodně kvalita materiálů je úplně někde jinde  a11 Ale minimálně další sezonu odjezdí.

Na druhou stranu když jsem na jaře kupovala nové kalhoty, tak jsem jich vyzkoušela několik, různé řady, různé střihy. Tyhle jediné mi okamžitě sedly.

....jsem líná jezdit rychle....

#36 11.01.2013 17:45:17

beachbitch
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM sxf 250
3 1

MatousekDave:

právě koupě levnějších (méně kvalitnějších) kalhot je vyhazování peněz .. zrovna tak u bot... Sám jsem si tím prošel .. levná helma, boty, krunýř ,,, hned do začátku jsem chtěl mít vše honem honem a ani né po roce jsem už vše rozprodal a koupil kvalitnější věci, které ti vydrží a je to nějaká investice do budoucna... V neposlední řadě je to vybavení bezpečnější a na zdraví respektive jeho ochraně by se šetřit nemělo....

#37 11.01.2013 18:15:11

Vencam666
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

beachbitch napsal(a):

MatousekDave:

právě koupě levnějších (méně kvalitnějších) kalhot je vyhazování peněz .. zrovna tak u bot... Sám jsem si tím prošel .. levná helma, boty, krunýř ,,, hned do začátku jsem chtěl mít vše honem honem a ani né po roce jsem už vše rozprodal a koupil kvalitnější věci, které ti vydrží a je to nějaká investice do budoucna... V neposlední řadě je to vybavení bezpečnější a na zdraví respektive jeho ochraně by se šetřit nemělo....

Tak koukám že si tím asi projde každý.
Já měl taky plno věcí které jsem raději neměl kupovat

#38 11.01.2013 18:47:21

Carlitos13
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ústí nad Labem
Motorka: 1090 adv r
Věk: 40
Tel: 731309504
0 0

MatousekDave napsal(a):

kiwibibo: To mě potěšilo, uvažoval jsem o těchto http://www.brumla.com/kalhoty-fly-f-16-2010-cerne, měla by to být vyšší řada než máš ty, tak snad by mohla vydržet stejně.. wink

ja je mam i brácha kupoval jsem je za cca2tis,nejezdím moc a místy jsou už prošoupané

#39 11.01.2013 18:50:42

jen k doplnění mého příspěvku, rozhodně ty Flye nejsou žádný supr materiál, ani zpracování. Jsou to normální šlupky za solidní peníze a mě na šmrdlání stačily. Ale jak jsem psal, už bych je nekoupil a díval bych se i na jiné značky. Dost zvažuju i ty Kenny, co ti posílal odkaz Noend. Vypadají strašně, ale pokud by seděly, mohla by to být dobrá zkouška, za litr a stejně budou hned zajebaný. Výhoda je , že pořád nemusíš řešit vodu a zajebaný přezky.

Editoval Ataman (11.01.2013 18:52:53)

#40 11.01.2013 19:09:54

adis
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: beta 450RR
Věk: 31
2 0

za me scoot,sice drazsi cca3000,ale mam je 5let a drzi. a to uz se mnou neco zazili a2 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů