INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
ROMANIA spring 2013
Re: ROMANIA spring 2013
Ještě tam napiš ode mě Páju + jeho bráchu oboje Herberg 4,5 ....zatím 50/50 zájem maj ale znáš ho, je plachej
Sem mu říkal ať jede a on, že neví a jestli prej pojedeš ty a mě bylo jasný, že když pojede Pája tak by se ti třeba chtělo
Ba ne, taky sympaťák ... myslím že by prdel nezkazil .
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
- Věk: 28
- Tel: 776588125
- Web
8 3
MikiberG napsal(a):Ba ne, taky sympaťák ... myslím že by prdel nezkazil .
Jo s Pájou je sranda,ten to tam zas rozpumpuje,doufám,že letos nebue chtít přepít třeba mě...dopadlo by to stejně,akorát že tentokrát bych asi říkal já : Pájo,já jsem tvoje děfka
Padám sám,zvedám se sám...
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: GG EC 250 TPi
- Věk: střední
6 0
xfany napsal(a):Kolik ma nahlasit lidi teda? Tak??
Ucastnici: Mikagen - vedouci zajezdu Vlk - HSB 550 Twinkam - KTM 450 + 1 Hugila AFRIKA MireKTM Helmut Madman650 +1 Renda Beta 450 Michal GasGas 300 Radas Offroadexrr Brisano Vojtech HSB Adis+jeden Kiwibibo KTM 300EXC - SK
3 skupiny: Soft Normal Dements
Kua Jarynn mě na jaro láká na Ukrajinu, ještě to nechám otevřené, tak 50% na 50% jedu ted na měsíc pryč, tak jak s evrátím tak to rozseknu...
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
- Helmut
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Strážnice
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 88
- Tel: chytřejší než já
1 0
offroaderxrr napsal(a):xfany napsal(a):Kolik ma nahlasit lidi teda? Tak??
Ucastnici: Mikagen - vedouci zajezdu Vlk - HSB 550 Twinkam - KTM 450 + 1 Hugila AFRIKA MireKTM Helmut Madman650 +1 Renda Beta 450 Michal GasGas 300 Radas Offroadexrr Brisano Vojtech HSB Adis+jeden Kiwibibo KTM 300EXC - SK
3 skupiny: Soft Normal Dements
Kua Jarynn mě na jaro láká na Ukrajinu, ještě to nechám otevřené, tak 50% na 50% jedu ted na měsíc pryč, tak jak s evrátím tak to rozseknu...
Handrkovat se s ukrajincema o úplatky...
Jedu. Doufám. Improvizuji. Padám.
El hombre de mitos
Helmut napsal(a):Handrkovat se s ukrajincema o úplatky...
tak Ukrajina je celkově pro bonitnější klientelu, která si může dovolit, to co dá za pobyt, zaplatit navíc na úplatkách:)
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Hugila napsal(a):Helmut napsal(a):Handrkovat se s ukrajincema o úplatky...
tak Ukrajina je celkově pro bonitnější klientelu, která si může dovolit, to co dá za pobyt, zaplatit navíc na úplatkách:)
Tak nevím kde na to chodíte. Buď to s nima neumíte,nebo stahujete kaťata před brodem. Pár let tam už jezdím ,i něco jsem zaplatil,ale že by až tak? Jestli řešíš "úplatek " řádově 20gr tak to chápu,ale v tom případě bych doporučil sedět doma jesti tě náklady na dovolenou zvednuté celkem o 100-300Kc rozsekají.Jasně,mentalita je jiná a úplatky jedou,ale zas rozumne. Pokud jsi blázen a děláš jim zlaté prasátko ,tak tvoje chyba.No každopádně je dobře že se na to chlapi dívate takto,nebude tam ještě nějaký čas přelidněno Každopíďo do RO jsem se chtěl letos s váma mrknout,ale 7dní ježdění-10 dní z práce a z baráku ,je pro mne jakožto samoživícího v tomto termínu nereálné.Proto UA ,vyjedu ve středu po práci z domu,od ctvrtka do soboty jezdím a v neděli večer jsem doma. Snad dám RO na podzim ,pokud bude akce č. 2
- Helmut
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Strážnice
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 88
- Tel: chytřejší než já
1 0
Jarynn:
Už sem nějaký ten stát na motorce projel a pokaždé bez problému. Jen ta Ukrajina mi chybí. (Chlubím se, 17 států)
Kluci od nás tam jezdí a každý rok slyším jak tam někdo nechal 20, 50, 100 euro za pokuty, úplatky. Nespíš dělají někde chybu.
Jedu. Doufám. Improvizuji. Padám.
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Helmut:
Dělají chybu,věř mi. Jasně, můžeš trefit na kreténa ,le to asi všude. Jo a ještě jedna věc- já jezdím pouze na zakarpatí,situace může být rapidně odlišná ,pokud se vydáš cestovat napříč po ukrajině. Pořád se řídíme tím ,že nás velké města nezajímají,pohybujeme se po vesnicích na úpatí kopců a po kopcích. Pravdou je ,že kamarádka ukrajinka mi vždycky říká,že zakarpatí není ukrajina,že jsem na ukrajině vlastně nikdy nebyl
Helmut napsal(a):Jarynn:
Už sem nějaký ten stát na motorce projel a pokaždé bez problému. Jen ta Ukrajina mi chybí. (Chlubím se, 17 států)
Kluci od nás tam jezdí a každý rok slyším jak tam někdo nechal 20, 50, 100 euro za pokuty, úplatky. Nespíš dělají někde chybu.
To že někdo zaplatí pokutu když se chová tak jak nemá je, řekl bych normální. Lidí ,co si přivezou ze světa bloček na zakulacenou částku je každou sezónu dost a dost. A kupodivu nikdo neprská. O Ukraině a do nedávna i o Rumunsku se tradují různé pověsti. Z vlastní zkušenosti vím, že většinou si za to lidi můžou sami. Ať už přestupkem, namyšleností evropana, nebo neznalostí místních poměrů a zvyků. Dovolím si nafouknout přirovnání, když vleze blondýnka do mešity v plavkách a začne fotit. Jinak jak píše Jarynn.
Editoval radas (07.02.2013 07:32:00)
El hombre de mitos
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
Jarynn napsal(a):Hugila napsal(a):Helmut napsal(a):Handrkovat se s ukrajincema o úplatky...
Tak nevím kde na to chodíte. Buď to s nima neumíte,nebo stahujete kaťata před brodem. Pár let tam už jezdím ,i něco jsem zaplatil,ale že by až tak? Jestli řešíš "úplatek " řádově 20gr tak to chápu,ale v tom případě bych doporučil sedět doma jesti tě náklady na dovolenou zvednuté celkem o 100-300Kc rozsekají.Jasně,mentalita je jiná a úplatky jedou,ale zas rozumne. Pokud jsi blázen a děláš jim zlaté prasátko ,tak tvoje chyba.No každopádně je dobře že se na to chlapi dívate takto,nebude tam ještě nějaký čas přelidněno Každopíďo do RO jsem se chtěl letos s váma mrknout,ale 7dní ježdění-10 dní z práce a z baráku ,je pro mne jakožto samoživícího v tomto termínu nereálné.Proto UA ,vyjedu ve středu po práci z domu,od ctvrtka do soboty jezdím a v neděli večer jsem doma. Snad dám RO na podzim ,pokud bude akce č. 2
už se těšíme Jarynne :-)
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
Jarynn napsal(a):Hugila napsal(a):Helmut napsal(a):Handrkovat se s ukrajincema o úplatky...
už se těšíme Jarynne :-)
|